Annonsera på Facebook och nå er målgrupp

Vi hjälper er att annonsera på Facebook Ads för att hitta fler kunder i era målgrupper

Annonsera på Facebook och nå er målgrupp och hitta fler kunder. I dag når era inlägg på en företagssida bara ett begränsat antal av era följare. Antalet som ser era inlägg styrs av Facebooks algoritm utifrån relevans. Facebook prioriterar betalt material före organiskt. Därför behöver ni annonsera på Facebook och Instagram.

Hjälp med digital marknadsföring

Tack vare Facebooks avancerade annonsverktyg Ads Manager kan ni rikta er annonsering till er målgrupp på Facebook som visar intresse för vad ni erbjuder och nå helt nya personer. Desto mer exakt ni kan definiera er målgrupp på Facebook desto mer kan ni få ut av er annonsering..

71% AV SVENSKARNA FINNS PÅ FACEBOOK

Genom att annonsera på Facebook når du 71 % av alla svenskar finns på Facebook och 54 % dagligen. Du kan nå ut till väldigt många människor och samtidigt rikta in dig till din exakta målgrupp på Facebook. Källa: Svenskarna och Internet 2021-22

KOSTNADSEFFEKTIVT

Annonsera på Facebook är billigt jmf. med annan annonsering. Kostnaden baseras på ett auktionssystem liknande Google Ads.

MÄTBART

Det är mätbart och går att styra mot olika lönsamhetsmål. Du bestämmer själv budget och betalar enligt CPC eller CPM.

Annonsera på Facebook

Svenskarna och sociala medier 2022

Användningen av sociala medier ligger kvar på samma nivå som förra året. De tre största tjänsterna är Youtube, Facebook och Instagram, men plattformen Roblox är mycket populär bland lågstadiebarn. Läs hela rapporten från Svenskarna och internet 2021-22 här.

RAPPORTEN

Vi hjälper ert företag att annonsera på Facebook

Vi kan erbjuda er våra populära månads abonnemang så att ert företag når ut till såväl nya som befintliga kunder med annonseringen. Vi hjälper er att hantera och optimera er annonsering utifrån era behov och önskemål. Med våra månadsabonnemang hjälper vi ert företag att ta fram era marknadsföringsmål, målgrupper, budstrategier, annonsformat som video, bilder m.m.

MÅNADSABONNEMANG ANNONSERING FACEBOOK

3995:-

 • Vi gör samtliga installationer och inställningar på Facebook
 • Vi tar fram er kampanjmålsättning
 • Vi väljer målgrupp – Ad Set
 • Anpassade målgrupper som retargeting m.m. Ni når såväl befintliga som nya kunder.
 • Vi skapar era annonser
 • Installation av Facebook pixel
 • Ni får skriftlig rapport

TILLKOMMER GÖR DIN ANNONSBUDGET. KAN SÄGAS UPP MED EN MÅNADS UPPSÄGNING.

BOKA FACEBOOK ANNONSERING

ÖKA ERT ENGAGEMANG PÅ FACEBOOK

3995:-

 • Öka engagemanget på er Facebook sida
 • Ta fram en strategi för er Facebook närvaro
 • Innehållsstrategi för Facebook
 • Löpande publicering av artiklar, tävlingar m.m. 2 ggr/v.
 • Uppföljning av KPI måtten gilla, delningar, kommentarer m.m.
 • Ni får skriftlig rapport varje månad

KAN SÄGAS UPP MED EN MÅNADS UPPSÄGNING

BOKA  INNEHÅLLSSTRATEGI

Action Marketing hjälper oss månadsvis med digital marknadsföring som en extern marknadschef. Med byråns långa erfarenhet och kunskap om att öka engagemanget på sociala medier med olika innehållsstrategier, hjälpa oss löpande att utveckla vår webshop och göra uppdateringar har vi alltid en levande hemsida. Vi börjar också klättra på Google tack vare sökoptimering av hemsidan på våra viktigaste sökord och söktermer vilket medför mer försäljning i vår e-handel.

Vi uppskattar verkligen den professionella hjälpen vi får av Action Marketing inom marknadsföring och rekommenderar fler företagare att göra detsamma.

Amel Muratovic

ELDSBERGA CHARK AB

Vi kontaktade Action Marketing för att få hjälp med digital marknadsföring, avlastning, ett externt bollplank och rådgivning. Fokusområden som vi får hjälp inom är relevant och engagerande innehåll för våra olika mässor i sociala medier. Vi får även hjälp med sökannonsering och remarketing på Google Ads för att få våra webbesökare att återvända till vår hemsida och konvertera. Action Marketing har ett brett kunnande och ett stort engagemang som vi värdesätter högt i vårt arbete. Därför rekommenderar jag er varmt att kontakta byrån.

Ulf Ottosson VD

NUMERA MÄSSOR AB

Anders Lundstedt på Action Marketing hjälper oss med digital marknadsföring. Som ett resultat av det har vi idag ett ökat engagemang på sociala medier tack vare att vi har fått hjälp med innehållsstrategier och publiceringsplaner. Jag vill rekommendera andra kunder att ta kontakt med Action Marketing. På så vis kan ni utveckla er marknadsföring, få kontinuitet och ha ett externt bollplank.

J Hägglund

REVISIONSKONSULTERNA J HÄGGLUND