Bohusgatan 4, 302 39 HALMSTAD
0709248573
info@actionmarketing.se

Billig hemsida kampanj nu 3995:- förr 5495:-

Vi erbjuder dig en helt ny säljande och billig hemsida för ditt företag för bara 3995:-. Fast pris, inga extra kostnader tillkommer.

Behöver du en ny säljande och billig hemsida? Då erbjuder vi kanske marknadens bästa och billigaste företagssida? Du får en snabb, mobilanpassad och säker hemsida för endast 3995:- mot ord. pris 5495:-. Du betalar bara ett fast pris och slipper marknadens olika dyra och besvärliga abonnemangsalternativ. I dagsläget har vi 3-4 veckors leveranstid från beställning.

Om du sedan önskar extra supporthjälp eller behöver publicera fler sidor, få hjälp med texter och bilder m.m. då hjälper vi dig naturligtvis hela vägen. Hos oss ska du känna dig trygg och säker med din företagssida och alltid veta att du når dina mål och syfte med din hemsida.

Välkommen att kontakta oss idag på 0709248573 eller använd kontaktformuläret nedan så berättar vi gärna mer om din nya företagssida.

LÄS MER OM VÅRA OLIKA PAKET HEMSIDOR

Boka här en ny säljande hemsida för ditt företag.

Du får en företagssida i WordPress som är snabb, säker och mobilanpssad för Google när du väljer vårt förmånliga alternativ “Basic” som troligtvis är marknadens bästa och mest prisvärda hemside alternativ? Vårt paket “Basic” passar för dig som behöver en enkel billig hemsida och som är säljande . Kanske ska du starta eget eller behöver modernisera din gamla hemsida. Då är “Basic” det perfekta valet för dig att synas på Google vid sökningar på dina produkter och tjänster och nå dina mål och syften med din hemsida. 

BOKA HEMSIDA 3995:-

Så här går det till att beställa din nya hemsida steg för steg

1

BESKRIV DITT BEHOV OCH ÖNSKEMÅL

Du kan använda vårt kontaktformulär och mejla info@actionmarketing.se eller så kontaktar du oss på 0709248573 och berättar lite om ditt behov och önskemål av en ny hemsida. Vilka mål och syfte har du med hemsidan? Har du en hemsida, webbhotell och domän idag eller vill du att vi hjälper dig med det?  Därefter installerar vi WordPress som är ett av världens mest använda publiceringsverktyg på din domän. 

2

NU STARTAR DET KREATIVA ARBETET

Nu börjar vårt kreativa arbete för att ta fram din nya hemsida. Vi skapar en struktur utifrån tema och vilka sidor som du önskar att ha publicerat. Har du redan texter och bilder som du vill använda eller vill du att vi hjälper dig med det? Vi installerar olika tillägg för dina sociala medier, delningsknappar, kontaktformulär m.m. för att du ska nå dina mål med din nya hemsida.

3

DAGS ATT LEVERERA DIN NYA HEMSIDA

Med hjälp av inloggning på WordPress admin. kan du följa din hemsida fram till att du godkänner sidan och att vi lägger ut den “live”. När hemsidan är leveransklar kan vi utbilda dig att själv göra enklare uppdateringar av texter och bilder eller så väljer du att beställa vårt support abonnemang. En hemsida blir aldrig färdig utan behöver uppdateras kontinuerligt för att du ska lyckas. Hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi kan ta fram en ny säker, snabb och mobilanpassad hemsida åt dig. Lycka till!

Boka din nya hemsida här för endast 3995:-

Ett urval av hemsidor vi har levererat den senaste tiden till våra nöjda kunder.

Energipågarna Teckomatorp

Hemsida

Berlings Glasmästeri Halmstad

Hemsida

Marcus Bygg Varberg

Hemsida

Lingonbygden Lidhult

Hemsida

Isa och minigänget

Hemsida

Hyra hus i Toscana

Hemsida
Dela