Kurser digital marknadsföring

Våra kurser digital marknadsföring lär dig mer om hur digitala kanaler och sociala medier fungerar. I dag kan vi söka information och handla dygnet runt. Utmaningen för oss är att förstå möjligheterna med den digitala marknadsföringen. För dig som företagare innebär det att om du syns i digitala kanaler och sociala medier med innehåll som engagerar besökarna kan du påverka kunden under hela hennes köpresa. Här ser du schemat för kommande kurstillfällen. Klicka på datum och läs mer om kursen. Välkommen och boka och bli mer digital.

Kurs/Månad Aug Sep Okt Nov Dec
Grunderna i Digital Marknadsföring 20 25 11 6
Få mer trafik till hemsidan 13
Annonsera på Google AdWords & Facebook 18 4
Marknadsplan steg för steg 14

KURSER DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vår grundkurs i "Digital marknadsföring" ger dig en grundläggande förståelse för hur de olika medierna fungerar och hur du kan använda den digitala marknadsföringen strategiskt som företagare.

kurser digital marknadsföring

GRUNDKURS HUR FÅR JAG MER TRAFIK TILL HEMSIDAN?

Kursen "Hur får jag mer trafik till hemsidan" lär dig om webb analys och utveckling och hur du kan göra din hemsida mera användarvänlig och säljande för att nå dina affärsmål. Du lär dig grunderna och får en förståelse för SEO Sökoptimering dvs. hur du får din hemsida att synas högre upp på sökmotorerna.

kurser digital marknadsföring

GRUNDKURS GOOGLE ADWORDS OCH FACEBOOK

Kursen "Annonsera på Google AdWords och Facebook steg för steg" lär dig mer om de olika digitala annonsplattformarna och hur du gör för att annonsera med sponsrade länkar för att få fler kunder och hitta din exakta målgrupp för dina produkter eller tjänster.

kurser digital marknadsföring

KURS HUR GÖR JAG EN MARKNADSPLAN STEG FÖR STEG

Kurs hur gör jag en marknadsplan steg för steg riktar sig till dig som vill få struktur och en röd tråd i ditt företags marknadsföringsprocess. Och därmed utveckla lönsamma kundrelationer med hjälp av strategier och kommunikation i de traditionella och digitala kanalerna.

kurser digital marknadsföring

Kurser digital marknadsföring på ert företag

Vi håller våra grundkurser i digitala kanaler och sociala medier för era kolleger på ert företag. Det ger er själva möjlighet att skräddarsy kursen/workshopen efter era behov och önskemål och vi kan diskutera era konkreta frågeställningar. Läs mer här

kurser digital marknadsföring

Läs mer och boka någon av våra kurser i digital marknadsföring i år

Kalender kurser 2018

<< Jun 2018 >>
mtotfls
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

PRAKTISK INFO OM KURSEN

Våra kurser är på halvdag 4 timmar pris 2.995:- exkl.moms/person alt. heldag 8 timmar 4.995:- exkl.moms/person.Vi behöver din anmälan senast 7 dagar innan aktuell kursdag.
Vi bekräftar er anmälan och ger er mer info om lokal m.m. inför kursen.
Ta gärna med dator eller padda till kursen. Vi kör även kurserna på ditt företag tillsammans med dina kollegor eller som workshops. Läs mer här.
För att boka kurs i digital marknadsföring eller få mer info kontakta kursledare civ.ekonom Anders Lundstedt på 0709 24 85 73 eller använd kontaktformuläret nedan.

KURSLEDARE

Kursledare är Anders Lundstedt. Anders har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier och har varit marknadschef i marknadsledande företag som Malaco och Aller Media. I dag driver han egna konsultfirman Action Marketing och är en uppskattad föreläsare och kursledare. Anders är en mycket engagerande kursledare och brinner för att lära dig mer om digital marknadsföring.

rådgivning digital marknadsföring

Så här tyckte några av våra kursdeltagare

Grundkursen i digital marknadsföring var väldigt intressant och lärorik. Kursen gav mig kunskaper och praktiska tips i den digitala marknadsföringen som jag har stor glädje av nu i mitt dagliga arbete. Jag vill varmt rekommendera kursen för er som vill lära er mer om digitala kanaler och sociala medier.
Petra Gustavsson/PR ansvarig EliaExpress

Action Marketing kurser i digital marknadsföring har fått mig att se möjligheterna att på ett kostnadseffektivt sätt nå ut till min kunder. Jag har även kommit i gång med att annonsera på Google AdWords vilket har medfört att jag har blivit sökbar på Google och fått nya potentiella kunder.
Ove Lundgren/Faqtum Fastighetsutveckling

 

Vi håller även våra kurser hos

 


För mera info om våra kurser mejla kontaktformuläret eller ring 0709248573

Kontakta oss för mer information om våra kurser

Fält markerade med * är obligatoriska

Action Marketing
Action Marketing Bohusgatan 4 302 38 Halmstad 0709248573 info@actionmarketing.se www.actionmarketing.se
Följ oss i sociala medier
Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
Om Action Marketing

rådgivning digital marknadsföring

Action Marketing är en digital byrå som bildades 2002 och som erbjuder mindre till medelstora företag, organisationer i södra Sverige rådgivning och kurser inom digitala kanaler och sociala medier. Anders som driver byrån är en mycket uppskattad kurs och rådgivare och har ett stort engagemang för att få sina kunder att lyckas och att se möjligheterna med digital marknadsföring.

Action Marketings mål är att utveckla er digitala marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt för att Ni ska synas bättre, bygga ert varumärke, skapa dialog och få fler lönsamma kunder på nätet.

Anders är utbildad civilekonom med inriktning på marknadsföring och har 20 års erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som tidigare marknadschef på marknadsledande företag som Malaco och Aller Media. Anders är även Google AdWords certifierad och coach för att kunna hjälpa er professionellt.

 

Kontakta oss
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Kostnadsfria föreläsningar i digital marknadsföring

23/8 Så gör du för att nå dina affärsmål med din hemsida (Malmö)

Anders Lundstedt ger dig praktiska tips på hur du kan utveckla din hemsida och hur du får mer och framförallt ”rätt” trafik till din hemsida. Läs mer

 

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Skräddarsy din digitala kurs på ditt företag

Anpassa kursinnehållet efter dina behov och önskemål

%d bloggare gillar detta: