Ring oss idag på 0709 248573

Vi hjälper er att utveckla era digitala kanaler och sociala medier

Våra affärsområden

Professionell rådgivning

Jag heter Anders Lundstedt och driver egna firman Action Marketing. Jag har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media. Jag brinner för att hjälpa er att utveckla er digitala marknadsföring för att ni ska bli mera synliga,bygga ert varumärke och hitta fler kunder på nätet. Jag kan erbjuda er professionell rådgivning inom digitala marknadsföring så att ni får kontinuitet och kan fokusera på er kärnverksamhet.Jag är Google AdWords certifierad. Boka vårt unika småföretagare abonnemang på 2,5 alt.10 timmar individuell rådgivning per månad eller välj vårt startpaket för småföretagare och kom i gång att bli mer digitala.Välkommen!
Läs mer om vårt rådgivningsabonnemang

Läs mer om vårt startpaket för småföretagare

Om oss

Kurser, föreläsningar och workshops i digitala kanaler och sociala medier

Vi erbjuder dig grundkurser och workshops i digital marknadsföring. För dig som företagare innebär det att om du syns i digitala kanaler och sociala medier med innehåll som engagerar besökarna kan du påverka kunden under hela hennes köpresa. Vi håller kurs antingen i våra kurslokaler eller som en workshop på ert företag då ni har möjlighet att skräddarsy kursinnehållet efter era egna behov och medarbetare.
Läs mer om vårt kursutbud

 

om oss

Ny hemsida eller utveckla er befintliga

Vi hjälper er att ta fram er nya hemsida i WordPress. Vi kan erbjuda olika paket beroende av era behov och önskemål. Vi kan även göra en hälsokontroll av er befintliga hemsida för att se om ni har "rätt" besökare, att de konverterar och att ni når era affärsmål.
Läs mer om våra hemsidepaket

 

Support § uppdateringar av din hemsida

Strategi Sociala medier

Vi tar fram  en strategi för era sociala medier med syfte att nå era affärsmål. Sociala medier är kostnadseffektiva kanaler att bygga och vårda era kundrelationer och driva affärerna.
Läs mer om sociala medier strategier

 

Strategi sociala medier

Annonsera på Google AdWords

Vi hjälper er att komma i gång att annonsera på Google AdWords för att hitta nya kunder och bli synlig på Googles sökmotorsidor. Ni kan även låta oss hantera och optimerar ert AdWords konto månadsvis. Vi är Google AdWords certifierade.
Läs mer om hur du kan annonsera på Google AdWords

om oss

Annonsering på Sociala medier

Vi hjälper er att utifrån era affärsmål och målgrupp välja er rätta annonsplattform i sociala medier för att ni ska hitta er exakta målgrupp och sälja mer.
Läs mer om hur du annonserar i sociala medier

Föreläsning annonsera på sociala medier

Ring oss på 0709 24 85 73 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att få fler kunder på nätet

Eller mejla kontaktformuläret

Fält markerade med * är obligatoriska

Vi är Google AdWords certifierade för att kunna hjälpa dig professionellt

Vi samarbetar med Nyföretagarcentersyd i Malmö

Action Marketing samarbetar med bl.a Nyföretagarcentersyd i Malmö inom rådgivning och hjälper små och medelstora företag att utveckla företagets digitala kanaler och sociala medier för att få fler kunder på nätet.  Läs mer om Nyföretgarcentersyd och Tillväxtnätverket här

Action Marketing
Action Marketing Bohusgatan 4 302 38 Halmstad 0709248573 info@actionmarketing.se www.actionmarketing.se
Ni hittar oss här
Om oss:

Action Marketing är en digital marknadsföringsbyrå med 20 års erfarenhet inom marketing. Vi erbjuder mindre till medelstora företag och organisationer i södra Sverige rådgivning och kurser inom digitala kanaler och sociala medier för att att Ni ska lyckas på nätet.

Vårt mål är att utveckla er digitala marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt för att Ni ska synas bättre, bygga ert varumärke, skapa dialog och få fler lönsamma kunder på nätet.Vi är Google AdWords certifierade för att kunna hjälpa er professionellt.

 

Vi är Google AdWords certifierade
Våra affärsområden
Så marknadsför du ditt företag för att få fler kunder på nätet

Följ oss i sociala medier
Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
Kontakta oss för ett kostnadsfritt mötePrenumerera på vårt nyhetsbrev
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Skräddarsy din digitala kurs på ditt företag

Anpassa kursinnehållet efter dina behov och önskemål
Kostnadsfria föreläsningar i digital marknadsföring

19/4 Hur får du nya kunder på Google? (Kävlinge)
Nyföretagarcenter Syd och Kävlinge kommun bjuder dig till en kostnadsfri föreläsning där du lär dig hur Google AdWords verktyget fungerar och ger dig praktiska tips för att hantera och optimera din Adwords annonsering.. Läs mer

23/8 Så gör du för att nå dina affärsmål med din hemsida (Malmö)
Anders Lundstedt ger dig praktiska tips på hur du kan utveckla din hemsida och hur du får mer och framförallt ”rätt” trafik till din hemsida. Läs mer

15/11 Hur annonserar man på Facebook för att hitta  sin målgrupp (Malmö)
Nyföretagarcenter Syd och Staffanstorp kommun bjuder dig till en kostnadsfri föreläsning där Anders Lundstedt från Action Marketing visar hur man tar fram en innehållsstrategi, annonsstrategi, hur Facebook annonsverktyg fungerar och hur du kommer i gång med din annonsering.  Läs mer


%d bloggare gillar detta: