Boka hemsida, support och hälsokontroll

Ny hemsida från 3995:-

Här kan ni boka en hemsida i WordPress för ert företag som är fräsch, säljande, sökoptimerad för Google, snabb och mobilanpassad från 3995:-. Inga extra dyra månadsabonnemang tillkommer. Behöver ni en hemsida med 5,10 resp.15 sidor och/eller webshop väljer ni “small”, “medium” eller “large”.

Läs mer om våra hemsidor
Support och uppdateringar hemsida

En hemsida blir aldrig helt färdig. Därför erbjuder vi vår tjänst support  och uppdateringar hemsida i WordPress. Målgrupp är mindre företag och ni får 2 timmar support per månad. På så vis har ni alltid en säljande, snabb, säker och mobilanpassad hemsida för era kunder. Har ni en större företagssida och önskar en annan typ av supportavtal lämnar vi gärna en offert.

Läs mer om support & uppdateringar
Hemsida hälsokontroll

Vi kan erbjuda en tjänst som vi kallar “Hemsida hälsokontroll” och är precis som det låter en undersökning av er hemsidas struktur, innehåll, layout. Ni får gjort en nulägesanalys och får konkreta tips på hur ni kan utveckla er hemsida i wordPress för att nå era mål och syften. Följande steg ingår i hälsokontrollen.

Läs mer om hälsokontroll hemsida

Här kan ni boka en hemsida utifrån ert behov av en ny säljande hemsida som är snabb, säker och mobilanpassad från 3995:-. En hemsida blir aldrig färdig. Därför erbjuder vi även vår poulära “Support & uppdateringstjänst” och “Hälsokontroll” av er hemsida.
Var vänlig fyll i och mejla kontaktformuläret.

Dela