Har ni en Facebook företagssida eller vill ni få hjälp med att utveckla den?

Vi hjälper er att ta fram en Facebook företagssida och en innehållsstrategi som skapar engagemang för era följare.

74 % av alla svenskar finns på Facebook. 32 % är där dagligen.

Det är kostnadseffektivt att som företagare använda Facebook. Ni kan öka kunskapen om ert företag, skapa dialog och bygga relationer med era kunder. Ni når också snabbt ut med företagsinformation på er Facebooksida.

För att även kunna använda Facebooks avancerade annonsverktyg och nå ut till er exakta målgrupp behöver ni en Facebook företagssida.

Har ni en Facebook sida eller vill ni få hjälp med att utveckla den? Vilket relevant innehåll ska ni publicera som hjälper och skapar värde för er målgrupp?

Vilket innehåll ni ska välja är beroende på var i köpresan er målgrupp är. I början, mitten eller slutet? Innehållet ska få era följare att bli engagerade av er verksamhet och uppmuntra till interaktion.

Vi hjälper ert företag att ta fram en innehållsstrategi och publiceringsplan för ert företags närvaro på Facebook.

Så tar du fram en digital marknadsföringsstrategi

Boka en Facebook företagssida

Vi tar fram er Facebook företagssida och föreslår ett relevant innehåll som skapar engagemang för er målgrupp.

2995:-
Fast pris
  • Vi gör samtliga inställningar på ert Facebook konto.
  • Vi skapar och publicerar er Facebooksida.
  • Vi föreslår en innehållsstrategi.
  • Vi utbildar er så att ni själva kan uppdatera sidan.
Kampanj
Annonsera på Facebook

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media. I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa ert företag att utveckla er digitala marknadsföring i form av rådgivning, kurser och föreläsningar. Vänligen kontakta mig på 0709248573 eller mejla info@actionmarketing.se så berättar jag gärna mer.

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002

Här kan ni boka våra olika aktiviteter för att öka ert företags engagemang på Facebook. Vi kan erbjuda er bl a en företagssida med innehållsstrategi & publiceringsplan. För att ni ska nå era affärsmål och er exakta målgrupp hjälper vi er även med att annonsera med Facebooks avancerade verktyg Business Manager.

hemsida
hemsida