Bohusgatan 4, 302 39 HALMSTAD
0709248573
info@actionmarketing.se

Boka hjälp med digital marknadsföring

Behöver ditt företag hjälp med digital marknadsföring?

Boka hjälp med digital marknadsföring utifrån dina behov och önskemål. Målet med en digital marknadsföringsstrategi är att skapa värde för dina kunder.

Fundera därför på vad som är viktigt för dina kunder? För att få hjälp med digital marknadsföring kan du nu därför boka ett par timmar i månaden. Du får t.ex. hjälp med sociala medier, utveckla er hemsida, öka synligheten på Google och mycket mer. Vi har nu kampanjpris 995:- mot ord. pris 1800:-. Erbjudandet gäller nya kunder.

Kanske har du ett mindre företag eller ska ska starta eget men saknar marknadsföringskompetensen i företaget idag? Då kan vi hjälpa dig med rådgivning i marknadsföring. Du får ett extern kompetens, bollplank och kontinuitet i din digitala marknadsföring. Med andra ord du väljer själv utifrån dina behov och önskemål hur många timmar som du behöver. Därför erbjuder vi professionell hjälp med din digitala marknadsföring för att hitta nya kunder.

BOKA TVÅ TIMMAR RÅDGIVNING

Här kan du välja din plan

Är du småföretagare och saknar marknadsföringskompetensen i företaget då kan vi fungera som en extern marknadschef som hjälper dig att utveckla dina digitala kanaler & sociala medier. På så vis får du ett bollplank och kontinuitet i din marknadsföring. Välj din plan utifrån ditt behov och önskemål. Antingen 2,4 eller 6 timmar per månad. Vilket passar ditt företag bäst?

2 TIMMAR

995:-

2 timmar per månad. Ord.pris 1800:-

 • 497,50:-/tim. Ord.pris 900:-/tim. Ingen bindningstid.
 • Strategi digital marknadsföring
 • Innehållsstrategi sociala medier
 • Annonsering Facebook Ads Manager
 • Hälsokontroll och ny hemsida i WordPress
 • Annonsering Google Ads
 • Sökoptimering
 • Uppföljning med skriftlig rapportering
 • Erbjudandet gäller nya kunder
BOKA 2 TIMMAR
6 TIMMAR

2400:-

6 timmar per månad. Ord.pris 3000:-.

 • 400:-/tim. Ord.pris 500:-/tim. Ingen bindningstid.
 • Strategi digital marknadsföring
 • Innehållsstrategi sociala medier
 • Annonsering Facebook Ads Manager
 • Hälsokontroll och ny hemsida i WordPress
 • Annonsering Google Ads
 • Sökoptimering
 • Uppföljning med skriftlig rapportering
 • Erbjudandet gäller nya kunder
BOKA 6 TIMMAR

Med oss får ni kontinuitet och ett externt bollplank för att utveckla er digitala marknadsföring.

Boka 2 timmar hjälp med digital marknadsföring. På så vis kommer ni igång och får fler lönsamma kunder. Vi har nu kampanj för 995:-. Ord. pris 1800:-. Gäller nya kunder.

marknadsplan
ÖKA SYNLIGHETEN PÅ GOOGLE

Boka 2,4 alt. 6 timmar hjälp med digital marknadsföring i månaden. Som digital marknadsföringsbyrå är vårt mål att på ett kostnadseffektivt hjälpa er. På så vis kan ni t.ex. öka ert företags synlighet på Google med sökoptimering och annonsering. Därför syns er hemsida när era kunder söker på just era produkter och tjänster. Följ vår blogg.

Läs mer om digital strategi
NÅ ERA MÅL MED HEMSIDAN  

Vi hjälper ert företag att utveckla er hemsida. På så vis får ni en snabb, säker, mobilanpassad och sökoptimerad hemsida. Som ett resultat gör vi en “hälsokontroll” gällande er hemsidas struktur, navigering och innehåll. Därför kan ni nå era mål och syfte.

Läs mer om vår hälsokontroll
ÖKA ERT ENGAGEMANG PÅ FACEBOOK

Vi ökar ert företags engagemang på Facebook med relevant innehåll som skapar värde för er målgrupp. För att ni ska nå er exakta målgrupp hanterar och optimerar vi er annonsering på Facebook Ads Manager. Med andra ord hittar ni nya lönsamma kunder.

Läs mer om Facebook

Så här fungerar det att boka ett par tim. hjälp med digital marknadsföring

Vi hjälper ert företag att utveckla er digitala marknadsföring så att ni ökar företagets synlighet på Google. Som ett resultat bygger ni ert varumärke, skapar bättre dialog med era kunder på sociala medier och får fler lönsamma kunder. Därför kan Ni kan boka 2,4 alt. 6 timmar/månad rådgivning i marknadsföring utifrån vilket som passar er bäst. På så vis får ni en partner och ett bollplank att utveckla era digitala kanaler & sociala medier för att få fler lönsamma kunder. 

1

ETT FÖRSTA KOSTNADSFRITT MÖTE

Vi träffas för ett första kostnadsfritt möte då vi identifierar era mål och syften med företagets digitala marknadsföring. Ni berättar om ert företags behov och önskemål.

2

VI TAR FRAM EN STRATEGI OCH TIDSPLAN

Utifrån vår nulägesanalys tar vi fram en plan för vilka specifika digitala områden som ni vill få hjälp med att utveckla i ert företag. Som ett resultat tar vi fram en strategi och tidsplan för genomförandet. Som tillägg bestämmer ni hur många timmar per månad som ni vill hyra in vår marknadschef.

3

GENOMFÖRANDE, UPPFÖLJNING OCH ANALYS

Nästa steg är genomförandefasen. Då har vi bestämt vilka digitala områden som ni vill få hjälp med. Det kan vara er hemsida, sökoptimering, digital strategi, annonsering på sociala medier och Google m.m. Nu påbörjar vi vårt arbete och lämnar er löpande status, uppföljning och analys. Sammanfattningsvis har ni under hela månadsabonnemanget även tillgång till vår support och rådgivning.

Så tycker några av våra kunder som vi hjälper 

Vi kontaktade Action Marketing för att få hjälp med digital marknadsföring, avlastning, ett externt bollplank och rådgivning. Fokusområden som vi får hjälp inom är relevant och engagerande innehåll för våra olika mässor i sociala medier. Vi får även hjälp med  sökannonsering och remarketing på Google Ads för att få våra webbesökare att återvända till vår hemsida och konvertera. Action Marketing har ett brett kunnande och ett stort engagemang som vi värdesätter högt i vårt arbete. Därför rekommenderar jag er varmt att kontakta byrån.

Ulf Ottosson VD
Numera Mässor, Malmö

Anders Lundstedt på Action Marketing hjälper oss löpande att utveckla våra digitala kanaler och sociala medier. Som ett resultat av det har vi idag ett ökat engagemang på sociala medier tack vare att vi har fått hjälp med innehållsstrategier och publiceringsplaner. Jag vill  rekommendera andra kunder att ta kontakt med Action Marketing. På så vis kan ni utveckla er marknadsföring, få kontinuitet och ha ett externt bollplank.

Jörgen Hägglund VD
Revisionskonsulterna J Hägglund,Halmstad

Vi kom i kontakt med Anders Lundstedt på Action Marketing genom Connect Väst och vårt arbete med att ta fram vår affärsplan. Anders med sin kompetens och långa erfarenhet av marknadsföring har varit till stor hjälp. Som ett resultat har vi färdigställt vår marknadsplan , fått struktur och gjort prioriteringar i vår aktivitetsplan. Därför har jag ett stort förtroende för Action Marketing med byråns engagemang och kunskap inom såväl traditionell som digital marknadsföring.

Patrik Andréasson PC
Dekorcenter Laholm Sverige.
Dela