Lär er grunderna och att se möjligheterna med digital marknadsföring

Så gör du steg för steg en marknadsplan

Så gör du en marknadsplan steg för steg

Med våra e-böcker inom digital marknadsföring lär du dig grunderna och att se möjligheterna med digital marknadsföring för ditt företag. Vår populära e-bok "Kom igång med din marknadsplan steg för steg" är andra upplagan år 2024. Jag vill med marknadsplan och strategimallar steg för steg hjälpa dig att på ett enkelt sätt ska komma i gång med din marknadsplanering för ditt företag. Efter det att du har svarat på frågorna i följande marknadsplan och strategimallar kan du själv komma igång med din marknadsplanering och skapa ett levande dokument att använda för att utveckla ditt företags marknader och kunder.

Lär dig grunderna i digital marknadsföring

Ny bok. Lär dig grunderna i digital marknadsföring

E-boken ger dig tips och strategier för dig som vill lära dig grunderna och se möjligheterna med digitala kanaler och sociala medier. Tänk på att hemsidan är navet i din digitala marknadsföring och att du därför behöver ha en hemsida som är användarvänlig, snabb, säker, sökmotoroptimerad för Google så att du når dina mål och syften med din sida. För att få mycket trafik till hemsidan och framför allt "rätt" trafik behöver du jobba med sökoptimering, digital annonsering, sociala medier och nyhetsbrev. Du behöver också arbeta fram en strategi för sociala medier som svarar på vad som är ditt syfte med sociala medier? Var hittar du din målgrupp? I vilka kanaler och vilket innehåll ska du publicera som skapar värde för din målgrupp? Och till slut få information om när din målgrupp är online. Jag hoppas att denna bok ska hjälpa dig att förstå grunderna och se möjligheterna med digital marknadsföring.

Våra e-böcker på Bokus och Adlibris med flera

Lycka till med ditt företagande

Hej företagare,

Jag heter Anders Lundstedt och är sedan 2014 egen företagare efter att varit anställd som marknadschef i olika marknadsledande företag. Jag har alltid jobbat med försäljning och marknadsföring såväl traditionell som digital.

Jag vill med mina e-böcker dela med mig av mina erfarenheter och kunskap inom digitala kanaler & sociala medier som jag har haft stor nytta av för att bygga mitt varumärke och hitta nya kunder. Kanske har du tagit ett av dina viktigaste beslut att starta eget eller så har du varit i gång med din verksamhet ett tag redan.

Därför vill jag att mina e-böcker  i digitala kanaler & sociala medier ska hjälpa dig att förstå de olika digitala verktygen som finns tillgängliga och hur du kan använda verktygen för att utveckla, hantera och optimera dina kampanjer. 
Lycka till med ditt företagande! Har du frågor så hör bara av dig.
Vänliga hälsningar

Anders Lundstedt
Action Marketing Förlag

Kontakta oss på Action Marketing
Kontakta oss