Ring oss idag på 0709 248573

Kurser digital marknadsföring

Våra kurser digital marknadsföring lär dig mer om hur digitala kanaler och sociala medier fungerar. I dag kan vi söka information och handla dygnet runt. Utmaningen för oss är att förstå möjligheterna med den digitala marknadsföringen. För dig som företagare innebär det att om du syns i digitala kanaler och sociala medier med innehåll som engagerar besökarna kan du påverka kunden under hela hennes köpresa.

Kurser digital marknadsföring på ert företag

Vi håller våra grundkurser i digitala kanaler och sociala medier för era kolleger på ert företag. Det ger er själva möjlighet att skräddarsy kursen/workshopen efter era behov och önskemål och vi kan diskutera era konkreta frågeställningar.

kurser digital marknadsföring

KURSER DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vår grundkurs i "Digital marknadsföring" ger dig en grundläggande förståelse för hur de olika medierna fungerar och hur du kan använda den digitala marknadsföringen strategiskt som företagare.

kurser digital marknadsföring

GRUNDKURS HUR FÅR JAG MER TRAFIK TILL HEMSIDAN?

Kursen "Hur får jag mer trafik till hemsidan" lär dig om webb analys och utveckling och hur du kan göra din hemsida mera användarvänlig och säljande för att nå dina affärsmål. Du lär dig grunderna och får en förståelse för SEO Sökoptimering dvs. hur du får din hemsida att synas högre upp på sökmotorerna.

kurser digital marknadsföring

GRUNDKURS GOOGLE ADWORDS OCH SOCIALA MEDIER

Kursen "Hur hur annonserar jag i sociala medier och Google AdWords" lär dig mer om de olika digitala annonsplattformarna och hur du gör för att annonsera med sponsrade länkar för att få fler kunder och hitta din exakta målgrupp för dina produkter eller tjänster.

kurser digital marknadsföring

KURS HUR GÖR JAG EN MARKNADSPLAN STEG FÖR STEG

Kurs hur gör jag en marknadsplan steg för steg riktar sig till dig som vill få struktur och en röd tråd i ditt företags marknadsföringsprocess. Och därmed utveckla lönsamma kundrelationer med hjälp av strategier och kommunikation i de traditionella och digitala kanalerna.

kurser digital marknadsföring
kurser digital marknadsföring

PRAKTISK INFO OM KURSEN

Våra kurser är på halvdag 4 timmar pris 2.495:- exkl.moms/person alt. heldag 8 timmar 4.995:- exkl.moms/person.Vi behöver din anmälan senast 7 dagar innan aktuell kursdag.
Vi bekräftar er anmälan och ger er mer info om lokal m.m. inför kursen.
Ta gärna med dator eller padda till kursen. Vi kör även kurserna på ditt företag tillsammans med dina kollegor eller som workshops. Läs mer här
För att boka kurs i digital marknadsföring eller få mer info kontakta kursledare civ.ekonom Anders Lundstedt på 0709 24 85 73 eller använd kontaktformuläret nedan.
Anders är Google AdWords certifierad.

Så här tyckte några av våra kursdeltagare

Grundkursen i digital marknadsföring var väldigt intressant och lärorik. Kursen gav mig kunskaper och praktiska tips i den digitala marknadsföringen som jag har stor glädje av nu i mitt dagliga arbete. Jag vill varmt rekommendera kursen för er som vill lära er mer om digitala kanaler och sociala medier.
Petra Gustavsson/PR ansvarig EliaExpress

Action Marketing kurser i digital marknadsföring har fått mig att se möjligheterna att på ett kostnadseffektivt sätt nå ut till min kunder. Jag har även kommit i gång med att annonsera på Google AdWords vilket har medfört att jag har blivit sökbar på Google och fått nya potentiella kunder.
Ove Lundgren/Faqtum Fastighetsutveckling

 

Vi utbildar Tillväxt Syds medlemmar inom marknadsplanering och kommunikation

Vi har nöjet att utbilda Tillväxts Syds företagsmedlemmar inom marknadsplanering och kommunikation. För mer information besök www.tillvaxtsyd.se

Här är vårens spännande program av aktiviteter och utbildningar! För att kunna erbjuda ett brett och engagerande program som är relevant för alla Tillväxt Syds medlemmar har vi jobbat efter följande ledord:

Företagarskolan – Marknadsföring. Så tar du fram en marknads- och kommunikationsplan.

Målgrupp: För dig som är företagsledare, nästa generation eller sitter i ledningsgruppen och som vill få baskunskaper inom marknadsföring. 
Innehåll: Halvdag. Du får se en marknadsplan och kommunikationsplan växa fram utifrån affärsidé, vision, målgrupp, SWOT-analys, marknadsstrategier.
Anders Lundstedt, Action Marketing. Anders har en gedigen bakgrund som marknadschef i bl.a. Malaco och Aller Media.


För mera info om våra kurser mejla kontaktformuläret eller ring 0709 24 85 73

Kontakta oss för mer information om våra kurser

Fält markerade med * är obligatoriska

Action Marketing
Action Marketing Bohusgatan 4 302 38 Halmstad 0709248573 info@actionmarketing.se www.actionmarketing.se
Ni hittar oss här
Om oss:

Action Marketing är en digital marknadsföringsbyrå med 20 års erfarenhet inom marketing. Vi erbjuder mindre till medelstora företag och organisationer i södra Sverige rådgivning och kurser inom digitala kanaler och sociala medier för att att Ni ska lyckas på nätet.

Vårt mål är att utveckla er digitala marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt för att Ni ska synas bättre, bygga ert varumärke, skapa dialog och få fler lönsamma kunder på nätet.Vi är Google AdWords certifierade för att kunna hjälpa er professionellt.

 

Vi är Google AdWords certifierade
Våra affärsområden
Så marknadsför du ditt företag för att få fler kunder på nätet

Följ oss i sociala medier
Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
Kontakta oss för ett kostnadsfritt mötePrenumerera på vårt nyhetsbrev
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Skräddarsy din digitala kurs på ditt företag

Anpassa kursinnehållet efter dina behov och önskemål
Kostnadsfria föreläsningar i digital marknadsföring

19/4 Hur får du nya kunder på Google? (Kävlinge)
Nyföretagarcenter Syd och Kävlinge kommun bjuder dig till en kostnadsfri föreläsning där du lär dig hur Google AdWords verktyget fungerar och ger dig praktiska tips för att hantera och optimera din Adwords annonsering.. Läs mer

23/8 Så gör du för att nå dina affärsmål med din hemsida (Malmö)
Anders Lundstedt ger dig praktiska tips på hur du kan utveckla din hemsida och hur du får mer och framförallt ”rätt” trafik till din hemsida. Läs mer

15/11 Hur annonserar man på Facebook för att hitta  sin målgrupp (Malmö)
Nyföretagarcenter Syd och Staffanstorp kommun bjuder dig till en kostnadsfri föreläsning där Anders Lundstedt från Action Marketing visar hur man tar fram en innehållsstrategi, annonsstrategi, hur Facebook annonsverktyg fungerar och hur du kommer i gång med din annonsering.  Läs mer


%d bloggare gillar detta: