Ring oss idag på 0709 248573

Vi är en liten personlig digital byrå med ett stort engagemang som hjälper er att få fler kunder på nätet.

Jag heter Anders Lundstedt och driver marknadsföringsbyrån Action Marketing. Jag har varit marknadschef och har 20 års erfarenhet inom såväl traditionella som digitala medier i ledande företag som Malaco och Aller Media. Jag erbjuder idag mindre till medelstora företag och organisationer i södra Sverige rådgivning, föreläsningar och kurser inom digitala kanaler och sociala medier. Vårt mål är att utveckla er digitala marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt så att Ni ska synas bättre, bygga ert varumärke, skapa dialog och få fler lönsamma kunder på nätet.

Här är våra fokusområden som vi kan hjälpa ert företag med för att ni ska få fler kunder

Professionell rådgivning

Vi hjälper ert företag att ta fram strategier för digitala kanaler och sociala medier för att ni ska nå era affärsmål.

Läs mer

Hemsida i WordPress

Vi hjälper er att ta fram er nya hemsida i WordPress eller utveckla er befintliga för att ni ska nå era affärsmål och få era besökare att konvertera. Vi erbjuder även våra populära support och uppdaterings abonnemang för att ni ska få kontinuitet med er hemsida.

Läs mer

Annonsera på Google AdWords

Vi får er att komma i gång med Google AdWords annonsering för att få nya kunder. Vi är Google AdWords certifierade. Vi hjälper er att annonsera på sociala medier för att ni ska hitta er exakta målgrupp. Vi formulerar ert syfte med annonseringen och väljer er rätta sociala annonsplattform.

Läs mer

Annonsera på Facebook

Vi hjälper er att annonsera på Facebook och nå ut till er exakta målgrupp för att hitta nya kunder, bygga ert varumärke, driva trafik till er hemsida m.m. Vi kan erbjuda er vårt populära startpaket där vi hanterar och optimerar er annonsering till kampanjpris.

Grundkurser och föreläsningar i digital marknadsföring

Vi anordnar grundkurser i digital marknadsföring antingen i våra kurslokaler i Halmstad eller på ert företag då ni även får möjlighet att skräddarsy kursen tillsammans med era medarbetare. Våra populära kurser ger er grunderna i digital marknadsföring och får er att se möjligheterna att synas bättre, bygga ert varumärke, skapa dialog och få fler lönsamma kunder.

Läs mer

Så marknadsför du ditt företag för att få fler kunder på nätet

Ring mig på 0709 248573 eller mejla kontaktformuläret

Fält med * är obligatoriska

Action Marketing
Action Marketing Bohusgatan 4 302 38 Halmstad 0709248573 info@actionmarketing.se www.actionmarketing.se
Ni hittar oss här
Om oss:

Action Marketing är en digital marknadsföringsbyrå med 20 års erfarenhet inom marketing. Vi erbjuder mindre till medelstora företag och organisationer i södra Sverige rådgivning och kurser inom digitala kanaler och sociala medier för att att Ni ska lyckas på nätet.

Vårt mål är att utveckla er digitala marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt för att Ni ska synas bättre, bygga ert varumärke, skapa dialog och få fler lönsamma kunder på nätet.Vi är Google AdWords certifierade för att kunna hjälpa er professionellt.

 

Vi är Google AdWords certifierade
Våra affärsområden
Så marknadsför du ditt företag för att få fler kunder på nätet

Följ oss i sociala medier
Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
Kontakta oss för ett kostnadsfritt mötePrenumerera på vårt nyhetsbrev
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Skräddarsy din digitala kurs på ditt företag

Anpassa kursinnehållet efter dina behov och önskemål
Kostnadsfria föreläsningar i digital marknadsföring

19/4 Hur får du nya kunder på Google? (Kävlinge)
Nyföretagarcenter Syd och Kävlinge kommun bjuder dig till en kostnadsfri föreläsning där du lär dig hur Google AdWords verktyget fungerar och ger dig praktiska tips för att hantera och optimera din Adwords annonsering.. Läs mer

23/8 Så gör du för att nå dina affärsmål med din hemsida (Malmö)
Anders Lundstedt ger dig praktiska tips på hur du kan utveckla din hemsida och hur du får mer och framförallt ”rätt” trafik till din hemsida. Läs mer

15/11 Hur annonserar man på Facebook för att hitta  sin målgrupp (Malmö)
Nyföretagarcenter Syd och Staffanstorp kommun bjuder dig till en kostnadsfri föreläsning där Anders Lundstedt från Action Marketing visar hur man tar fram en innehållsstrategi, annonsstrategi, hur Facebook annonsverktyg fungerar och hur du kommer i gång med din annonsering.  Läs mer


%d bloggare gillar detta: