Boka möte 0709248573

Kontakta oss

Kontakta oss på Action Marketing när ni behöver utveckla företagets digitala marknadsföring för att synas bättre på Google, bygga ert varumärke, skapa dialog och få fler lönsamma kunder. Vi har lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionella som digitala medier. Välkommen att kontakta oss idag!

Besök oss

Bohusgatan 4 302 38 Halmstad

Ring oss

0709 24 85 73

Kontakta-oss

Välkommen och boka ett möte med oss idag

Vi kan hjälpa er att utveckla ert företags digitala marknadsföring så att ni skapar bättre dialog med era kunder med relevant innehåll, bygger ert varumärke och får fler lönsamma kunder. Boka ett möte och berätta mer om hur ert nuläge ser ut och vart ni vill så tar vi fram en plan tillsammans hur vi ska komma dit. Välkommen att ringa 0709248573. Läs mer om våra tjänster 

Annonsera på Facebook

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media. I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa ert företag att utveckla er digitala marknadsföring i form av rådgivning, kurser och föreläsningar. 

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002

Hjälp med texter till din hemsida? Vi på Action Marketing hjälper dig hela vägen. 

Låt texterna på din hemsida hålla lika hög kvalité som tjänsten/produkten du erbjuder

En bra, välformulerad text som tydligt berättar om ett företags tjänster är förutsättning för en framtida affär. 

Vad är det som gör ert företag unikt? Varför ska jag bli kund just hos er?  En framgångsrik hemsida har proffsiga och välskrivna texter. Dess innehåll är engagerat och seriöst och det lämnar inga obesvarade frågor hos den blivande kunden.

Jag Lotta Hylander, är en erfaren journalist och skribent. Om du behöver hjälp med texter till din hemsida och/eller andra digitala kanaler är du välkommen att kontakta mig. Du kan använda kontaktformuläret nedan och skriv gärna några rader också om vad du vill ha hjälp med.

hemsida
hemsida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skriver om digitala kanaler och sociala medier

Boka en av våra kurser i digital marknadsföring på ert företag

Den digitala marknadsföringen erbjuder enorma möjligheter idag . För dig som företagare syns ni bättre, säljer mer och bygger ert varumärke. Våra kurser ger er en översikt om hur de digitala kanalerna och sociala medier fungerar och hur ni gör för att marknadsföra ert företag.

Ny hemsida?Kampanj 5995:-

Nu kan du boka en ny hemsida i WordPress som är snabb, säker, mobilanpassad och sökoptimerad. Fast pris 5995:- ord.pris 7995:-. Inga extra dyra månadsabonnemang tillkommer.