VI HJÄLPER ER ATT FÅ FLER KUNDER

Hjälp med digital marknadsföring

Behöver ni hjälp med att komma igång eller att utveckla företagets digitala marknadsföring? Kanske saknar ni kunskapen i företaget idag? Då kan vi erbjuda er löpande operativ marknadsföringshjälp utifrån era behov och önskemål. Med oss får ni in kontinuitet och löpande tillgång till experthjälp inom digitala kanaler & sociala medier för att öka företagets kännedom och få fler lönsamma kunder. Med våra populära företagsprenumerationer kan ni välja mellan 5, 10 alternativt 15 timmar i månaden för att utveckla företagets marknadsföring. Ni väljer era marknadsföringsområden som ni önskar få hjälp med utifrån era behov och önskemål.

Med oss får ni in ett externt bollplank och expert inom digital marknadsföring.Vi hjälper er att nå era mål och syften med er hemsida, öka er synlighet på Google så att ni syns vid sökningar på era viktigaste sökord, tar fram en strategi för er närvaro på sociala medier med relevant innehåll som engagerar er målgrupp. För att ni ska kunna nå er exakta målgrupp och hitta fler nya potentiella kunder använder vi digital annonsering på Google och sociala medier. Varje månad får ni statistik och uppföljning på att ni lyckas med era kampanjer på nätet.

Låter det intressant? Välkommen att kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att öka ert företags kännedom och få fler lönsamma kunder online. 

FÅ RÄTT BESÖK PÅ HEMSIDAN

Det handlar inte bara om att få fler besök till hemsidan. Ni ska också få "rätt" besökare som gör det ni vill att de ska göra på er hemsida. Vi hjälper er att ta fram en ny sökoptimerad hemsida i WordPress eller utveckla er befintliga.

STRATEGI FÖR ERA
SOCIALA MEDIER

Vi tar fram er strategi för sociala medier som svarar på vad som är ert syfte, vilket innehåll ni ska använda som skapar engagemang och i vilka kanaler som ni hittar er målgrupp.

DIGITAL ANNONSERING

För att ni ska nå fler kunder och nå era exakta målgrupper hjälper vi er att hantera och optimera er annonsering på de avancerade annonsplattformarna på sociala medier och Google Ads.

Vi hjälper er inom digitala kanaler & sociala medier

Hjälp med hrmsidan

Hemsidor & e-handel

utveckling & seo

Hjälp med digital marknadsföring

Digital annonsering

Öka räckvidden och nå exakta målgrupper

Hur gör man för att boka hjälp med digital marknadsföring?

Ni mejlar oss med något av våra kontaktformulär och vi ringer upp er för ett första kostnadsfritt rådgivningsmöte innan ni bestämmer er. Ni berättar om ert företags behov och önskemål och vi identifierar era mål och syften med företagets digitala marknadsföring. Vi träffas därefter fysiskt eller digitalt med Zoom möten från 5 timmar i månaden.

Paket ”Small” 5 timmar i månaden hjälper ditt företag att komma igång med digital marknadsföring och passar dig som kanske har ett nystartat företag och som behöver hjälp med att öka synligheten och nå ut till fler kunder. Steg 1 är att vi hjälper dig att ta fram en ny säljande responsiv sökoptimerad WordPress hemsida och som är navet i din digitala marknadsföring. Steg 2 efter att din nya hemsida är ”live” är att ta fram en strategi för hur du ska öka trafiken och framförallt få ”rätt” trafik till din hemsida för att generera nya kontakter. För att öka trafiken till din hemsida hjälper vi dig med sökoptimering så att du syns på Google med dina viktigaste sökord för dina produkter/tjänster. Vi kopplar dina sociala medier till hemsidan och hjälper dig med digital annonsering så att du hittar dina exakta målgrupper på nätet. Att vi lyckas följer vi upp månadsvis med statistik och analys.

Paket ”Medium” och ”Large” 10 alt. 15 timmar i månaden passar för mindre företag som saknar marknadsföringskompetensen i organisationen idag. Ni får in extern kunskap och bollplank för att utveckla företagets  hemsida/shop så att ni når era mål och syften bättre. Sökoptimering så att företaget syns vid sökningar på Google med era viktigaste sökord som produkter/tjänster. Vi tar fram en strategi för er närvaro på sociala medier, annonsering på sociala medier & Google för att nå era exakta målgrupper och få fler nya kunder. En innehållsstrategi som engagerar era följare, hjälp att ta fram en marknadsplan så ni har ett levande dokument att utveckla ert företag m.m. Att vi lyckas med att ta er digitala marknadsföring till nya höjder följer vi upp månadsvis med analys och statistik.

För ”Small” ”Kom i gång med era digitala kanaler & sociala medier” betalar ni 3995:-/mån. Det motsvarar 5 tim/mån. Och  paket ”Utveckla” medium och large 10 alt.15 timmar 6 995:- alt. 8 995: -per månad. Beroende av ert behov och önskemål att komma igång eller att utveckla ert företags digitala kanaler & sociala medier kan ni välja olika paket från 5 tim/mån. 

För att ni ska lyckas med ert företags digitala marknadsföring behöver ni tänka på att:

Steg 1: Att hemsidan är navet i er digitala marknadsföring och därför behöver ni ha en hemsida som är användarvänlig, snabb, säker, sökmotoroptimerad för Google och som gör att ni når era mål och syften med er sida. En hemsida blir aldrig färdig utan måste hela tiden uppdateras med nytt innehåll och ny teknik. 

Steg 2: Få mycket trafik till hemsidan och framförallt ”rätt” trafik. Trafik får ni genom SEO, Google Ads, sociala medier, nyhetsbrev etc. För att ni ska komma snabbt högt upp på Google och bli synlig med era viktigaste sökord är Google Ads perfekt och för att öka räckvidden och nå er exakta målgrupp kan ni annonsera på Facebook Ads Manager. 

Steg 3: Få era besökare att konvertera på er hemsida dvs. göra det ni vill att dom ska göra på er sida som att kontakta er, handla, ladda ner dok etc. 

Steg 4: Arbeta fram en strategi för sociala medier som svarar på vad är ert syfte med sociala medier? Var hittar ni er målgrupp, i vilka kanaler och vilket innehåll ska ni publicera som skapar värde för er målgrupp? Och till slut få information om när er målgrupp är online. 


Digital marknadsföringsstrategi handlar om att skapa värde för era kunder. Fundera på vad som är viktigt för era kunder? Och utifrån det hur kan ni utveckla en digital affärsmodell som hjälper era kunder? Kundens köpprocess är idag betydligt längre än någonsin och för att nå er potentiella kund behöver ni veta var hon befinner sig. Man brukar tala om 5 olika faser man går igenom problemfasen, informationsfasen, alternativutvärdering, köpfasen och slutligen utvärderingsfasen.

Vi följer upp alla era uppsatta mål med ökat engagemang på sociala medier som räckvidd, delningar, kommentarer m.m. annonsering i form av klick, köp m.m. och hur ni lyckas med att öka synligheten på Google och få ”rätt” trafik till er hemsida och gjorda konverteringar. Ni får en skriftlig rapport varje månad.

Vad några av våra kunder tycker.......

Vi kontaktade Action Marketing för att få hjälp med digital marknadsföring, avlastning, ett externt bollplank och rådgivning. Fokusområden som vi får hjälp inom är relevant och engagerande innehåll för våra olika mässor i sociala medier. Vi får även hjälp med sökannonsering och remarketing på Google Ads för att få våra webbesökare att återvända till vår hemsida och konvertera. Action Marketing har ett brett kunnande och ett stort engagemang som vi värdesätter högt i vårt arbete. Därför rekommenderar jag er varmt att kontakta byrån.
Numera Mässor, Malmö
Ulf Ottosson VD
Anders Lundstedt på Action Marketing hjälper oss löpande att utveckla våra digitala kanaler och sociala medier. Som ett resultat av det har vi idag ett ökat engagemang på sociala medier tack vare att vi har fått hjälp med innehållsstrategier och publiceringsplaner. Jag vill rekommendera andra kunder att ta kontakt med Action Marketing. På så vis kan ni utveckla er marknadsföring, få kontinuitet och ha ett externt bollplank.
Revisonskonsulterna J Hägglund, Malmö
J Hägglund, VD
Action Marketing hjälper oss månadsvis som en extern marknadschef. Med byråns långa erfarenhet och kunskap om att öka engagemanget på sociala medier med olika innehållsstrategier, hjälpa oss löpande att utveckla vår webshop och göra uppdateringar har vi alltid en levande hemsida. Vi börjar också klättra på Google tack vare sökoptimering av hemsidan på våra viktigaste sökord och söktermer vilket medför mer försäljning i vår e-handel.
Vi uppskattar verkligen den professionella hjälpen vi får av Action Marketing inom marknadsföring och rekommenderar fler företagare att göra detsamma.
Eldsberga Chark AB, Eldsberga

Digital marknadsföringsstrategi

Er digitala marknadsföringsstrategi ska ge svar på: Hur kan ni använda digital marknadsföring för att expandera er verksamhet? Hur kan er digitala strategi vara i linje med era affärsmål? Hur kan ni skapa värde för era kunder? Vilka är era prioriterade målgrupper?

nå era mål med hemsidan

Ert företags hemsida är navet i er digitala marknadsföring. Vi hjälper ert företag att utveckla er hemsida. På så vis får ni en snabb, säker, mobilanpassad och sökoptimerad hemsida. Som ett resultat gör vi en “hälsokontroll” gällande er hemsidas struktur, navigering och innehåll. Därför kan ni nå era mål och syfte.

sociala medier

Vi ökar ert företags engagemang på Facebook med relevant innehåll som skapar värde för er målgrupp. För att ni ska nå er exakta målgrupp hanterar och optimerar vi er annonsering på Facebook Ads Manager. Med andra ord hittar ni nya lönsamma kunder.

öka synligheten på google

Boka hjälp med digital marknadsföring 5 timmar i månaden. Som digital marknadsföringsbyrå är vårt mål att på ett kostnadseffektivt hjälpa er. På så vis kan ni t.ex. öka ert företags synlighet på Google med sökoptimering och annonsering. Därför syns er hemsida när era kunder söker på just era produkter och tjänster.

Boka hjälp och få fler kunder

Kom igång och utveckla era digitala och sociala medier

När ni bokar hjälp med digital marknadsföring hjälper vi er att utveckla ert företags digitala marknadsföring. Ni får löpande varje månad hjälp med digitala kanaler & sociala medier och ett externt bollplank. Vårt månadsabonnemang boka hjälp med digital marknadsföring motsvarar c:a 5 timmars konsultrådgivning. Ni väljer utifrån era behov vilket/vilka marknadsföringsområden som ni önskar att få hjälp inom. Med oss får ni in kunskap och kontinuitet i er digitala marknadsföring. Varje månad får ni uppföljning med skriftlig rapport så att ni vet att ni når era uppsatta mål med marknadsföringen.

Nå era mål och syfte med er hemsida

Vi utvecklar er befintliga hemsida så att ni når era mål och syften eller så tar vi fram en helt ny säljande hemsida alt. webbshop i WordPress. Vi hjälper er även löpande med uppdateringar, publiceringar av sidor, bilder, produkter m.m. och ser till att er WordPressida är snabb, säker och sökmotoroptimerad.

Hitta nya kunder på Google

Visste ni att det görs 55 miljoner sökningar i Sverige på Google varje dag? Därför behöver ni en hemsida som syns vid sökningar på Google. Vi hanterar och optimerar er annonsering på Google Ads så att ni hittar fler nya kunder som söker efter just det ni kan erbjuda. Vi hjälper er med remarketing för att få era webbesökare att komma till avslut.

Strategi för sociala medier

Vi tar fram er strategi för sociala medier utifrån ert syfte, målgrupp och en innehållsstrategi med löpande frekvent varierande och engagerande innehåll för er målgrupp. Vi använder förutom organiska inlägg även avancerade annonsverktyg så att ni når ut till fler och era exakta målgrupper på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Så tycker några av våra kunder om vår rådgivning

Jag vill tacka dig för dina professionella tjänster, och för att ha hjälpt mig att komma i gång med min hemsida och sökoptimering. Även Google Ads annonseringen har hjälpt mig att få nya kunder.

Helen Osieja, Academic Research & Writing, Stockholm.

Action Marketing hjälper mig löpande med att skicka ut snygga proffsiga nyhetsbrev som gör att mina kunder alltid är uppdaterade om min verksamhet. Nyhetsbrev är en bra kanal för att lojalisera mina kunder också.

Liv Cardell, Red Matters, Malmö
Vi kontaktade Action Marketing för att ta fram en strategi för sociala medier för en av våra nordiska marknader som svarar på varför? Vem? Var? Vad? och När?
Eva Täljegård, Helens Rör, Halmstad.
Action Marketing hjälpte oss att ta fram en kommunikationsplan som ett stöd för att planera vad som är den bästa kommunikationsinsatsen för målgrupperna framöver.
Catherine Nilsson, Steele & Borough, Stockholm.

Behöver ert företag hjälp med att utveckla era digitala kanaler & sociala medier?

Då kan vi hjälpa er. Jag heter Anders Lundstedt och driver byrån Action Marketing sedan 2014. Jag har en bakgrund som marknadschef på företag som Cloetta, Aller Media och Almedahls. Jag har en lång erfarenhet och kunskap av såväl traditionella som digitala medier.

Action Marketing är en liten personlig byrå med ett stort engagemang. Vi hjälper företag och organisationer med rådgivning, strategier, marknadsplanering, kurser, föreläsningar, annonsering på Google & Facebook, hemsidor, sökoptimerade texter och mycket mer inom digital marknadsföring.


Kontakta oss på Action Marketing
Facebook företagssida
rådgivning och onlinekurs i digital marknadsföring
KONTAKTA OSS PÅ ACTION MARKETING