Hemsidor i WordPress från 5995:-

Ska du köpa en ny hemsida? Vi har kampanj nu 5995:-!

Vi erbjuder hemsidor i WordPress från 5995:- till fast pris, inga extra dyra månadsabonnemang tillkommer. Vi har olika paketlösningar utifrån om ni är småföretagare till mellanstort företag och behöver en modern hemsida som är säker, snabb, en sökoptimerad hemsida för Google och anpassad efter besökarens olika skärmformat. Alla våra hemsidor är sökoptimerade för att ert företag och produkter ska kunna synas högt upp på Google vid sökningar.

Köpa hemsida
RESPONSIV DESIGN

Ska ni köpa hemsida? Ni får en hemsida i WordPress där layouten automatiskt anpassar sig till era besökares skärmstorlek och skärmupplösning. Vi gör våra hemsidor i WordPress som är världens mest använda publiceringsverktyg skrivet i PHP och som använder databasen MySQL. WordPress gör det möjligt att anpassa er nya hemsida med tusentals tillägg och teman för att bygga ert varumärke. 

WEBSHOP

Har ni behov av en webbshop gör vi den i e-handelsverktyget WooCommerce som är ett tillägg till WordPress med oändliga möjligheter. Ni väljer då vårt paket Medium eller Large beroende av hur många produkter ni ska sälja vid lanseringen. Vid större webbshop begär in offert.

SÖKOPTIMERADE SIDOR

Du får en sökoptimerad hemsida.Vi sökoptimerar samtliga enskilda sidor på er hemsida utifrån era sökord, sidtitlar, rubriker, länkar, bilder m.m. så att ni blir synlig på Google när kunder söker efter just era produkter och tjänster. Våra hemsidor i WordPress är ett publiceringsverktyg som gör det lätt för er själv att göra era uppdateringar av sidor och bilder efter lansering. Vi erbjuder även 6-9 månaders support beroende på valt paket medium och large som ingår i det fasta priset. 

Här kan ni välja ert paket utifrån era behov och önskemål

SMALL 

5995:-

FAST PRIS. INGA DYRA ABONNEMANG.

 • WordPress installation, tema och tillägg.
 • Startsida + 5 undersidor.
 • Sökoptimering av samtliga sidor.
 • Sociala medier och delningsknappar.
BOKA SMALL
LARGE

14995:-

FAST PRIS INGA DYRA MÅNADSABONNEMANG.

 • WordPress installation, tema och tillägg.
 • WooCommerce webshop installation. Betalningsfunktioner.
 • Startsida + 15 undersidor.
 • Kontaktformulär, delningsknappar, sociala medier.
 • Sökoptimering av samtliga sidor.
 • Cookie banners/GDPR policy.
 • Google My Business och Google Ads rådgivning.
 • Support och uppdaterings abonnemang 9 månader.
BOKA LARGE

Behöver ni hjälp med support och uppdateringar av er hemsida

BOKA SUPPORT WORDPRESS

Boka en hälsokontroll för er hemsida

Här är några av våra kundcase

2019 har börjat fantastiskt med många nya spännande kunder inom olika branscher. Klicka på bilderna nedan så kan du kolla några av våra senaste gjorda hemsidor. Välkommen att kontakta oss om du har behov av en ny snabb, säker, mobilanpassad och sökoptimerad hemsida så lovar vi att hjälpa dig. Vi gör våra hemsidor i WordPress Halmstad men har kunder i hela södra Sverige. Du når oss på 0709248573.

ISA OCH MINIGÄNGET, LIDHULT.

CLARA LUNDGREN, MALMÖ.

MARCUS BYGG AB, VARBERG.

LINGONBYGDEN, LIDHULT.

ENERGIPÅGARNA, TECKOMATORP.

HALLON & BÄRKONSULT, TRELLEBORG.

BERLINGSGLASMÄSTERI, HALMSTAD.

HILDING ELTEKNIK, HALMSTAD.

HYRA HUS I TOSCANA, LÖDDEKÖPINGE.