Kurs digital marknadsföring på ert företag

Kurs digital marknads föring på ert företag

Kurs digital marknadsföring tar upp ämnen som strategi sociala medier, sökoptimering, annonsering på Google och Facebook och hur man når målen med hemsidan. Vi hjälper er att förstå, se möjligheterna och utveckla ert företags digitala kanaler & sociala medier. Vi håller våra populära grundkurser i digital marknadsföring på ert företag för era medarbetare så att ni själva kan skräddarsy innehållet utifrån era behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss för mer info på 0709248573.

Kurs digital marknadsföring, kurs strategi sociala medier, lär er annonsera på Facebook & Google och kurs sökoptimering nå målen med er hemsida ger er en bra översikt om hur digital marknadsföring fungerar och hur man gör för att marknadsföra företaget på nätet.

Vi visar hur ni med digital marknadsföring kan öka er synlighet på Google, stärka era kundrelationer på sociala medier, bygga varumärket och få fler lönsamma kunder.

Våra kurser i digital marknadsföring riktar sig till små till medelstora företag som idag kanske saknar kunskapen i organisationen  eller vill utveckla företagets digitala marknadsföring.

Ni kan själva skräddarsy innehållet utifrån valda områden som är specifikt viktigt för just ert företag och era medarbetare. För mer information ring 0709248573. 

Digital marknadsföringsbyrå Halmstad

Ämnen inom digital marknadsföring som vi ger dig svar på:

Strategi sociala medier

Så tar du fram en strategi för sociala medier som ger svar på. Vad är syfte och mål med närvaron? Vilket innehåll önskar målgruppen? Vilka kanaler ska du välja för att nå ut med ditt innehåll? När och hur ofta ska du publicera? I kurs sociala medier lär vi även ut steg för steg hur du annonserar på Facebook för att kunna nå din exakta målgrupp.

Öka synligheten på Google

I dag görs det 55 miljoner sökningar på Google i Sverige varje dag. Därför behöver du en digital strategi med fokus på att göra din hemsida sökoptimerad för att synas organiskt eller köpa annonser så att du syns när folk söker på just dina produkter eller tjänster. I kurs sökoptimering visar vi på hur du gör steg för steg för att bli synlig på Google. Vi är Google certifierade för att kunna hjälpa dig professionellt.

Nå mål och syfte med din hemsida

Hemsidan är navet i digital marknadsföring. I kurs hemsida lär vi ut hur du får fler besökare och framförallt "rätt" besökare till hemsidan och hur du når dina mål och syften med hemsidan. Vi ger dig också tips om hur du gör för att ha en hemsida som är snabb, säker, mobilanpassad och sökoptimerad.

Kurs digital marknadsföring

Kurs digital marknadsföring lär dig: Hur du tar fram en strategi för din närvaro i sociala medier och hur kan du mäta uppsatta mål. Hur fungerar de sociala medierna? Vilka kanaler ska du välja för att nå dina kunder? Hur skapar du ett relevant innehåll som hjälper och skapar mervärde för kunden och hur tar du fram en publiceringsplan för ditt innehåll? Hur kan du sökoptimera din hemsida för att bli synlig högt på Google? Hur gör du för att få fler besök till hemsidan och framförallt "rätt" besökare? Hur kan du annonsera på Facebook steg för steg för att hitta din exakta målgrupp? Hur annonserar du på Google Ads m.m.? Kurs digital marknadsföring är på halvdag eller heldag på ert företag för era medarbetare. Ni väljer vilka ämnen och omfattning som passar er bäst.

Kurs lär er att annonsera på Google och Facebook

Kurs annonsera på Facebook och kurs Google visar på: Hur du annonserar på Google Ads steg för steg. Hur du hanterar och optimerar din annonsering. Hur får du din annons att synas på Google vid sökningar när en person letar efter just dina produkter eller tjänster? Hur gör du för att annonsera på Facebook för att hitta din exakta målgrupp? Vad är Remarketing? Hur kan du få dina besökare att återvända och konvertera? Kurs Google och kurs Facebook är på en halvdag eller kan vara en del och fördjupning i heldag "Kurs i digital marknadsföring".

Kurs sökoptimering (SEO) och hur ni når målen med er hemsida

Kurs sökoptimering handlar om hur du når målen med din hemsida och hur du tar fram en strategi för din hemsida. Vad är ditt syfte med hemsidan och hur får du dina besökare att göra avtryck? Hur använder du Google Analytics för att analysera dina besökare, varifrån de har kommit, vilka sidor de har besökt m.m.? Hur kan du sökoptimera din hemsida för att synas högre upp på Googles sökmotorsidor? Vad är viktigast att tänka på? Innehåll, titlar, länkar etc. Hur ökar du trafiken till din hemsida? Du lär dig även grunderna i hur du kan använda publiceringsverktyget WordPress för att göra din hemsida. Kurs sökoptimering och kurs hemsida är på en halvdag eller kan vara en del och fördjupning i heldag "Kurs digital marknadsföring".

Info om kurser digital marknadsföring

Målgrupp:

Medarbetare som ansvarar för digital marknadsföring i små till medelstora företag och organisationer. Det kan vara medarbetare som saknar kunskapen idag eller medarbetare som vill öka kompetensen inom valda områden.

Pris och plats:

Vi håller vår kurs digital marknadsföring på ert företag. Heldag kostar 14 995:- och halvdag 7 995:- priset gäller för samtliga era medarbetare. Kurs på ert företag kan anordnas som en workshop där ni själva kan skräddarsy ert innehåll utifrån era önskemål eller våra färdiga anpassade ämnen. Efter kursen får ni även två strategidokument och dokumentation som ni kan använda för att ta fram en strategi och en digital marknadsplan för ert företag.

Kursledare:

Kursledare är Anders Lundstedt som är en engagerad och uppskattad kursledare och föreläsare. Anders har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala kanaler och har varit marknadschef i ett antal marknadsledande företag som Malaco, Almedahls och Aller Media. I dag driver Anders egna byrån Action Marketing och hjälper företag och organisationer med rådgivning, kurser och föreläsningar i digital marknadsföring. Anders är Google certifierad. I år har vi anordnat kurser och föreläsningar för bl.a. Trygghetsrådet, Tillväxt Syd, Nyföretagarcenter Syd och Göteborgs Insjörike. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra kurser.

Kurs Digital marknadsföring på Sensus

Läs även om våra föreläsningar

Digital marknadsföringsbyrå i Halmstad
Digital marknadsföringsbyrå i Halmstad

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionell som digital marknadsföring som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media. I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa er att utveckla ert företags digitala marknadsföring i form av rådgivning, kurser och föreläsningar. Jag är Google certifierad och kan hjälpa er proffesionellt.

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002

Hemsidor i WordPress | SEO | Google Ads | Facebook |

hemsida