Kontakta oss

Behöver ni hjälp med att utveckla ert företags marknadsföring för att få fler lönsamma kunder?

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt möte.

Besök oss

Bohusgatan 4 302 38 Halmstad

Ring oss

0709 24 85 73

Kontakta-oss

Boka ett kostnadsfritt möte

Vi kan hjälpa er att utveckla ert företags marknadsföring så att ni skapar bättre dialog med era kunder med relevant innehåll, bygger ert varumärke och får fler lönsamma kunder. Boka ett kostnadsfritt möte och berätta mer om hur ert nuläge ser ut och vart ni vill så tar vi fram en plan tillsammans hur vi ska komma dit. Välkommen att ringa 0709248573 eller mejla info@actionmarketing.se

 Jag godkänner hantering av personuppgifter GDPR
Annonsera på Facebook

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media. I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa ert företag att utveckla er digitala marknadsföring i form av rådgivning, kurser och föreläsningar. Vänligen kontakta mig på 0709248573 eller mejla info@actionmarketing.se så berättar jag gärna mer.

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002

Beställ gratis vår checklista som pdf för digitala kanaler & sociala medier

Vi har tagit fram en checklista så att ni kan skapa ert företags digitala marknadsföringsplan. Checklistan innehåller frågor om sociala medier, hemsidan, sökoptimering, Google Ads m.m.

hemsida
hemsida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skriver om digitala kanaler och sociala medier

Boka en av våra kurser i digital marknadsföring på ert företag

Den digitala marknadsföringen erbjuder enorma möjligheter idag . För dig som företagare syns ni bättre, säljer mer och bygger ert varumärke. Våra kurser ger er en översikt om hur de digitala kanalerna och sociala medier fungerar och hur ni gör för att marknadsföra ert företag.