E-böcker i digital marknadsföring. Beställ nu!

E-böcker i digital marknadsföring finns som pdf och i e-Pub format och riktar sig till dig som är småföretagare och vill lära dig mer om digital marknadsföring och hur du kan få fler kunder. Våra e-böcker i digital marknadsföring uppdateras kontinuerligt för att alltid vara aktuella.

Med våra praktiska e-böcker med mallar, övningar och strategier skapar du ditt eget företags marknadsplan, kommunikationsplan och handlingsplan för digitala kanaler & sociala medier på ett enkelt sätt. Du får ett levande dokument som inte bara hamnar i en pärm i bokhyllan.

Hur gör man då? Jo, genom att svara på frågorna i böckerna skapar du en handlingsplan för ditt företag. Utgå från ditt varumärke. Vad gör ditt företag unikt jmf. med dina konkurrenter? Hur vill du att det ska märkas i sociala medier? Ställ dig frågan vad är ditt syfte och mål med din digitala marknadsföring? Strategimallarna i digital marknadsföring ska hjälpa dig sedan att definiera dina målgrupper och hur du ska nå kunderna i valda kanaler på nätet. Desto mer exakt du kan definiera målgruppen desto mer kan du få ut av dina digitala insatser.

Vår senaste e-bok “Allt du behöver veta om digital marknadsföring” hjälper dig som småföretagare att komma igång med digital marknadsföring så att du slipper att söka runt på Google för att leta efter svaren utan kan hitta allt på ett och samma ställe i denna bok.

E-böcker i digital marknadsföring belyser ämnen som hur du tar fram en marknadsplan, en kommunikationsplan, annonsera på Facebook och Google steg för steg, nå dina mål med din hemsida och ta fram en strategi för digital marknadsföring.

Läs mer här om marknadsplansprocessen och strategier i digital marknadsföring. https://actionmarketing.blogg.se/

Böckerna finns även att ladda ner hos våra återförsäljare som Adlibris, Bokus, Bokon m.fl

https://1miljonboktips.se/boktips/basta-bockerna-om-digital-marknadsforing/

Action Marketing förlag ger löpande ut böcker inom traditionell och digital marknadsföring

Varukorgsinnehåll:

0 varor - kr0.00

Visar alla 8 resultat