Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 13/08/2018
13:00 - 17:00

Plats
Action Marketing

Kategorier


Kurs hur får du mer trafik till hemsidan13/8.18

Kursen lär dig hur du hur du kan utveckla din hemsida med praktiska tips. Och hur du får mer och framförallt ”rätt” trafik till din hemsida. Hemsidan är navet i din digitala marknadsföring för att du ska bygga ditt varumärke med relevant innehåll som ´hjälper dina besökare och få fler kunder på nätet. Därför är det extra viktigt att din hemsida genererar ditt syfte och att du når dina uppsatta affärsmål.

Kurs hur får du mer trafik till hemsidan

Kurs hur får du mer trafik till hemsidan

Den här grundkursen i webb och sökmotoroptimering (SEO) hjälper dig att förstå hur du kan utveckla din hemsida steg för steg och sökmotoroptimera ditt innehåll så att den blir synlig högt upp på Google vid organiska sökningar. Vi lär dig även hur du får mer trafik till din hemsida, hur du får dina besökare att göra avtryck och hur du kan mäta effekten av vad du gör på din hemsida med hjälp av Google Analytics.

Kurs digital marknadsföring

Innehåll kurs hur får du mer trafik till hemsidan

 • Hur kommer jag i gång med publiceringsverktyget WordPress steg för steg för att göra min nya hemsida? Vilket webbhotell och domännamn ska jag välja?
 • Hur tar jag fram en webb strategi utifrån concept, content och context?
 • Hur kan jag sökoptimera min hemsida så att den syns vid organiska sökningar på Google?

Sökoptimering

 • Vilka SEO verktyg finns som jag kan använda?
 • Hur får jag mina webbesökare att göra avtryck och konvertera?
 • Hur kan jag med hjälp av Google Analytics få reda på vilka som är mina besökare, varifrån de kommer och vad de gjorde på din hemsida?

Kurs digital marknadsföring på ert företag som workshops

Vi håller även våra populära kurser i digitala kanaler och sociala medier på ert företag. Det ger er själva möjlighet att skräddarsy kursen efter era behov och önskemål och vi kan diskutera era konkreta frågeställningar mer som en workshop. Läs mer här

PRAKTISK INFORMATION 

 • Kursen är på 4 timmar. Fika ingår. Vi behöver din anmälan senast 7 dagar innan aktuell kursdag.

Rådgivning digital marknadsföring

 • Vi bekräftar er anmälan och ger er mer info inför kursen.
 • Ta gärna med dator eller padda till kursen.
 • Vi kör även kurserna på ditt företag tillsammans med dina kollegor. Kontakta oss för mer info.
 • För att boka kurs i digital marknadsföring eller få mer info kontakta kursledare civ.ekonom Anders Lundstedt på 0709 24 85 73 eller använd kontaktformuläret nedan.
 • Vi är Google AdWords certifierade.

PRIS FÖR KURS

Våra grundkurser i digital marknadsföring kostar 2 995:- exkl. moms och är på 4 timmar. Vi behöver din anmälan senast 7 dagar innan aktuell kursdag. Vi bekräftar er anmälan och ger er mer info inför kursen. Fakturering sker 7 dagar efter orderbekräftelse. Inga förkunskaper krävs

För att anmäla er till våra kurser krävs inga förkunskaper. Ta gärna med dator eller platta till kursen.

KURSLOKAL

Kurs hur får jag mer trafik till hemsidan

Kurslokal är vårt kontor på Bohusgatan 4 302 38 Halmstad. Telefon 0709 24 85 73.

 

Kursledare: Kursledare är Anders Lundstedt. Anders har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier och har varit marknadschef i marknadsledande företag som Malaco och Aller Media. I dag driver han egna konsultfirman Action Marketing och är en uppskattad föreläsare och kursledare. Anders är en mycket engagerande kursledare och brinner för att lära dig mer om digital marknadsföring.

 

Kurs hur får du mer trafik till hemsidan
Om du vill boka eller få mer information om aktuella kurser kan du kontakta Anders Lundstedt på 0709 24 85 73 eller använda bokningsformuläret nedan. Välkommen!

VI HÅLLER ÄVEN VÅRA KURSER FÖR

Bookings

kr2 995,00


Categories:

Kommentera