Bohusgatan 4, 302 39 HALMSTAD
0709248573
info@actionmarketing.se

E-böcker i digital marknadsföring. Beställ nu!

E-böcker i digital marknadsföring finns som pdf och i e-Pub format. Förutom våra marknadsförings mallar om “digitala kanaler & sociala medier” och “marknadsplan & kommunikation” kan vi erbjuda vår praktiska e-bok “Allt du behöver veta om digital marknadsföring. Boken hjälper dig steg för steg att utveckla ditt företags digitala marknadsföring.

Med våra praktiska mallar, övningar och strategier skapar du ditt eget företags marknadsplan, kommunikationsplan och handlingsplan för digitala kanaler & sociala medier på ett enkelt sätt.

e-bok digital marknadsföring
Allt du behöver veta om digital marknadsföring hjälper dig att ta fram en strategi för sociala medier, sökoptimera din hemsida, annonsera på Google och mycket mer. Du kan beställa boken nu för 169:-.

Därför slipper du söka runt på Google för att leta efter svaren utan du kan hitta allt på ett och samma ställe. Våra böcker hjälper ditt företag att enkelt använda de olika digitala verktygen för att nå fler kunder.

Våra strategimallar består av pdf:er mallar med modeller, tips och övningar som passar för dig som ska starta eget eller har ett mindre företag men kanske saknar marknadsföringskompetensen i organisationen idag. Med strategiplaner för sociala medier, hemsida och marknadsplan & kommunikation kommer du enkelt igång med en marknadsföringsprocess och får ett levande dokument som inte bara hamnar i en pärm i bokhyllan utan något att återkomma till och följa upp för att utveckla ditt företags digitala marknadsföring.

Hur gör man då? Jo, genom att svara på frågorna i boken skapar du en handlingsplan för ditt företag. Utgå från ditt varumärke. Vad gör ditt företag unikt jmf. med dina konkurrenter? Hur vill du att det ska märkas i sociala medier? Ställ dig frågan vad är ditt syfte och mål med din digitala marknadsföring? Strategimallarna i digital marknadsföring ska hjälpa dig sedan att definiera dina målgrupper och hur du ska nå kunderna i valda kanaler på nätet. Desto mer exakt du kan definiera målgruppen desto mer kan du få ut av dina digitala insatser.

Marknadsplan och kommunikationsplan
Vår nya bok marknadsplan & kommunikationsplan hjälper dig steg för steg

Med våra strategimallar för sociala medier och hemsida får du svara på frågor inom sociala medier, öka synligheten på Google, hur du kan utveckla din hemsida, sökoptimering och mycket mer. Utifrån dina svar sedan som du har jobbat fram får du ett levande dokument och strategiplan för att utveckla din digitala marknadsföring. Ett tips är att stämma av dina svar ett par ggr om året för att utvärdera och analysera dina aktiviteter.

E-böcker i digital marknadsföring belyser ämnen som hur du tar fram en marknadsplan, en kommunikationsplan, nå dina mål med din hemsida och strategiplan för digital marknadsföring. Böckerna i marknadsföring hjälper ditt företag att öka synligheten på Google och att utveckla din digitala marknadsföring för att hitta nya kunder. Med våra marknadsplans mallar som pdf och strategimallar får du verktygen för att utveckla ditt företag för att nå dina uppsatta affärsmål.

I vår nya e-bok i digital marknadsföring kommer du igång steg för steg att utveckla företagets digitala marknadsföring. Du får modeller, strategiplaner, länkar och tips om hur du gör för att nå dina mål och syfte med hemsidan, hur du gör för att öka synligheten på Google för att hitta fler kunder, hur du annonserar på Google Ads och Facebook, hur du tar fram en strategi för din närvaro på Facebook och mycket mycket mer.

Genom att svara på frågorna i våra marknadsförings mallar får du en strategiplan för digital marknadsföring och ett levande dokument för ditt företag att arbeta med aktivt, följa upp och utvärdera så att du kan lyckas ännu bättre att marknadsföra dina produkter och tjänster.

Läs mer här om marknadsplansprocessen här och strategier i digital marknadsföring. https://actionmarketing.blogg.se/

Böckerna finns även att ladda ner hos våra återförsäljare som Adlibris, Bokus, Bokon m.fl

Action Marketing förlag ger löpande ut böcker inom traditionell och digital marknadsföring

Varukorgsinnehåll:

0 varor - kr0.00

Visar alla 8 resultat