fbpx

E-böcker i digital marknadsföring. Beställ nu!

E-böcker i digital marknadsföring finns som pdf och i e-Pub format. Förutom våra marknadsförings mallar har vi också precis givit ut vår nya praktiska e-bok “Allt du behöver veta om digital marknadsföring. Här hittar du steg för steg allt du behöver veta om digitala kanaler & sociala medier för ditt företag samlat på ett och samma ställe så du slipper söka runt på Google. Boken hjälper dig som saknar kompetensen i företaget idag och vill veta mer om hur du gör för att använda de olika digitala verktygen.

e-böcker i digital marknadsföring

E-böcker i digital marknadsföring belyser ämnen som hur du tar fram en marknadsplan, en kommunikationsplan, nå dina mål med din hemsida och strategiplan för digital marknadsföring. Böckerna i marknadsföring hjälper ditt företag att öka synligheten på Google och att utveckla din digitala marknadsföring för att hitta nya kunder. Med våra marknadsplans mallar som pdf och strategimallar får du verktygen för att utveckla ditt företag för att nå dina uppsatta affärsmål.

I vår nya e-bok i digital marknadsföring kommer du igång steg för steg att utveckla företagets digitala marknadsföring. Du får modeller, strategiplaner, länkar och tips om hur du gör för att nå dina mål och syfte med hemsidan, hur du gör för att öka synligheten på Google för att hitta fler kunder, hur du annonserar på Google Ads och Facebook, hur du tar fram en strategi för din närvaro på Facebook och mycket mycket mer.

Genom att svara på frågorna i våra marknadsförings mallar får du en strategiplan för digital marknadsföring och ett levande dokument för ditt företag att arbeta med aktivt, följa upp och utvärdera så att du kan lyckas ännu bättre att marknadsföra dina produkter och tjänster.

Läs mer här om marknadsplansprocessen här och strategier i digital marknadsföring. https://actionmarketing.blogg.se/

Cart Content:

0 items - kr0.00

Visar alla 5 resultat