Boka möte 0709248573

Boka här

Markera ett alternativ eller flera som ni önskar boka och inget alternativ valt på de som ni inte är intresserade av. Fält markerade med * behöver fyllas i

Våra tjänster inom digitala kanaler och sociala medier

Hemsidor i WordPress

Vi kan erbjuda er en ny WordPress hemsida som är snabb, säker och mobilanpassad. Våra hemsidor är även sökoptimerade för att du ska synas på Google vid sökningar. Du väljer något av våra paket small, medium, large/webshop utifrån dina behov och önskemål.

Läs mer om våra hemsidor

Support & Uppdateringar i WordPress

En hemsida blir aldrig färdig utan behöver hela tiden uppdateras och utvecklas inom den senaste webb tekniken för att dina sida ska skapa förtroende hos dina besökare. Vi kan erbjuda dig en support & uppdaterings tjänst som innebär att du prenumererar på 2 timmar per månad för 895:- och får därmed hjälp med publicering av bilder, sidor m.m. och en översyn av din WordPress sida är säker dvs. alla uppdateringar av WP version, tillägg och teman. Att sidan är snabb och att den är mobilanpassad.

Läs mer om support & uppdateringar

Rådgivning digital marknadsföring

Vi kan erbjuda en lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionella som digitala medier. Vi hjälper våra kunder att utveckla företagets digitala marknadsföring inom fokusområden som digital marknadsföringsstrategi, hemsidor i WordPress, support & uppdateringar, sökoptimering, annonsering på Google och Facebook, nyhetsbrev m.m. Därför erbjuder vi ert företag några timmar per månad för att hjälpa er utveckla företagets digitala kanaler och sociala medier. Ni kan fokusera på er kärnverksamhet och vi erbjuder kontinuitet och bollplank.

Läs mer om vår rådgivning

Google Ads

I dag görs det 55 miljoner sökningar varje dag på Google. För att ni ska synas när personer söker efter just era produkter och tjänster behöver ni annonsera på Google Ads. Vi är certifierade för att kunna hjälpa er att optimera och hantera er annonserings kampanj. Boka ett av våra månadsabonnemang och optimera er annonsinvestering.

Läs mer om Google Ads

Facebook

74 % av alla svenskar finns på Facebook. För att ert företag ska lyckas på Facebook behöver ni en strategi som ger svar på varför? var? vad? och när? Vi hjälper ert företag att ta fram en strategi, företagssida, innehållsplan och annonskampanj för att ni ska nå era mål och syften med er närvaro på Facebook.

Läs mer om ökad närvaro på Facebook

Kurser digital marknadsföring

Vi erbjuder grundkurser i digital marknadsföring för att ni ska lära er att se möjligheterna med digitala kanaler & sociala medier. Vi håller våra kurser antingen på vårt kontor eller på ert företag för era medarbetare. Det ger er även möjligheten att skräddarsy innehållet efter era behov och önskemål som en workshop.

Läs mer om våra kurser

Digital marknadsföringsbyrå i Halmstad

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionell som digital marknadsföring som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media.

I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa er att utveckla ert företags digitala marknadsföring. Vi hjälper er i form av rådgivning digitala strategier, hemsidor, sökoptimering, sociala medier, Google Ads och kurser. Jag är Google Ads certifierad för att kunna hjälpa ert företag proffesionellt.

Välkommen att kontakta oss på 0709248573 för ett möte.

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002

Hemsidor i WordPress | SEO | Google Ads | Facebook |