Boka möte 0709248573

Varför e-post marknadsföring?

E-POSTMARKNADSFÖRING

E-postmarknadsföring ger dig möjlighet att bygga ännu starkare relationer med dina köpande kunder på ett mycket kostnadseffektivt sätt. Därför bör du regelbundet skicka nyhetsbrev.

Content Marketing

E-post marknadsföring bygger ditt varumärke och visar att du är expert inom ditt område med innehåll som hjälper och skapar värde för dina kunder.

Kostnadseffektivt

E-post marknadsföring är mycket kostnadseffektivt och bör finnas med i marknadsföringsmixen. Det är mätbart så att du hela tiden kan se hur du lyckas med dina nyhetsbrev utskick.

Du håller dina kunder löpande uppdaterade

Med nyhetsbrev till dina kunder har du alltid en kanal att informera om ditt företag, tjänster, erbjudande och du är alltid “top of minds”.

Bygger dina relationer

Du bygger dina relationer och vårdar dina lojala kunder. Ta fram en publiceringsplan för dina utskick med varierande innehåll som är relevanta för din målgrupp.

Vi hjälper dig med din e-postmarknadsföring

Vi menar att e-postmarknadsföring alltid ska finnas med i företagets marknadsföringsmix och är en del av din innehållsstrategi. Det redaktionella innehållet blir allt viktigare för att du ska kunna hjälpa dina kunder och skapa mervärde och öka synligheten på Google. Läs mer om digital marknadsföringsstrategi

För att din e-postmarknadsföring ska fungera effektivt för att bygga dina relationer med engagerande innehåll behöver du en strategi, innehållsplan, professionella nyhetsbrev med snygg layout och som skickas ut regelbundet till din målgrupp. Vi arbetar i nyhetsbrevverktyget “Get A Newsletter” för våra kunder så att du når dina uppsatta mål med din e-postmarknadsföring.

Hjälp med era nyhetsbrev?

Vi hjälper dig att ta fram en strategi, innehållsplan och professionella nyhetsbrev för ditt företag. Viktigt är att du får en kontinuitet i din e-postmarknadsföring. Allt detta får du för 2 495:- per utskick exkl.abonnemang på Get A Newsletter. Kontakta oss gärna för mer info.

Digital marknadsföringsbyrå i Halmstad

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionell som digital marknadsföring som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media.

I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa er att utveckla ert företags digitala marknadsföring. Vi hjälper er i form av rådgivning digitala strategier, hemsidor, sökoptimering, sociala medier, Google Ads och kurser. Jag är Google Ads certifierad för att kunna hjälpa ert företag proffesionellt.

Välkommen att kontakta oss på 0709248573 för ett möte.

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002

Hemsidor i WordPress | SEO | Google Ads | Facebook |

Behöver ni hjälp med att utveckla företagets  digitala marknadsföring?

Rådgivning digital marknadsföring

Vi fungerar som en extern marknadschef som ni kan hyra ett par timmar per månad. Vi hjälper er professionellt att utveckla ert företags digitala marknadsföring för att bygga ert varumärke, få fler kunder och skapa dialog med relevant innehåll till era följare. Ni får kontinuitet i er marknadsföring och kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi är Google Ads certifierade.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte

Kontakta oss i dag på 0709 248573.

hemsida
hemsida