Ring 0709248573 för bokning

Vårens kurser i digital marknadsföring

Här är vårens kurser i digital marknadsföring i våra kurslokaler i Halmstad eller så skräddarsyr vi kursen åt dig på ditt företag för dig och dina kolleger. Lär dig mer om hur digitala kanaler och sociala medier fungerar. I dag kan vi söka information och handla dygnet runt. Utmaningen för oss är att förstå möjligheterna med den digitala marknadsföringen. För dig som företagare innebär det att om du syns i digitala kanaler och sociala medier med innehåll som engagerar besökarna kan du påverka kunden under hela hennes köpresa.

KURSER DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vår grundkurs i "Digital marknadsföring" ger dig en grundläggande förståelse för hur de olika medierna fungerar och hur du kan använda den digitala marknadsföringen strategiskt som företagare.

kurser digital marknadsföring

KURS HUR FÅR JAG MER TRAFIK TILL HEMSIDAN?

Kursen "Hur får jag mer trafik till hemsidan" lär dig om webb analys och utveckling och hur du kan göra din hemsida mera användarvänlig och säljande för att nå dina affärsmål. Du lär dig grunderna och får en förståelse för SEO Sökoptimering dvs. hur du får din hemsida att synas högre upp på sökmotorerna.

kurser digital marknadsföring

KURS ANNONSERA PÅ GOOGLE ADWORDS OCH SOCIALA MEDIER

Kursen "Hur hur annonserar jag i sociala medier och Google AdWords" lär dig mer om de olika digitala annonsplattformarna och hur du gör för att annonsera med sponsrade länkar för att få fler kunder och hitta din exakta målgrupp för dina produkter eller tjänster.

kurser digital marknadsföring

KURS HUR GÖR JAG EN MARKNADSPLAN STEG FÖR STEG

Kurs hur gör jag en marknadsplan steg för steg riktar sig till dig som vill få struktur och en röd tråd i ditt företags marknadsföringsprocess. Och därmed utveckla lönsamma kundrelationer med hjälp av strategier och kommunikation i de traditionella och digitala kanalerna.

kurser digital marknadsföring

Kurser digital marknadsföring på ert företag

Vi håller våra populära kurser i digitala kanaler och sociala medier för era kolleger på ert företag. Det ger er själva möjlighet att skräddarsy kursen/workshopen efter era behov och önskemål och vi kan diskutera era konkreta frågeställningar.

kurser digital marknadsföring

Så här tyckte några av våra kursdeltagare

Vi har anlitat Anders Lundstedt en halvdag som en workshop på vårt kontor i Göteborg för att få lära oss mer om hur vi kan använda den digitala marknadsföringen i vårt företag. Vi var väldigt nöjda med dagen då vi fick möjlighet att skräddarsy våra frågeställningar och fick en mycket professionellt genomgång. Jag rekommenderar varmt andra företag att också kontakta Action Marketing för en workshop.

Henrik Olsson/VD Edströms Maskin Ab Göteborg

Vi kontaktade Action Marketing för en halv dags workshop och det känns som vi fick oss väldigt mycket nya tankar och idéer!
Diana Hasselqvist/ K A M and Project Manager Göteborg

Vi har haft en heldag här på Avanzakliniken tillsammans med Anders Lundstedt för att se möjligheterna med den digitala marknadsföringen. Vi fick en skräddarsydd kurs inom ämnen som hur får man mer trafik till hemsidan, hur kan man sökoptimera hemsidan och hur annonserar man på de olika sociala plattformarna. Vi fick många bra tips och råd under dagen som vi nu kommer att fördjupa oss inom.

Malin Ljungqvist/Avanzakliniken Halmstad

kursen i digital marknadsföring var väldigt intressant och lärorik. Kursen gav mig kunskaper och praktiska tips i den digitala marknadsföringen som jag har stor glädje av nu i mitt dagliga arbete. Jag vill varmt rekommendera kursen för er som vill lära er mer om digitala kanaler och sociala medier.
Petra Gustavsson/PR ansvarig EliaExpress

Action Marketing kurser i digital marknadsföring har fått mig att se möjligheterna att på ett kostnadseffektivt sätt nå ut till min kunder. Jag har även kommit i gång med att annonsera på Google AdWords vilket har medfört att jag har blivit sökbar på Google och fått nya potentiella kunder. 
Ove Lundgren/Faqtum Fastighetsutveckling

Som småföretagare uppskattade jag verkligen kursen i digital marknadsföring som lärde mig att annonsera på sociala medier och att ta fram en strategi för digitala kanaler och sociala medier. Kursen gav mig många bra tips som har gjort att jag i dag har fått flera nya kunder. Är ni som jag småföretagare och vill utveckla er verksamhet tycker jag att ni ska gr på någon av Action marketings kurser för att bli mer digitala.
Mikael Andersson/VD Grotvikform

 
 

PRAKTISK INFO OM KURSEN

Våra kurser är på halvdag 4 timmar pris 2.495:- exkl.moms/person alt. heldag 8 timmar 4.995:- exkl.moms/person.Vi behöver din anmälan senast 7 dagar innan aktuell kursdag.
Vi bekräftar er anmälan och ger er mer info om lokal m.m. inför kursen.
Ta gärna med dator eller padda till kursen. Vi kör även kurserna på ditt företag tillsammans med dina kollegor eller som workshops. Läs mer här
För att boka kurs i digital marknadsföring eller få mer info kontakta kursledare civ.ekonom Anders Lundstedt på 0709 24 85 73 eller använd kontaktformuläret nedan.
Anders är Google AdWords certifierad.

För mera info om våra kurser mejla kontaktformuläret eller ring 0709 24 85 73

Kontakta oss för mer information om våra kurser

Fält markerade med * är obligatoriska


Kommentera

%d bloggare gillar detta: