fbpx

Hyr en marknadschef och få fler kunder

Hyr in vår marknadschef och få hjälp ett par timmar i månaden

Målet med en digital marknadsföringsstrategi är att skapa värde för era kunder. Fundera därför på vad som är viktigt för era kunder? För att få hjälp med er digitala marknadsföring kan ni nu hyra in vår marknadschef till ert företag ett par timmar i månaden. Kanske saknar ni marknadsföringskompetensen i företaget idag? Med oss  får ni en extern kompetens, bollplank och kontinuitet i er digitala marknadsföring. Ni väljer själva utifrån era behov och önskemål hur många timmar per månad som ni behöver professionell hjälp med er digitala marknadsföring. 

ÖKA SYNLIGHETEN PÅ GOOGLE

Som digital marknadsföringsbyrå är vårt mål att på ett kostnadseffektivt sätt öka ert företags synlighet på Google med sökoptimering och annonsering. På så vis syns er hemsida när era kunder söker på just era produkter och tjänster.

Läs mer om digital strategi
NÅ ERA MÅL MED HEMSIDAN  

Vi hjälper ert företag att utveckla er hemsida så att ni har en snabb, säker, mobilanpassad och sökoptimerad hemsida. För att ni ska nå era mål och syfte med hemsidan gör vi en “hälsokontroll” gällande struktur, navigering och innehåll.

Läs mer om vår hälsokontroll
ÖKA ERT ENGAGEMANG PÅ FACEBOOK

Vi ökar ert företags engagemang på Facebook med relevant innehåll som skapar värde för er målgrupp. För att ni ska nå er exakta målgrupp hanterar och optimerar vi er annonsering på Facebook Ads Manager.

Läs mer om Facebook

Så här fungerar det att hyra in en marknadschef

Vi hjälper ert företag att utveckla er digitala marknadsföring så att ni ökar företagets synlighet på Google, bygger ert varumärke, skapar bättre dialog med era kunder på sociala medier och får fler lönsamma kunder. Boka vår marknadschef 2,3,4 timmar/månad. Då får ni en partner och ett bollplank att utveckla era digitala kanaler & sociala medier för att få fler lönsamma kunder. 

1

ETT FÖRSTA KOSTNADSFRITT MÖTE

Vi träffas för ett första kostnadsfritt möte då vi identifierar era mål och syften med att utveckla ert företags digitala marknadsföring. Ni berättar om ert företags behov och önskemål.

2

VI TAR FRAM EN STRATEGI OCH TIDSPLAN

Utifrån vår nulägesanalys tar vi fram en plan för vilka specifika digitala områden som ni vill få hjälp med att utveckla i ert företag. Vi tar fram en strategi och tidsplan för genomförandet. Ni bestämmer hur många timmar per månad som ni vill hyra in vår marknadschef.

3

GENOMFÖRANDE, UPPFÖLJNING OCH ANALYS

Nästa steg är genomförandefasen. Då har vi bestämt vilka digitala områden som ni vill få hjälp med som hemsida, sökoptimering, digital strategi, annonsering på sociala medier och Google m.m. Nu påbörjar vi vårt arbete och lämnar er löpande status, uppföljning och analys. Under hela månadsabonnemanget har ni även tillgång till vår support och rådgivning.

Hyr in  vår marknadschef  och få ett externt bollplank för att utveckla er marknadsföring och få kontinuitet.

Här kan ni boka datum för möte

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt möte om hur vi kan hjälpa ert företag att öka synlighet och dialog med relevant innehåll för er målgrupp. Hyr en marknadschef ett par timmar per månad och ni kan fokusera er tid på er kärnverksamhet samtidigt som ni får kostnadseffektivitet, kontinuitet och ett bollplank inom marknadsföring.

Så tycker några av våra kunder som vi hjälper 

Vi kontaktade Action Marketing för att få avlastning, ett externt bollplank och rådgivning inom digital marknadsföring. Fokusområden som vi får hjälp inom är relevant och engagerande innehåll för våra olika mässor i sociala medier samt sökannonsering och remarketing på Google Ads för att få våra webbesökare att återvända till vår hemsida och konvertera. Action Marketing har ett brett kunnande och ett stort engagemang som vi värdesätter högt i vårt arbete.

Ulf Ottosson VD
Numera Mässor, Malmö

Anders Lundstedt på Action Marketing hjälper oss löpande att utveckla våra digitala kanaler och sociala medier. Vi har idag ett ökat engagemang på sociala medier tack vare att vi har fått hjälp med innehållsstrategier och publiceringsplaner. Jag vill varmt rekommendera andra kunder att ta kontakt med Action Marketing för att utveckla er marknadsföring, få kontinuitet och ha ett bollplank.

Jörgen Hägglund VD
Revisionskonsulterna J Hägglund,Halmstad

Vi kom i kontakt med Anders Lundstedt på Action Marketing genom Connect Väst och vårt arbete med att ta fram vår affärsplan. Anders med sin kompetens och långa erfarenhet av marknadsföring har varit till stor hjälp för oss att ta fram vår marknadsplan , få struktur och gjorda prioriteringar i vår aktivitetsplan. Jag har ett stort förtroende för Action Marketing, byråns engagemang och kunskap inom såväl traditionell som digital marknadsföring.

Patrik Andréasson PC
Dekorcenter Laholm Sverige.
Dela