Nyhetsbrev stärker dina kundrelationer

Nyhetsbrev handlar om att bygga starka kundrelationer

Håll dina kunder löpande uppdaterade

E-postmarknadsföring ger dig möjlighet att bygga ännu starkare relationer med dina köpande kunder på ett mycket kostnadseffektivt sätt. Därför bör du regelbundet skicka nyhetsbrev.

Marknadsplan steg för steg

Nyhetsbrev en del av marknadsföringsmixen

Vi menar att e-postmarknadsföring alltid ska finnas med i företagets marknadsföringsmix och är en del av din innehållsstrategi. Det redaktionella innehållet blir allt viktigare för att du ska kunna hjälpa dina kunder och skapa mervärde och öka synligheten på Google. 

CONTENT MARKETING

Nyhetsbrev en del av marknadsföringsmixen

E-post marknadsföring bygger ditt varumärke och visar att du är expert inom ditt område med innehåll som hjälper och skapar värde för dina kunder.

NYHETSBREV ÄR KOSTNADSEFFEKTIVT

E-post marknadsföring är mycket kostnadseffektivt och bör finnas med i marknadsföringsmixen. Det är mätbart så att du hela tiden kan se hur du lyckas med dina nyhetsbrev utskick.

Läs mer om våra hemsidor

DU HÅLLER DINA KUNDER UPPDATERADE

Med nyhetsbrev till dina kunder har du alltid en kanal att informera om ditt företag, tjänster, erbjudande och du är alltid “top of minds”.

BYGGER DINA KUNDRELATIONER

Du bygger dina relationer och vårdar dina lojala kunder. Ta fram en publiceringsplan för dina utskick med varierande innehåll som är relevanta för din målgrupp.

Vi hjälper dig ta fram professionella nyhetsbrev

Vi arbetar i “Get A Newsletters” e-postverktyg och kan därför garantera dig att du får snygga, säljande och professionella nyhetsbrevutskick med innehåll som engagerar dina kunder.

Läs mer om Get A Newsletter

E post marknadsföring

HJÄLP MED NYHETSBREV?

Kontakta oss

Vi hjälper dig att ta fram en strategi, innehållsplan och professionella nyhetsbrev för ditt företag. Viktigt är att du får en kontinuitet i din e-postmarknadsföring. Allt detta får du för 3 995:- per utskick exkl.abonnemang på Get A Newsletter. Kontakta oss gärna för mer info.