Boka möte 0709248573

Hyr en marknadschef till ert företag

Hyr en marknadschef och få hjälp med digital marknadsföring. Kanske har ni ett mindre företag idag och saknar kompetensen inom marknadsföring. Då kan ni boka ett par timmar per månad och få kontinuitet i marknadsföringen samtidigt som ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Hyr en marknadschef och få in extra kompetens i företaget

Hyr en marknadschef i ert företag ett par timmar i månaden. Ni får en extern kompetens, bollplank och kontinuitet i er marknadsföring.

Jag heter Anders Lundstedt och hjälper er med digital marknadsföring. Jag har en lång erfarenhet av såväl traditionell som digital marknadsföring och kan hjälpa ert företag att synas bättre på Google, skapa dialog på sociala medier och göra så att ni får fler lönsamma kunder.

11 bra tips för att sökoptimera hemsida

Behöver ni hjälp med digital marknadsföring?

Hyr en marknadschef så hjälper vi er med digital marknadsföring så att ni får fler kunder. Hur når ni era mål och syften i sociala medier? Har ni ett relevant innehåll som hjälper era kunder?

Er hemsida är navet i er digitala marknadsföring. Når ni era mål och syften med hemsidan ? Får ni era besökare att göra avtryck. Vi gör en genomsyn av er hemsida. Hur kan ni utveckla hemsidan? Med hjälp av sökoptimering blir era viktigaste tjänster och produkter synliga vid sökningar på Google.

Vi ökar ert företags synlighet på Google

Vi sökoptimerar er hemsida på lång sikt och ökar er synlighet på kort sikt på Google genom att optimera och hantera er Google Ads annonsering så att ni syns när era kunder söker på just ert företag och produkter. Läs mer om Google Ads och våra hemsidor i WordPress

Vi tar fram en strategi och publiceringsplan för er närvaro på Facebook med relevant engagerande innehåll för er målgrupp. Vi når era marknadsföringsmål på Facebook med hjälp av Facebooks avancerade annonsverktyg Business Manager.

Vi får hjälp med digital marknadsföring

Vi kontaktade Action Marketing för att få avlastning, ett externt bollplank och rådgivning inom digital marknadsföring. Fokusområden som vi får hjälp inom är relevant och engagerande innehåll för våra olika mässor i sociala medier samt sökannonsering och remarketing på Google Ads för att få våra webbesökare att återvända till vår hemsida och konvertera. Action Marketing har ett brett kunnande och ett stort engagemang som vi värdesätter högt i vårt arbete.
Ulf Ottosson VD
NUMERA MÄSSOR MALMÖ
Anders Lundstedt på Action Marketing hjälper oss löpande att utveckla våra digita och sociala medier. Vi har idag ett ökat engagemang på sociala medier tack vare att vi har fått hjälp med innehållsstrategi och publiceringsplaner. Jag vill varmt rekommendera andra kunder att ta kontakt med Action Marketing för att utveckla er marknadsföring, få kontinuitet och ha ett bollplank.
Jörgen Hägglund VD
REVISIONSKONSULTERNA J HÄGGLUND HALMSTAD
Här kan ni boka hjälp digital marknadsföring

Här kan ni boka vår marknadschef och få hjälp att utveckla er marknadsföring för att få fler lönsamma kunder. Ni får ett professionellt bollplank med lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier. Vi hjälper er löpande månadsvis med era digitala kanaler och sociala medier så att ni syns bättre, bygger ert varumärke och får fler lojala kunder.

Vi kom i kontakt med Anders Lundstedt på Action Marketing genom Connect Väst och vårt arbete med att ta fram vår affärsplan. Anders med sin kompetens och långa erfarenhet av marknadsföring har varit till stor hjälp för oss att ta fram vår marknadsplan att få struktur och prioriteringar i vår aktivitetsplan. Jag har ett stort förtroende för Action Marketing, byråns engagemang och kunskap inom såväl traditionell som digital marknadsföring.
Patrik Andréasson PC
DEKORCENTER LAHOLM SVERIGE AB
Annonsera på Facebook

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media. I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa ert företag att utveckla er digitala marknadsföring i form av rådgivning, kurser och föreläsningar. 

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002.

Hyr en marknadschef med lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionell som digital marknadsföring

Vi kan erbjuda er en marknadschef med lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionell som digital marknadsföring i ledande företag.

Digital Marknadsföring

Vi hjälper våra kunder att utveckla företagets digitala marknadsföring inom fokusområden som digital marknadsföringsstrategi, hemsidor, sökoptimering, annonsering på Google för att öka er synlighet på nätet och med relevant engagerande innehåll som nyhetsbrev och Facebook. Vi utarbetar en marknadsplan för att belysa marknadsmöjligheterna för ert företag.

Ring 0709 248573 för ett kostnadsfritt möte

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt möte om hur vi kan hjälpa ert företag att öka synlighet och dialog med relevant innehåll för er målgrupp. Hyr en marknadschef ett par timmar per månad och ni kan fokusera er tid på er kärnverksamhet samtidigt som ni får kostnadseffektivitet, kontinuitet och ett bollplank inom marknadsföring.

Kontakta-oss