Boka möte 0709248573

FÖRELÄSNING DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vi ger dig de bästa tipsen med digital marknadsföring!

På kort tid har den digitala tekniken förändrat hela branscher. Därför måste du som företagare förstå hur digitaliseringen kan påverka ditt företag och hur du kan se möjligheterna. Vår föreläsning digital marknadsföring visar hur ni kan använda digital marknadsföring för att öka synligheten på Google, skapa kundrelationer med engagerande innehåll på sociala medier, bygga varumärket och få fler lönsamma kunder.

Föreläsning digital marknadsföring reder ut begreppen

I dag kan vi söka information och handla dygnet runt. Utmaningen för oss är att förstå möjligheterna med den digitala marknadsföringen. För dig som företagare innebär det att om du syns i digitala kanaler och sociala medier med innehåll som engagerar besökarna kan du påverka kunden under hela köpresan. För att kunna använda den nya tekniken och få ut dina budskap behöver du en digital strategi och förstå hur de olika kanalerna fungerar. Vår föreläsning digital marknadsföring reder ut begreppen på ett enkelt sätt.

 

föreläsning digital marknadsföring

Föreläsning digital marknadsföring ger er svaren på

FÖLJANDE FRÅGESTÄLLNINGAR

Antingen jobbar ni långsiktigt med SEO sökoptimering av er hemsida eller så kan ni annonsera på Google Ads. Vi förklarar hur ni gör för att komma igång och lyckas få företaget att synas högt upp på Google när era kunder söker på just era produkter eller tjänster.

Vi visar hur ni lyckas med ert företags strategi på sociala medier. Börja med att fundera på vad som är syftet med er närvaro? Vilket innehåll engagerar och hjälper era följare? Hur ser er målgrupp ut? I vilka kanaler kan ni nå er målgrupp? När kan ni nå er målgrupp? Vår föreläsning digital marknadsföring hjälper er att lyckas på sociala medier.

Vi ger er tipsen om hur ni får fler besökare och framförallt “rätt” besökare till er hemsida. Och hur ni får era besökare på hemsidan att stanna, få förtroende och konvertera dvs. göra det ni vill att de ska göra. Ni får även veta vilka faktorer som är viktigaste för att få hemsidans innehåll att synas på Google.

Att annonsera på Google och Facebook är betydligt mer kostnadseffektivt än traditionell annonsering och gör det möjligt att nå företagets exakta målgrupp. Vår föreläsning digital marknadsföring förklarar hur ni annonserar steg för steg på Google Ads och Facebook för att få fler lönsamma kunder.

Utmaningen för oss idag är att förstå möjligheterna med den digitala marknadsföringen

föreläsning digital marknadsföring

Det handlar inte om HUR digital du är; det handlar om HUR du ÄR digital

Så ökar du synligheten på Google
Så tar du fram en strategi för sociala medier
Så når du dina mål och syfte med hemsidan

Info om föreläsning digital marknadsföring

Tid: c:a 1 timme + frågestund.

Pris: 6 995:- exkl. moms.

Bokning av föreläsning: Bokning görs 3 veckor före föreläsningsdatum. Var vänlig ring 0709 24 85 73 eller mejla info@actionmarketing.se

Föreläsare: Civ.ek/rådgivare Anders Lundstedt med lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier. Anders driver i dag egna konsultbyrån Action Marketing och brinner för att föreläsa om de fantastiska möjligheterna som finns med den digitala marknadsföringen för att som företagare få fler lönsamma kunder.

Läs mer om digital marknadsföring 

Kontakta oss idag på 0709 248573 så berättar vi mer om vår föreläsning digital marknadsföring

Sagt av deltagarna

caret-down caret-up caret-left caret-right

Tack för en bra föreläsning - det var mycket intressant!

Föreläsning digital marknadsföring var jättebra och perfekt att vi  också fick kompendium och strategimallar att använda på jobbet!

Vilken bra inspirationsdag vi hade. Vi pratar fortfarande om din föreläsning och hur engagerad du är i ämnet. Tack än en gång!

Digital marknadsföringsbyrå i Halmstad

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionell som digital marknadsföring som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media.

I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa er att utveckla ert företags digitala marknadsföring. Vi hjälper er i form av rådgivning digitala strategier, hemsidor, sökoptimering, sociala medier, Google Ads och kurser. Jag är Google Ads certifierad för att kunna hjälpa ert företag proffesionellt.

Välkommen att kontakta oss på 0709248573 för ett möte.

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002

Hemsidor i WordPress | SEO | Google Ads | Facebook |

Boka en av våra kurser i digital marknadsföring på ert företag

Den digitala marknadsföringen erbjuder enorma möjligheter idag . För dig som företagare syns ni bättre, säljer mer och bygger ert varumärke. Våra kurser ger er en översikt om hur de digitala kanalerna och sociala medier fungerar och hur ni gör för att marknadsföra ert företag.

hemsida