Hitta fler kunder med Google AdWords

Hitta fler kunder med Google AdWords. Vi hjälper er att hitta nya kunder på nätet. Varje gång det görs en sökning på Google har ni en möjlighet att påverka och sälja. Med Google AdWords kommer ni snabbt högre upp på Googles sökmotorsidor och på ett effektivt sätt syns ni tillsammans med era organiska länkar med era produkter eller tjänster. Vi hjälper er även att skapa en remarketing kampanj för personer som har besökt er webbplats men inte har konverterat. När de sedan besöker en annan hemsida i Googles Displaynätverk kan de se er annons och återvända till er webbplats. Remarketing är mycket kostnadseffektivt att använda då besökarna redan har en relation till ert varumärke. Vi är Google AdWords certifierade och hjälper er professionellt.

Med Google AdWords kan ni påverka era kunder under hela köpresan.

Hitta fler kunder med Google AdWords. Ni kan påverka era kunder under hela köpresan.Undersökningar visar att konsumenter gör sökningar under hela köpresan såväl både inför och efter köp. Ni bör därför utforma era kampanjer utifrån vilken fas av köpcykeln som era kunder befinner sig i. Medvetenhet, undersökning, jämförelse och köpstadiet.

Annonsera på Google AdWords

Få fler kunder med Google AdWords. Ni ska utgå från era affärsmål när ni skapar er annonskampanj

Era mål med att annonsera på Google kan vara att få ökad varumärkeskännedom, få ökad trafik till webben, konverteringar, ökad försäljning etc. Målen påverkas av ert val av nätverk, bud, annonsformat, budgivning, strategi och val av metod.

Annonsera på Google AdWords. Boka vårt månadsabonnemang till kampanjpris.

För att optimera er annonsinvestering på Google AdWords krävs det kontinuerligt underhåll och analys. Därför erbjuder vi företag vårt populära startpaket för att komma igång eller så skickar vi en offert på ett skräddarsytt förslag.

Startpaket
3 månader
Kampanj 2995:-/mån. Ord.pris 3995:-/mån
Totalt pris 8985:- 3 månader

Vi skapar ert annonskonto och gör samtliga kampanjinställningar

Vi tar fram era kampanjmål och val av nätverk

Vi skapar era annonser och tillägg

Vi identifierar era sökord

VI justerar och optimerar löpande era sökord och bud

Vi skapar en remarketing kampanj för personer som har besökt er webbplats men inte konverterat.

Vi föreslår er annonsbudget och maxtak per månad

Ni får en skriftlig rapport och analys per månad

Avtalstid 3 mån med 1 mån. uppsägning.

Löpande hantering och optimering av ert Google AdWords konto
Begär in en offert

Vill du veta mer om hur du kan annonsera på Google AdWords?

Fält markerade med * är obligatoriska

Vi är Google AdWords certifierade för att kunna hjälpa dig professionellt.

Vi erbjuder er 20 års erfarenhet och kunskap av traditionell och digital marknadsföring.

Ni får hjälp av Anders Lundstedt som är professionell rådgivare i egna firman Konsultbyrån för Action Marketing. Anders är även utbildad mentor och Google AdWords certifierad och har en lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionella som digitala medier. Anders har varit tidigare marknadschef i ledande företag som Malaco, Aller Media och brinner för att hjälpa er att utveckla er digitala marknadsföring.

KuRS DIGITAL MARKNADSFÖRING
Action Marketing
Action Marketing Bohusgatan 4 302 38 Halmstad 0709248573 info@actionmarketing.se www.actionmarketing.se
Följ oss i sociala medier
Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
Om Action Marketing

rådgivning digital marknadsföring

Action Marketing är en digital byrå som bildades 2002 och som erbjuder mindre till medelstora företag, organisationer i södra Sverige rådgivning och kurser inom digitala kanaler och sociala medier. Anders som driver byrån är en mycket uppskattad kurs och rådgivare och har ett stort engagemang för att få sina kunder att lyckas och att se möjligheterna med digital marknadsföring.

Action Marketings mål är att utveckla er digitala marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt för att Ni ska synas bättre, bygga ert varumärke, skapa dialog och få fler lönsamma kunder på nätet.

Anders är utbildad civilekonom med inriktning på marknadsföring och har 20 års erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som tidigare marknadschef på marknadsledande företag som Malaco och Aller Media. Anders är även Google AdWords certifierad och coach för att kunna hjälpa er professionellt.

 

Kontakta oss
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Kostnadsfria föreläsningar i digital marknadsföring

23/8 Så gör du för att nå dina affärsmål med din hemsida (Malmö)

Anders Lundstedt ger dig praktiska tips på hur du kan utveckla din hemsida och hur du får mer och framförallt ”rätt” trafik till din hemsida. Läs mer

 

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Skräddarsy din digitala kurs på ditt företag

Anpassa kursinnehållet efter dina behov och önskemål

%d bloggare gillar detta: