Ring oss idag på 0709 248573

Vi hjälper ert företag att utveckla innehållsstrategin på Facebook

Vi publicerar ett regelbundet relevant innehåll för er målgrupp på er Facebooksida som skapar engagemang. Ni får fler följare, fler visningar på er sida och når era uppsatta mål och syften med er närvaro på Facebook

Hur går det till?

Vi gör en nulägesanalys och tar fram en plan för ert företags syfte och mål med närvaron på Facebook. Vilket innehåll är relevant för er målgrupp? När ska ni göra era inlägg? Hur ofta? Vi tar fram en publiceringsplan med ett varierat bas och kampanjinnehåll som redaktionella artiklar,tävlingar,annonseringar m.m. Frekvens är minst två inägg per vecka för att ni ska få ökat antal visningar för er målgrupp. Ni får en rapport varje månad med uppföljning på engagemang målen.

Vad är en Content Marketing strategi?

Vad kostar det?

Det beror på era mål och syften med er innehållsstrategi på Facebook. Men för att nå engagemang i målgruppen krävs kontinuerlig och regelbunden närvaro med ett omväxlande relevant innehåll. Vi optimerar och hanterar er innehållsplan på Facebook för ett arvode från 3 900:-/månaden. Vid större projekt lämnar vi offert.

Vi hjälper Numera Mässor med deras innehållsstrategier på Facebook.

Numera Mässor är en av Sveriges största mässarrangörer och finns i Malmö. Varje år producerar man arrangemang i hela landet som drar över 200 000 besökare och 3000 utställande företag.


” Vi på Numera Mässor kontaktade Action Marketing för att få hjälp med att ta fram en strategi och publiceringsplan på Facebook och Instagram för ett par av våra mässor. Tack vare relevant innehåll för målgruppen har vi fått ett ökat engagemang på sociala medier och jag vill därför rekommendera er att också kontakta Action Marketing”
Ulf Ottosson
VD/Numera Mässor

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ert företags närvaro på Facebook

Rådgivning digital marknadsföring

Månadsabonnemang Facebook

Vi tar fram ert företags strategi och innehållsplan på Facebook. Abonnemanget är på 3 månader med 1 månads uppsägning.

3900:-/månad
  • INNEHÅLLSSTRATEGI
  • PUBLICERINGSPLAN
  • UPPFÖLJNING OCH ANALYS
%d bloggare gillar detta: