Beställ en offert
0709248573
info@actionmarketing.se

Boka hjälp med digital marknadsföring

Med oss får ni in en rådgivare och operativ resurs inom digital marknadsföring och kan fokusera på er kärnverksamhet

Kanske saknar ni kunskapen om digital marknadsföring i er organisation idag? Då kan ni enkelt boka hjälp med digital marknadsföring och få hjälp med att utveckla er digitala marknadsföring för att bättre nå era uppsatta mål och hitta nya kunder. Vi hjälper er med rådgivning i digital marknadsföring. Ni får in en extern marknadsföringskompetens, rådgivare eller operativ och kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi träffas löpande fysiskt eller digitalt med Zoom möten. 

Vi har kampanj nu om ni som ny kund bokar “Digital Small” betalar ni bara 3 995:- per månad. (Ord. pris 4 995.-) (1 månads uppsägning). Eller så kan ni välja något av våra större utvecklingsabonnemang beroende på era behov, mål och syften med digitala kanaler & sociala medier. Desto fler timmar desto lägre timpris får ni. Vårt månadsabonnemang boka hjälp med digital marknadsföring “Small” motsvarar c:a 5 timmars konsult rådgivning per månad. Med oss får ni professionell hjälp med er digitala marknadsföring för att öka kännedomen och hitta nya kunder till ert företag. 

Hjälp med digital marknadsföring

Vi hjälper er med att

FÅ RÄTT BESÖK PÅ HEMSIDAN

Det handlar inte bara om att få fler besök till hemsidan. Ni ska också få "rätt" besökare som gör det ni vill att de ska göra på er hemsida.

STRATEGI FÖR ERA
SOCIALA MEDIER

Vi tar fram er strategi för sociala medier som svarar på vad som är ert syfte, vilket innehåll ni ska använda som skapar engagemang och i vilka kanaler som ni hittar er målgrupp.

DIGITAL ANNONSERING

För att ni ska nå fler kunder och nå era exakta målgrupper hjälper vi er att hantera och optimera er annonsering på de avancerade annonsplattformarna på sociala medier och Google Ads.

Boka hjälp med digital marknadsföring och få fler lönsamma kunder

Kom igång och utveckla era digitala och sociala medier

När ni bokar hjälp med digital marknadsföring hjälper vi er att utveckla ert företags digitala marknadsföring. Ni får löpande varje månad hjälp med digitala kanaler & sociala medier och ett externt bollplank. Vårt månadsabonnemang boka hjälp med digital marknadsföring " Small" motsvarar c:a 5 timmars konsultrådgivning. Ni väljer utifrån era behov vilket/vilka marknadsföringsområden som ni önskar att få hjälp inom. Med oss får ni in kunskap och kontinuitet i er digitala marknadsföring. Varje månad får ni uppföljning med skriftlig rapport så att ni vet att ni når era uppsatta mål med marknadsföringen

Nå era mål och syfte med er hemsida

Vi utvecklar er befintliga hemsida så att ni når era mål och syften eller så tar vi fram en helt ny säljande hemsida alt. webbshop i WordPress. Vi hjälper er även löpande med uppdateringar, publiceringar av sidor, bilder, produkter m.m. och ser till att er WordPressida är snabb, säker och sökmotoroptimerad.

Hitta nya kunder på Google

Visste ni att det görs 55 miljoner sökningar i Sverige på Google varje dag? Därför behöver ni en hemsida som syns vid sökningar på Google. Vi hanterar och optimerar er annonsering på Google Ads så att ni hittar fler nya kunder som söker efter just det ni kan erbjuda. Vi hjälper er med remarketing för att få era webbesökare att komma till avslut.

Strategi för sociala medier

Vi tar fram er strategi för sociala medier utifrån ert syfte, målgrupp och en innehållsstrategi med löpande frekvent varierande och engagerande innehåll för er målgrupp. Vi använder förutom organiska inlägg även avancerade annonsverktyg så att ni når ut till fler och era exakta målgrupper på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Våra specialområden. Ni får rådgivning inom följande marknadsförings områden.

Hjälp med digital marknadsföring

Sociala medier

strategier och innehåll

Hemsidor paket med webshop

Hemsidor & e-handel

utveckling & seo

Hjälp med digital marknadsföring

Google Ads

ÖKA SYNLIGHETEN

Hjälp med digital marknadsföring

Annonsering sociala medier

Öka räckvidden och nå exakta målgrupper

Hur gör man för att boka hjälp med digital marknadsföring?

Ni mejlar oss med något av kontaktformulären och vi ringer upp er för en första kontakt. Ni berättar om ert företags behov och önskemål och vi identifierar era mål och syften med företagets digitala marknadsföring.Vi träffas fysiskt eller digitalt med Zoom möten.

Det kan vara att utveckla er hemsida/shop så att ni når era mål och syften, sökoptimering så att ni syns bättre vid sökningar på Google, en strategi för er närvaro på sociala medier, annonsering på sociala medier & Google för att nå fler nya kunder, en innehållsstrategi som engagerar era följare, hjälp att ta fram en marknadsplan så ni har ett levande dokument att utveckla ert företag m.m.

För  “Small” betalar ni 3 995:- per månad det motsvarar c:a 5 tim. rådgivning i månaden. Vill ni utveckla ert företags digitala kanaler & sociala medier kan ni välja paket “Medium” eller “Large” som omfattar fler marknadsföringsområden och antal timmar per månad. 

För att ni ska lyckas med ert företags digitala marknadsföring behöver ni tänka på att:

Steg 1: Att hemsidan är navet i er digitala marknadsföring och därför behöver ni ha en hemsida som är användarvänlig, snabb, säker, sökmotoroptimerad för Google och som gör att ni når era mål och syften med er sida. En hemsida blir aldrig färdig utan måste hela tiden uppdateras med nytt innehåll och ny teknik. 

Steg 2: Få mycket trafik till hemsidan och framförallt “rätt” trafik. Trafik får ni genom SEO, Google Ads, sociala medier, nyhetsbrev etc. För att ni ska komma snabbt högt upp på Google och bli synlig med era viktigaste sökord är Google Ads perfekt och för att öka räckvidden och nå er exakta målgrupp kan ni annonsera på Facebook Ads Manager. 

Steg 3: Få era besökare att konvertera på er hemsida dvs. göra det ni vill att dom ska göra på er sida som att kontakta er, handla, ladda ner dok etc. 

Steg 4: Arbeta fram en strategi för sociala medier som svarar på vad är ert syfte med sociala medier? Var hittar ni er målgrupp, i vilka kanaler och vilket innehåll ska ni publicera som skapar värde för er målgrupp? Och till slut få information om när er målgrupp är online. 


Digital marknadsföringsstrategi handlar om att skapa värde för era kunder. Fundera på vad som är viktigt för era kunder? Och utifrån det hur kan ni utveckla en digital affärsmodell som hjälper era kunder? Kundens köpprocess är idag betydligt längre än någonsin och för att nå er potentiella kund behöver ni veta var hon befinner sig. Man brukar tala om 5 olika faser man går igenom problemfasen, informationsfasen, alternativutvärdering, köpfasen och slutligen utvärderingsfasen.

Vi följer upp alla era uppsatta mål med ökat engagemang på sociala medier som räckvidd, delningar, kommentarer m.m. annonsering i form av klick, köp m.m. och hur ni lyckas med att öka synligheten på Google och få “rätt” trafik till er hemsida och gjorda konverteringar. Ni får en skriftlig rapport varje månad.

DIGITAL SMALL

Utveckla mina digitala kanaler & sociala medier 5 tim/mån.
4995
3 995:- Per månad. 1 mån. uppsägning. Motsvarar 5 timmars konsultrådgivning i månaden.
 • Ta fram en strategi för era digitala & sociala medier
 • Hantera och optimera er annonsering på sociala medier
 • Hjälp med er Facebook sida
 • Utveckla er WordPress hemsida
 • Ta fram en ny WordPress hemsida/shop
 • Uppdatera och publicera löpande bilder, texter m.m.
 • Hantera och optimera er Google Ads
 • Ni får varje månad en rapport och uppföljning
5 TIMMAR

DIGITAL MEDIUM

Utveckla mina digitala kanaler & sociala medier 7 tim/mån.
5995
4 995:- Per månad. 1 mån. uppsägning. Motsvarar 7 timmars konsultrådgivning​ i månaden.
 • Ta fram en strategi för era digitala & sociala medier
 • Utveckla er WordPress hemsida
 • Få mer och "rätt" trafik till hemsidan
 • Sökoptimering av er WordPress hemsida
 • Uppdatera och publicera löpande bilder, texter m.m.
 • Hantera och optimera er annonsering på sociala medier
 • Ta fram en innehållsstrategi "teman" för Facebook & Insta med löpande publicering
 • Hantera och optimera er annonsering på Google Ads
 • Hjälp med e-post marknadsföring
 • Ni får varje månad en rapport och uppföljning
7 TIMMAR

DIGITAL LARGE

Utveckla mina digitala kanaler & sociala medier 9 tim/mån
6995
5 995:- Per månad. 1 mån. uppsägning. Motsvarar 9 timmars konsultrådgivning​ i månaden.
 • Ta fram en strategi för era digitala & sociala medier
 • Utveckla er WordPress hemsida
 • Få mer och "rätt" trafik till hemsidan
 • Sökoptimering av er WordPress hemsida
 • Uppdatera och publicera löpande bilder, texter m.m.
 • Hantera och optimera er annonsering på sociala medier
 • Ta fram en innehållsstrategi "teman" för Facebook & Insta med löpande publicering
 • Remarketing och retargeting annonsering
 • Hantera och optimera er annonsering på Google Ads
 • Hjälp med e-post marknadsföring
 • Hjälp med att göra en marknadsplan
 • Ni får varje månad en rapport och uppföljning
9 TIMMAR

Vad några av våra kunder tycker.......

Vi kontaktade Action Marketing för att få hjälp med digital marknadsföring, avlastning, ett externt bollplank och rådgivning. Fokusområden som vi får hjälp inom är relevant och engagerande innehåll för våra olika mässor i sociala medier. Vi får även hjälp med sökannonsering och remarketing på Google Ads för att få våra webbesökare att återvända till vår hemsida och konvertera. Action Marketing har ett brett kunnande och ett stort engagemang som vi värdesätter högt i vårt arbete. Därför rekommenderar jag er varmt att kontakta byrån.
Numera Mässor, Malmö
Ulf Ottosson VD
Anders Lundstedt på Action Marketing hjälper oss löpande att utveckla våra digitala kanaler och sociala medier. Som ett resultat av det har vi idag ett ökat engagemang på sociala medier tack vare att vi har fått hjälp med innehållsstrategier och publiceringsplaner. Jag vill rekommendera andra kunder att ta kontakt med Action Marketing. På så vis kan ni utveckla er marknadsföring, få kontinuitet och ha ett externt bollplank.
Revisonskonsulterna J Hägglund, Malmö
J Hägglund, VD
Action Marketing hjälper oss månadsvis som en extern marknadschef. Med byråns långa erfarenhet och kunskap om att öka engagemanget på sociala medier med olika innehållsstrategier, hjälpa oss löpande att utveckla vår webshop och göra uppdateringar har vi alltid en levande hemsida. Vi börjar också klättra på Google tack vare sökoptimering av hemsidan på våra viktigaste sökord och söktermer vilket medför mer försäljning i vår e-handel.
Vi uppskattar verkligen den professionella hjälpen vi får av Action Marketing inom marknadsföring och rekommenderar fler företagare att göra detsamma.
Eldsberga Chark AB, Eldsberga

Digital marknadsföringsstrategi

Er digitala marknadsföringsstrategi ska ge svar på: Hur kan ni använda digital marknadsföring för att expandera er verksamhet? Hur kan er digitala strategi vara i linje med era affärsmål? Hur kan ni skapa värde för era kunder? Vilka är era prioriterade målgrupper?

nå era mål med hemsidan

Ert företags hemsida är navet i er digitala marknadsföring. Vi hjälper ert företag att utveckla er hemsida. På så vis får ni en snabb, säker, mobilanpassad och sökoptimerad hemsida. Som ett resultat gör vi en “hälsokontroll” gällande er hemsidas struktur, navigering och innehåll. Därför kan ni nå era mål och syfte.

sociala medier

Vi ökar ert företags engagemang på Facebook med relevant innehåll som skapar värde för er målgrupp. För att ni ska nå er exakta målgrupp hanterar och optimerar vi er annonsering på Facebook Ads Manager. Med andra ord hittar ni nya lönsamma kunder.

öka synligheten på google

Boka hjälp med digital marknadsföring 5 timmar i månaden. Som digital marknadsföringsbyrå är vårt mål att på ett kostnadseffektivt hjälpa er. På så vis kan ni t.ex. öka ert företags synlighet på Google med sökoptimering och annonsering. Därför syns er hemsida när era kunder söker på just era produkter och tjänster.

Så tycker några av våra kunder om vår rådgivning

Jag vill tacka dig för dina professionella tjänster, och för att ha hjälpt mig att komma i gång med min hemsida och sökoptimering. Även Google Ads annonseringen har hjälpt mig att få nya kunder.

Helen Osieja, Academic Research & Writing, Stockholm.

Action Marketing hjälper mig löpande med att skicka ut snygga proffsiga nyhetsbrev som gör att mina kunder alltid är uppdaterade om min verksamhet. Nyhetsbrev är en bra kanal för att lojalisera mina kunder också.

Liv Cardell, red Matters, Malmö
Vi kontaktade Action Marketing för att ta fram en strategi för sociala medier för en av våra nordiska marknader som svarar på varför? Vem? Var? Vad? och När?
Eva Täljegård, Helens Rör, Halmstad.
Action Marketing hjälpte oss att ta fram en kommunikationsplan som ett stöd för att planera vad som är den bästa kommunikationsinsatsen för målgrupperna framöver.
Catherine Nilsson, Steele & Borough, Stockholm.

Behöver ert företag hjälp med att utveckla era digitala kanaler & sociala medier?

Då kan vi hjälpa er. Jag heter Anders Lundstedt och driver byrån Action Marketing sedan 2014. Jag har en bakgrund som marknadschef på företag som Cloetta, Aller Media och Almedahls. Jag har en lång erfarenhet och kunskap av såväl traditionella som digitala medier.

Action Marketing är en liten personlig byrå med ett stort engagemang. Vi hjälper företag och organisationer med rådgivning, strategier, marknadsplanering, kurser, föreläsningar, annonsering på Google & Facebook, hemsidor, sökoptimerade texter och mycket mer inom digital marknadsföring.


Kontakta oss Konsultbyrån för Action Marketing
Dela