Är ni som våra kunder intresserade av att få hjälp med att utveckla era digitala kanaler & sociala medier?

Våra kunder som vi hjälper inom digital marknadsföring finns i dag i Skåne, Halland och Göteborg. Kunderna är starta eget, små och medelstora företag och organisationer. Vi erbjuder professionell rådgivning i strategisk och taktisk marknadsföring, mentorskap, föreläsningar och kurser. Vi är Google AdWords certifierade.

Våra referernseVi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa ert företag att utveckla er digitala marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt för att ni ska synas bättre, bygga ert varumärke, skapa dialog och få fler lönsamma kunder. Här är några av de kunder vi hjälper i dag.

 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan få fler kunder på nätet.

Fält markerade med * är obligatoriska

Action Marketing
Action Marketing Bohusgatan 4 302 38 Halmstad 0709248573 info@actionmarketing.se www.actionmarketing.se
Följ oss i sociala medier
Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
Om Action Marketing

rådgivning digital marknadsföring

Action Marketing är en digital byrå som bildades 2002 och som erbjuder mindre till medelstora företag, organisationer i södra Sverige rådgivning och kurser inom digitala kanaler och sociala medier. Anders som driver byrån är en mycket uppskattad kurs och rådgivare och har ett stort engagemang för att få sina kunder att lyckas och att se möjligheterna med digital marknadsföring.

Action Marketings mål är att utveckla er digitala marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt för att Ni ska synas bättre, bygga ert varumärke, skapa dialog och få fler lönsamma kunder på nätet.

Anders är utbildad civilekonom med inriktning på marknadsföring och har 20 års erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som tidigare marknadschef på marknadsledande företag som Malaco och Aller Media. Anders är även Google AdWords certifierad och coach för att kunna hjälpa er professionellt.

 

Kontakta oss
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Kostnadsfria föreläsningar i digital marknadsföring

23/8 Så gör du för att nå dina affärsmål med din hemsida (Malmö)

Anders Lundstedt ger dig praktiska tips på hur du kan utveckla din hemsida och hur du får mer och framförallt ”rätt” trafik till din hemsida. Läs mer

 

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Skräddarsy din digitala kurs på ditt företag

Anpassa kursinnehållet efter dina behov och önskemål

%d bloggare gillar detta: