Föreläsningar digital marknadsföring. "Förändra eller dö. Digitaliseringen går i rasande fart."

Föreläsningar digital marknadsföring. Visar på hur ni kan använda den digitala marknadsföringen för att få fler kunder på nätet. I dag kan vi söka information och handla dygnet runt. Utmaningen för oss är att förstå möjligheterna med den digitala marknadsföringen. För dig som företagare innebär det att om du syns i digitala kanaler och sociala medier med innehåll som engagerar besökarna kan du påverka kunden under hela köpresan. För att kunna använda den nya tekniken och få ut dina budskap behöver du en digital strategi och förstå hur de olika medierna fungerar.

Föreläsning digital marknadsföring. "Förändra eller dö: Digitaliseringen går i rasande fart."

På kort tid har den digitala tekniken förändrat hela branscher. Därför måste du som företagare förstå hur digitaliseringen kan påverka ditt företag och hur du kan se möjligheterna. Föreläsningen digital marknadsföring visar på möjligheterna för dig att använda digital marknadsföring för att få fler kunder på nätet.

Hur kan du öka din synlighet på Google? I dag görs det 55 miljoner sökningar i Sverige varje dag.
Hur kan du få dina kunder att göra avtryck på din webb och följa dina potentiella kunders köpresa?
Hur får du besökarna som inte konverterar att återvända till din sida?
Hur kan du kan använda social selling ditt säljarbete?
Hur tar du fram en digital strategi och plan för sociala medier?

Ladda ner dokument föreläsning digital marknadsföring

forelasningar-digital-marknadsforing

föreläsningar digital marknadsföring

PRAKTISK INFO FÖRELÄSNINGAR DIGITAL MARKNADSFÖRING:

Tid: 1 timme.

Pris: 3 495:- exkl. moms.

Bokning av föreläsning: Bokning föreläsningar digital marknadsföring gör du 3 veckor före föreläsningsdatum. Du kan ringa 0709 24 85 73 eller använda kontaktformuläret nedan. Välkommen!

Föreläsare: Rådgivare och coach Anders Lundstedt med lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier i flera ledande företag som marknadschef. Anders driver i dag egna konsultbyrån Action Marketing och brinner för att föreläsa om de fantastiska möjligheterna som finns med den digitala marknadsföringen för att som företagare få fler lönsamma kunder. Läs mer om våra kurser i digital marknadsföring

 

Vi erbjuder er 20 års erfarenhet och kunskap av traditionell och digital marknadsföring.

Ni får hjälp av Anders Lundstedt som är professionell rådgivare i egna firman Konsultbyrån för Action Marketing. Anders är även utbildad mentor och Google AdWords certifierad och har en lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionella som digitala medier. Anders har varit tidigare marknadschef i ledande företag som Malaco, Aller Media och brinner för att hjälpa er att utveckla er digitala marknadsföring.

KuRS DIGITAL MARKNADSFÖRING

Föreläsningar på Företagarna Syd - Vi samarbetar med Projektskafferiet

 

 

Kostnadsfria föreläsningar på Nyföretagarcentersyd, Business Port i Staffanstorp och Kävlinge kommun

23/8 Så gör du för att nå dina affärsmål med din hemsida (Malmö)
Anders Lundstedt ger dig praktiska tips på hur du kan utveckla din hemsida och hur du får mer och framförallt ”rätt” trafik till din hemsida. Läs mer

Action Marketing
Action Marketing Bohusgatan 4 302 38 Halmstad 0709248573 info@actionmarketing.se www.actionmarketing.se
Följ oss i sociala medier
Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
Om Action Marketing

rådgivning digital marknadsföring

Action Marketing är en digital byrå som bildades 2002 och som erbjuder mindre till medelstora företag, organisationer i södra Sverige rådgivning och kurser inom digitala kanaler och sociala medier. Anders som driver byrån är en mycket uppskattad kurs och rådgivare och har ett stort engagemang för att få sina kunder att lyckas och att se möjligheterna med digital marknadsföring.

Action Marketings mål är att utveckla er digitala marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt för att Ni ska synas bättre, bygga ert varumärke, skapa dialog och få fler lönsamma kunder på nätet.

Anders är utbildad civilekonom med inriktning på marknadsföring och har 20 års erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som tidigare marknadschef på marknadsledande företag som Malaco och Aller Media. Anders är även Google AdWords certifierad och coach för att kunna hjälpa er professionellt.

 

Kontakta oss
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Kostnadsfria föreläsningar i digital marknadsföring

23/8 Så gör du för att nå dina affärsmål med din hemsida (Malmö)

Anders Lundstedt ger dig praktiska tips på hur du kan utveckla din hemsida och hur du får mer och framförallt ”rätt” trafik till din hemsida. Läs mer

 

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Skräddarsy din digitala kurs på ditt företag

Anpassa kursinnehållet efter dina behov och önskemål

%d bloggare gillar detta: