Ring oss idag på 0709 248573

Så skapar du en remarketing kampanj på Google AdWords

Med remarketingkampanjer på Google AdWords kan du visa annonser för personer som har besökt din hemsida men inte gjort önskade avtryck att köpa dina produkter, fylla i ett kontaktformulär, ladda ner din e-bok etc. Genom att skapa målgruppsanpassade remarketing listor kan du få dina besökare att återvända till din webbplats och konvertera med annonser och budskap riktade till var besökaren befinner sig i sin kundresa. Remarketing är mycket effektivt då du kan nå redan intresserade personer av ditt företag och tjänster.

Så gör du en Remarketingkampanj på Google AdWords steg för steg

För att komma i gång med din remarketingkampanj behöver du först hämta kodavsnitten för remarketing och klistra in taggen på samtliga sidor på din webbplats.
Klicka på fliken kampanj > delat bibliotek > Målgrupper Remarketing kampanj Google AdWords

När du har taggat din hemsida är det dags att skapa dina remarketinglistor. Remarketinglistorna visar de besökare som har samlats in med hjälp av kodavsnittet som du har klistrat in på din hemsida. 

När du skapar en ny remarketinglista bestämmer du när besökarna ska läggas till. Du anger även hur länge besökarna ska finnas kvar på listan. För att annonserna ska kunna visas på Display-nätverket måste du ha minst 100 besökare under de senaste 30 dagarna.

Remarketing kampanj Google AdWords

När du har skapat din remarketinglista och valt kriterierna är det dags att göra annonsen. Du väljer Kampanjer> klickar på + och > ny kampanj > välj Display-nätverket. Välj använd mål > köpa något på din webbplats > standarddisplaykampanj > fortsätt

Remarketing kampanj Google AdWords

Remarketing kampanj Google AdWords

Välj vilka remarketinglistor som du ska använda i kampanjen

Remarketing kampanj Google AdWords

Skapa din annons och förhandsgranska

Remarketing kampanj Google Adwords

Om du vill ha hjälp med att kunna använda alla möjligheter med remarketing i Google AdWords annonsverktyg eller annonsera med Facebook  http://www.actionmarketing.se/retargeting-annonsering-pa-facebook/som kallar sina annonser för retargeting är du välkommen att kontakta Anders Lundstedt på 0709 24 85 73 eller använd kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

Action Marketing
Action Marketing Bohusgatan 4 302 38 Halmstad 0709248573 info@actionmarketing.se www.actionmarketing.se
Ni hittar oss här
Om oss:

Action Marketing är en digital marknadsföringsbyrå med 20 års erfarenhet inom marketing. Vi erbjuder mindre till medelstora företag och organisationer i södra Sverige rådgivning och kurser inom digitala kanaler och sociala medier för att att Ni ska lyckas på nätet.

Vårt mål är att utveckla er digitala marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt för att Ni ska synas bättre, bygga ert varumärke, skapa dialog och få fler lönsamma kunder på nätet.Vi är Google AdWords certifierade för att kunna hjälpa er professionellt.

 

Vi är Google AdWords certifierade
Våra affärsområden
Så marknadsför du ditt företag för att få fler kunder på nätet

Följ oss i sociala medier
Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
Kontakta oss för ett kostnadsfritt mötePrenumerera på vårt nyhetsbrev
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Skräddarsy din digitala kurs på ditt företag

Anpassa kursinnehållet efter dina behov och önskemål
Kostnadsfria föreläsningar i digital marknadsföring

19/4 Hur får du nya kunder på Google? (Kävlinge)
Nyföretagarcenter Syd och Kävlinge kommun bjuder dig till en kostnadsfri föreläsning där du lär dig hur Google AdWords verktyget fungerar och ger dig praktiska tips för att hantera och optimera din Adwords annonsering.. Läs mer

23/8 Så gör du för att nå dina affärsmål med din hemsida (Malmö)
Anders Lundstedt ger dig praktiska tips på hur du kan utveckla din hemsida och hur du får mer och framförallt ”rätt” trafik till din hemsida. Läs mer

15/11 Hur annonserar man på Facebook för att hitta  sin målgrupp (Malmö)
Nyföretagarcenter Syd och Staffanstorp kommun bjuder dig till en kostnadsfri föreläsning där Anders Lundstedt från Action Marketing visar hur man tar fram en innehållsstrategi, annonsstrategi, hur Facebook annonsverktyg fungerar och hur du kommer i gång med din annonsering.  Läs mer


%d bloggare gillar detta: