Föreläsning digital marknadsföring

FÖRELÄSNING DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vi ger dig de bästa tipsen med digital marknadsföring!

Föreläsning digital marknadsföring. På kort tid har den digitala tekniken förändrat hela branscher. Därför måste du som företagare förstå hur digitaliseringen kan påverka ditt företag och hur du kan se möjligheterna. Vår föreläsning digital marknadsföring visar hur ni kan använda digital marknadsföring för att öka synligheten på Google, skapa kundrelationer med engagerande innehåll på sociala medier, bygga varumärket och få fler lönsamma kunder.

Kurs annonsera på Google och Facebook kurs digital marknadsföring
FÖRELÄSNING DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vi reder ut begreppen

I dag kan vi söka information och handla dygnet runt. Utmaningen för oss är att förstå möjligheterna med den digitala marknadsföringen. För dig som företagare innebär det att om du syns i digitala kanaler och sociala medier med innehåll som engagerar besökarna kan du påverka kunden under hela köpresan. För att kunna använda den nya tekniken och få ut dina budskap behöver du en digital strategi och förstå hur de olika kanalerna fungerar. Vår föreläsning digital marknadsföring reder ut begreppen på ett enkelt sätt.

Blogg digital marknadsföring

Så lyckas ni med en digital strategi

Digital marknadsföringsstrategi handlar om att skapa värde för dina kunder. Fundera på vad som är viktigt för dina kunder? Och utifrån det hur kan du utveckla en digital affärsmodell som hjälper dina kunder? 
För en framgångsrik digital marknadsföringsstrategi behöver du öka din synlighet på Google så att du har en stark digital identitet via en sökoptimerad hemsida. Ta fram en innehållsstrategi, publicera och distribuera relevant innehåll som har värde för dina besökare. Och ha en frekvent närvaro i sociala medier med innehåll som skapar engagemang för din målgrupp.

Ordlista digital marknadsföring från A-Ö
ÖKA SYNLIGHETEN PÅ GOOGLE

Hur kan ert företag öka synligheten på Google? I dag görs det 55 miljoner sökningar på Google bara i Sverige varje dag och 80% av alla kundkontakter börjar här. Vi berättar hur ert företag kan bättre synas när era potentiella kunder söker på just era produkter och tjänster.

ÖKA ERT FÖRETAGS ENGAGEMANG PÅ SOCIALA MEDIER

Vi visar på hur ni tar fram en strategi för sociala medier som ger er svar på. Varför? Syfte. Var? Val av kanal. Vad? Vilket innehåll skapar engagemang och mervärde för era kunder? När? När är era följare online? 

HUR NÅR DU MÅL OCH SYFTE MED HEMSIDAN?

Hemsidan är navet i en digital marknadsföringsstrategi
Fundera på vad som är ert syfte och mål med hemsidan? Vad vill ni att era besökare ska göra? Hur kan ni få besökarna att göra avtryck? Hur kan ni mäta aktiviteterna? Hjälp besökarna genom processen från start till mål. Vi förklarar hur du får en framgångsrik hemsida.

I år har vi utbildat Trygghetsrådets “starta eget” klienter i Halland med våra kurser och föreläsningar inom digital marknadsföring. 

TRYGGHETSRÅDET 

Vi håller föreläsningar för Nyföretagarcentersyds medlemmar inom digitala kanaler och sociala medier. 

NYFÖRETAGARCENTERSYD

TEK Kompetens är Hallands största kompetensförmedlare med 10000 medlemmar fördelat på 400 arbetsgivare. På tek.se hittar du en av våra kurser i marknadsplanering och kommunikation. Gå in på tek.se för intresseanmälan.

TEK

FÖRELÄSNING DIGITAL MARKNADSFÖRING

Kontakta oss för bokning

Tid: c:a 1 timme + frågestund. Pris: 6 995:- exkl. moms.
Bokning av föreläsning: Görs 3 veckor före föreläsningsdatum.
Var vänlig ring 0709 24 85 73 eller använd bokningsformuläret och välj datum.
Föreläsare: Anders Lundstedt.

<2019> Juni
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Maj 27
1 Ledig
Maj 28
Maj 29
1 Ledig
Maj 30
1 Ledig
Maj 31
Ej bokningsbar
1
Ej bokningsbar
2
Ej bokningsbar
3
1 Ledig
4
5
1 Ledig
6
1 Ledig
7
Ej bokningsbar
8
Ej bokningsbar
9
Ej bokningsbar
10
1 Ledig
11
12
1 Ledig
13
1 Ledig
14
Ej bokningsbar
15
Ej bokningsbar
16
Ej bokningsbar
17
1 Ledig
18
19
1 Ledig
20
1 Ledig
21
Ej bokningsbar
22
Ej bokningsbar
23
Ej bokningsbar
24
1 Ledig
25
26
1 Ledig
27
1 Ledig
28
Ej bokningsbar
29
Ej bokningsbar
30
Ej bokningsbar
-Ledig
-Bokad
-Ej bokningsbar

Boka föreläsning i digital marknadsföring

Välj datum genom att klicka på kalendern.

Boka föreläsning

*