fbpx

e-böcker i digital marknadsföring

Vi erbjuder praktiska e-böcker i digital marknadsföring, marknadsplansmallar och handlingsplansmallar i digital marknadsföring för starta eget och mindre företag.

Din digitala marknadsföringsstrategi ska ge svar på: 
· Hur kan du använda digital marknadsföring för att expandera din verksamhet? 
· Hur kan din digitala strategi vara i linje med dina affärsmål? 
· Hur kan du skapa värde för dina kunder? 
· Vilka är dina prioriterade målgrupper?

Här hittar du allt samlat på ett ställe steg för steg för att komma igång eller utveckla företagets digitala marknadsföring. Du får modeller, länkar och tips om hur du gör för att nå dina mål och syfte med hemsidan, hur du gör för att öka synligheten på Google för att hitta fler kunder, hur du annonserar på Google Ads och Facebook, hur du tar fram en strategi för din närvaro på Facebook och mycket mer.

Förutom e-böcker i digital marknadsföring har vi även praktiska marknadsplansmallar och handlingsplansmallar på 20 sidor som pdf:er för att du ska kunna komma igång och utveckla ditt företags marknadsföring. Med våra marknadsplansmallar och handlingsplansmallar får du även tips och modeller. En marknadsplan innehåller följande steg från nulägesanalys, positionering, strategisk inriktning, mål, handlingsplan, aktivitetsplan, marknadsplansbudget till uppföljning och analys.  
Genom att svara på frågorna i våra strategimallar får du ett levande dokument för ditt företag att arbeta med aktivt, följa upp och utvärdera så att du kan lyckas ännu bättre med företagets marknadsföring framöver.

Läs mer om marknadsplansprocessen här och strategier i digital marknadsföring.

Cart Content:

0 items - kr0.00

Visar alla 3 resultat