Bohusgatan 4, 302 39 HALMSTAD
0709248573
info@actionmarketing.se

E-böcker i digital marknadsföring. Beställ nu!

E-böcker i digital marknadsföring och bok marknadsplan finns som pdf:er och i e-pub format. Våra e-böcker hjälper dig som småföretagare att utveckla ditt företag och dina digitala kanaler & sociala medier för att få fler lönsamma kunder.

Med våra praktiska e-böcker med modeller, övningar och strategier skapar du ditt eget företags marknadsplan, kommunikationsplan och handlingsplan för digitala kanaler & sociala medier steg för steg på ett enkelt sätt. Våra e-böcker i digital marknadsföring  uppdateras kontinuerligt för att alltid vara 100% aktuella för dig.

E-böckerna lär dig att utveckla dina digitala kanaler & sociala medier

Du slipper nu söka runt på Google för att leta efter svaren utan kan hitta allt på ett och samma ställe. Våra böcker hjälper ditt företag att enkelt använda de olika digitala verktygen för att nå fler kunder.

  • Våra e-böcker i digital marknadsföring består av strategimallar som pdf:er med modeller, tips och övningar som passar för dig som ska starta eget eller har ett mindre företag.
  • Med strategiplaner för sociala medier, hemsida och marknadsplan & kommunikation kommer du igång med en marknadsföringsprocess för ditt företag.
  • Ställ dig frågan vad är ditt syfte och mål med din digitala marknadsföring?
  • Strategimallarna i digital marknadsföring ska hjälpa dig sedan att definiera dina målgrupper och hur du ska nå kunderna i valda kanaler på nätet.

Hur gör man en marknadsplan steg för steg?

Jo, genom att svara på frågorna i boken skapar du en marknadsplan och kommunikationsplan för ditt företag.

Du får ett levande dokument som inte bara hamnar i en pärm i bokhyllan utan något att återkomma till och följa upp för att utveckla ditt företags digitala marknadsföring.

” Tack för en bra bok! Boken med mallar, modeller och övningar har hjälpt oss att komma igång med vår marknadsplansprocess på ett enkelt sätt. Nu har vi fått struktur och ett levande dokument för att utveckla våra tjänster. Jag rekommenderar varmt fler att beställa boken Marknadsplan & Kommunikationsplan”

Christer Lindstedt
Senior Consultant
Parabellum CyberSecurity

Läs mer här om marknadsplansprocessen här och strategier i digital marknadsföring. https://actionmarketing.blogg.se/

Action Marketing förlag ger löpande ut böcker inom traditionell och digital marknadsföring. Vi erbjuder även online kurser i digital marknadsföring.

Böckerna finns även att ladda ner hos våra återförsäljare som Adlibris, Bokus, Bokon m.fl

Varukorgsinnehåll:

0 varor - kr0.00

Visar alla 8 resultat