Boka vårt startpaket i digital marknadsföring

Är du småföretagare och vill bli mer digital? Du får en ny hemsida + Google AdWords + Google My Business. Mejla oss idag för mer info om vårt startpaket.
Blogg

Du får vårt startpaket digital marknadsföring till kampanjpris 8995:- mot ord. pris 10495:-. I vårt paket ingår:

Ordlista digital marknadsföring

Mobilanpassad hemsida

Ni får en ny snabb, säker, säljande och mobilanpassad hemsida. Vi skapar din nya hemsida i publiceringsverktyget WordPress så att du sedan enkelt själv kan göra uppdateringar.

Hitta fler kunder med Google Adwords

Google AdWords

Vi hanterar och optimerar er Google AdWords kampanj så att ni syns högt upp på Googles sökmotorsidor när era kunder söker efter just era produkter och tjänster. Läs mer om Google AdWords

Google My Business

Installation av Google My Business så att ert företag blir sökbart på Google.Vi publicerar allt material och länkar till din hemsida.

Boka vårt startpaket och bli mer digital!

Med vårt startpaket för småföretag kommer ni i gång med er digitala marknadsföring. Ni får en ny snabb, säker, säljande och mobilanpassad hemsida, installation av Google My Business så att ert företag blir sökbart på Google och en annonskampanj på Google AdWords så att ni syns högt upp på Googles sökmotorsidor när era kunder söker efter just era produkter och tjänster

Boka startpaket digital marknadsföring

8995:-
  • Hemsida. Startsida + 5 undersidor,sociala medier,kontaktformulär m.m.
  • Annonsering Google AdWords 1 kampanj
  • Google My Business
Kampanj
KuRS DIGITAL MARKNADSFÖRING

Anders Lundstedt

Ägare Action Marketing

Ni får hjälp av Anders Lundstedt som är professionell rådgivare i egna firman Action Marketing. Anders är även utbildad mentor och Google AdWords certifierad och har en lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionella som digitala medier. Anders har varit tidigare marknadschef i ledande företag som Malaco, Aller Media och brinner för att hjälpa er att utveckla er digitala marknadsföring för att få fler kunder på nätet. Välkommen att ringa mig på 0709 24 85 73 så berättar jag mer om vårt startpaket digital marknadsföring.

Action Marketing
Action Marketing Bohusgatan 4 302 38 Halmstad 0709248573 info@actionmarketing.se www.actionmarketing.se
Följ oss i sociala medier
Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
Om Action Marketing

rådgivning digital marknadsföring

Action Marketing är en digital byrå som bildades 2002 och som erbjuder mindre till medelstora företag, organisationer i södra Sverige rådgivning och kurser inom digitala kanaler och sociala medier. Anders som driver byrån är en mycket uppskattad kurs och rådgivare och har ett stort engagemang för att få sina kunder att lyckas och att se möjligheterna med digital marknadsföring.

Action Marketings mål är att utveckla er digitala marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt för att Ni ska synas bättre, bygga ert varumärke, skapa dialog och få fler lönsamma kunder på nätet.

Anders är utbildad civilekonom med inriktning på marknadsföring och har 20 års erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som tidigare marknadschef på marknadsledande företag som Malaco och Aller Media. Anders är även Google AdWords certifierad och coach för att kunna hjälpa er professionellt.

 

Kontakta oss
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Kostnadsfria föreläsningar i digital marknadsföring

23/8 Så gör du för att nå dina affärsmål med din hemsida (Malmö)

Anders Lundstedt ger dig praktiska tips på hur du kan utveckla din hemsida och hur du får mer och framförallt ”rätt” trafik till din hemsida. Läs mer

 

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Skräddarsy din digitala kurs på ditt företag

Anpassa kursinnehållet efter dina behov och önskemål

%d bloggare gillar detta: