Beställ en offert
0709248573
info@actionmarketing.se

Föreläsning digital marknadsföring

Vår föreläsning digital marknadsföring ger dig de bästa tipsen 

Föreläsning digital marknadsföring. På kort tid har den digitala tekniken förändrat hela branscher. Därför måste du som företagare förstå hur digitaliseringen kan påverka ditt företag och hur du kan se möjligheterna. Vår föreläsning digital marknadsföring visar hur ni kan använda digital marknadsföring för att öka synligheten på Google, skapa kundrelationer med engagerande innehåll på sociala medier, bygga varumärket och få fler lönsamma kunder.

Kurs annonsera på Google och Facebook kurs digital marknadsföring kurs digital marknadsföring
FÖRELÄSNING DIGITAL MARKNADSFÖRING

Föreläsning digital marknadsföring reder ut begreppen

I dag kan vi söka information och handla dygnet runt. Utmaningen för oss är att förstå möjligheterna med den digitala marknadsföringen. För dig som företagare innebär det att om du syns i digitala kanaler och sociala medier med innehåll som engagerar besökarna kan du påverka kunden under hela köpresan. För att kunna använda den nya tekniken och få ut dina budskap behöver du en digital strategi och förstå hur de olika kanalerna fungerar. Vår föreläsning digital marknadsföring reder ut begreppen på ett enkelt sätt och  ger er massor av bra tips hur ni kan använda digital marknadsföring i ert företag för att få fler lönsamma kunder.

Läs mer om digital marknadsföringsstrategi
Blogg digital marknadsföring

I år har vi utbildat Trygghetsrådets “starta eget” klienter i Halland med våra kurser och föreläsningar inom digital marknadsföring. 

TRYGGHETSRÅDET 

Vi håller föreläsningar i digital marknadsföring för Nyföretagarcentersyds medlemmar inom digitala kanaler och sociala medier. 

NYFÖRETAGARCENTERSYD

TEK Kompetens är Hallands största kompetensförmedlare med 10000 medlemmar fördelat på 400 arbetsgivare. På tek.se hittar du en av våra kurser i marknadsplanering och kommunikation. Gå in på tek.se för intresseanmälan.

TEK

Kampanj föreläsning 7945:- c:a 1,5 timmar inkl. frågestund.

Föreläsning digital marknadsföring visar hur ni lyckas med en digital strategi

Digital marknadsföringsstrategi handlar om att skapa värde för dina kunder. Fundera på vad som är viktigt för dina kunder? Och utifrån det hur kan du utveckla en digital affärsmodell som hjälper dina kunder? 
Vi visar på hur du kan öka din synlighet på Google så att du har en stark digital identitet via en sökoptimerad hemsida. Hur du tar fram en innehållsstrategi, publicera och distribuera relevant innehåll som har värde för dina besökare. Och hur du har en frekvent närvaro i sociala medier med innehåll som skapar engagemang för din målgrupp.

Läs mer om vår kurs på företaget
Ordlista digital marknadsföring från A-Ö
ÖKA SYNLIGHETEN PÅ GOOGLE

Hur kan ert företag öka synligheten på Google? I dag görs det 55 miljoner sökningar på Google bara i Sverige varje dag och 80% av alla kundkontakter börjar här. Vi berättar hur ert företag kan bättre synas när era potentiella kunder söker på just era produkter och tjänster.

ÖKA ERT FÖRETAGS ENGAGEMANG PÅ SOCIALA MEDIER

Vi visar på hur ni tar fram en strategi för sociala medier som ger er svar på. Varför? Syfte. Var? Val av kanal? Vad? Vilket innehåll skapar engagemang och mervärde för era kunder? När? När är era följare online? 

HUR NÅR DU MÅL OCH SYFTE MED HEMSIDAN?

Hemsidan är navet i en digital marknadsföringsstrategi
Fundera på vad som är ert syfte och mål med hemsidan? Vad vill ni att era besökare ska göra? Hur kan ni få besökarna att göra avtryck? Hur kan ni mäta aktiviteterna? Hjälp besökarna genom processen från start till mål. Vi förklarar hur du får en framgångsrik hemsida.

FÖRELÄSNING DIGITAL MARKNADSFÖRING

Kontakta oss för bokning

Här kan ni boka er föreläsning i digital marknadsföring. Välj ett par alternativa dagar som passar er och skriv gärna ett par rader om ert event. Vi bekräftar ert datum inom 24 timmar. Vår föreläsning är på c:a 1 timme + frågestund. Pris: 7945:- exkl. moms. Bokning av föreläsning kan göras 3 veckor före föreläsningsdatum.
Välkommen att ringa vår föreläsare Anders Lundstedt på  0709 24 85 73 för mer info eller använd bokningsformuläret.

Dela