Ring oss idag på 0709 248573

Kurs digital marknadsföring på ert företag som workshops

Vi håller även våra populära kurser i digitala kanaler och sociala medier på ert företag. Det ger er själva möjlighet att skräddarsy kursen efter era behov och önskemål och vi kan diskutera era konkreta frågeställningar mer som en workshop. Våra kurser/workshop i digital marknadsföring tar upp följande huvudämnen för att lära er mer och se möjligheterna med den digitala marknadsföringen för att få fler lönsamma kunder.

Kurs digital marknadsföring på ert företag

Innehåll kurs digital marknadsföring på ert företag

 • Hur tar vi fram en strategi för vårt företags närvaro i sociala medier? Vilken är vår målgrupp? Vad ska besökarna göra? Till vem? Budskap? Kanal? Innehåll? Mål? Hur kan vi mäta målen?
 • Hur fungerar de sociala medierna? Vilka kanaler ska vi välja för att nå våra kunder?
 • Hur kan vi få vår hemsida att synas högre upp på Googles sökmotorsidor?
 • Hur annonserar vi på Google AdWords? Hur gör vi en annons?
 • Content Marketing? Hur skapar vi ett innehåll utifrån kundens behov och önskemål och hur tar vi fram en publiceringsplan för våra kanaler?
 • Hur ökar vi trafiken till vår hemsida? Hur kan vi använda Google Analytics för att mäta effekten av våra insatser på hemsidan?
 • Hur kan vi annonsera i sociala medier för att hitta våra exakta målgrupper?

 

Kurs digital marknadsföring på ert företag

Så här tyckte några av våra kursdeltagare

Vi har anlitat Anders Lundstedt en halvdag som en workshop på vårt kontor i Göteborg för att få lära oss mer om hur vi kan använda den digitala marknadsföringen i vårt företag. Vi var väldigt nöjda med dagen då vi fick möjlighet att skräddarsy våra frågeställningar och fick en mycket professionellt genomgång. Jag rekommenderar varmt andra företag att också kontakta Action Marketing för en workshop.

Henrik Olsson/VD Edströms Maskin Ab Göteborg

Vi kontaktade Action Marketing för en halv dags workshop och det känns som vi fick oss väldigt mycket nya tankar och idéer!
Diana Hasselqvist/ K A M and Project Manager Göteborg

Vi har haft en heldag här på Avanzakliniken tillsammans med Anders Lundstedt för att se möjligheterna med den digitala marknadsföringen. Vi fick en skräddarsydd kurs inom ämnen som hur får man mer trafik till hemsidan, hur kan man sökoptimera hemsidan och hur annonserar man på de olika sociala plattformarna. Vi fick många bra tips och råd under dagen som vi nu kommer att fördjupa oss inom.

Malin Ljungqvist/Avanzakliniken Halmstad

 

PRAKTISK INFO OM VÅR KURS DIGITAL MARKNADSFÖRING PÅ ERT FÖRETAG

 • Vi träffas på ert företag för att genomföra kurs/workshop. Ni väljer datum och hur många som skall deltaga från ert företag, priset är det samma oavsett antal personer.
 • Våra kurser i digital marknadsföring på ert företag håller vi i Skåne, Halland och Göteborg.
 • Vi träffas antingen 4 timmar förmiddag kl. 9.00-13.00 alt. eftermiddag 13.00-17.00 eller heldag 8 timmar Kl.9.00-17.00.
 • Pris för halvdag 4 timmar är 4.995:- exkl. moms och heldag 8 timmar 8.495:- exkl. moms. Pris avser antal deltagare från ert företag med upp till 6 personer.
 • I priset ingår kurs dokumentaion och strategimallar att kunna användas i ert dagliga arbete.

KURSLEDARE FÖR VÅRA FÖRETAGSKURSER/WORKSHOPS

Kursledare är civ. ek Anders Lundstedt med lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier och som tidigare marknadschef i företag som Malaco och Aller Medier. Anders driver i dag egna konsultbyrån Action Marketing och brinner för att lära er att bli mera digitala och se alla de fantastiska möjligheterna som finns med den digitala marknadsföringen för att ni ska få fler lönsamma kunder. Anders är mentor, coach och Google AdWords certifierad. Var vänlig använd kontaktformuläret nedan eller ring Anders på 0709 24 85 73. Välkommen!

Kurs digital marknadsföring på ert företag

 

 

 

Action Marketing
Action Marketing Bohusgatan 4 302 38 Halmstad 0709248573 info@actionmarketing.se www.actionmarketing.se
Om oss:

Action Marketing är en digital marknadsföringsbyrå med 20 års erfarenhet inom marketing. Vi erbjuder mindre till medelstora företag och organisationer i södra Sverige rådgivning och kurser inom digitala kanaler och sociala medier för att att Ni ska lyckas på nätet.

Vårt mål är att utveckla er digitala marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt för att Ni ska synas bättre, bygga ert varumärke, skapa dialog och få fler lönsamma kunder på nätet.Vi är Google AdWords certifierade för att kunna hjälpa er professionellt.

 

Mejla oss
Vi är Google AdWords certifierade
Följ oss i sociala medier
Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
Så marknadsför du ditt företag för att få fler kunder på nätet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Skräddarsy din digitala kurs på ditt företag

Anpassa kursinnehållet efter dina behov och önskemål
Kostnadsfria föreläsningar i digital marknadsföring

23/8 Så gör du för att nå dina affärsmål med din hemsida (Malmö)

Anders Lundstedt ger dig praktiska tips på hur du kan utveckla din hemsida och hur du får mer och framförallt ”rätt” trafik till din hemsida. Läs mer

15/11 Hur annonserar man på Facebook för att hitta  sin målgrupp (Malmö)
Nyföretagarcenter Syd och Staffanstorp kommun bjuder dig till en kostnadsfri föreläsning där Anders Lundstedt från Action Marketing visar hur man tar fram en innehållsstrategi, annonsstrategi, hur Facebook annonsverktyg fungerar och hur du kommer i gång med din annonsering.  Läs mer


%d bloggare gillar detta: