Kurs digital marknadsföring lär er grunderna

Kurs digital marknads föring på ert företag

Kurs digital marknadsföring hjälper er att förstå, se möjligheterna och utveckla ert företags digitala kanaler & sociala medier. Vi håller våra populära grundkurser i digital marknadsföring på ert företag för era medarbetare så att ni själva kan skräddarsy innehållet utifrån era behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss för mer info på 0709248573 eller mejla oss på info@actionmarketing.se

Grundkurs digital marknadsföring

Kurs digital marknadsföring ger er en översikt om hur digitala kanaler & sociala medier fungerar och hur man gör för att marknadsföra företaget. Kursen lär ut: Hur du tar fram en strategi för din närvaro i sociala medier? Och hur kan du mäta uppsatta mål. Hur fungerar de sociala medierna? Vilka kanaler ska du välja för att nå dina kunder? Hur skapar du ett relevant innehåll som hjälper och skapar mervärde för kunden och hur tar du fram en publiceringsplan för dina kanaler? Hur kan du sökoptimera din hemsida? Hur gör du för att få "rätt" besökare? Hur kan du annonsera på Facebook steg för steg för att hitta din exakta målgrupp? Hur annonserar du på Google Ads m.m.? Kurs digital marknadsföring är på halvdag eller heldag på ert företag för era medarbetare . Ni väljer vilket som passar er bäst.

Lär er att annonsera på Google och Facebook

I denna kurs visar vi: Hur man annonserar på Google Ads steg för steg. Hur hanterar och optimerar du din annonsering? Hur får du din annons att synas på Google vid sökningar när en person letar efter just dina produkter eller tjänster. Hur gör du för att annonsera på Facebook för att hitta din exakta målgrupp? Vad är Retargeting? Hur kan du få dina besökare att återvända och konvertera? Kursen är på en halvdag eller kan vara en del och fördjupning i heldag "Grundkurs i digital marknadsföring" ovan.

Hur kan ni utveckla er hemsida?

Denna kurs lär vi ut: Hur du tar fram en strategi för din hemsida. Vad är ditt syfte med hemsidan och hur får du dina besökare att göra avtryck? Hur använder du Google Analytics för att analysera dina besökare, varifrån de har kommit, vilka sidor de har besökt m.m.? Hur kan du få din hemsida att synas högre upp på Googles sökmotorsidor? Hur ökar du trafiken till din hemsida? Du lär dig även grunderna i hur du kan använda publiceringsverktyget WordPress för att göra din hemsida. Kursen är på en halvdag eller kan vara en del och fördjupning i heldag "Grundkurs i digital marknadsföring" se ovan.

Pris och plats:

Vi håller vår kurs digital marknadsföring på ert företag. Heldag kostar 14 995:- och halvdag 7 995:- priset gäller för samtliga era medarbetare. Kurs på ert företag kan anordnas som en workshop där ni själva kan skräddarsy ert innehåll utifrån era önskemål eller våra färdiga kundanpassade ämnen. Efter kursen får ni även två strategidokument och dokumentation som ni kan använda för att göra en egen digital marknadsplan för ert företag.

Kursledare:

Kursledare är Anders Lundstedt som är en engagerad och uppskattad kursledare och föreläsare. Anders har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala kanaler och har varit marknadschef i ett antal marknadsledande företag som Malaco och Aller Media. I dag driver Anders egna byrån Action Marketing och hjälper företag och organisationer med rådgivning, kurser och föreläsningar i digital marknadsföring. Anders är Google certifierad. I år har vi anordnat kurser och föreläsningar för bl.a. Trygghetsrådet, Tillväxt Syd, Nyföretagarcenter Syd och Göteborgs Insjörike. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra kurser.

Kurs Digital marknadsföring på Sensus

Läs även om våra föreläsningar

Kontakta oss i dag så berättar vi mer om våra kurser i digital marknadsföring

Boka kurs på företaget halvdag 7 995:-Boka kurs på företaget heldag 14 995:-Kontakta mig för mer info om ert kursutbud, tack

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Annonsera på Facebook

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media. I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa ert företag att utveckla er digitala marknadsföring i form av rådgivning, kurser och föreläsningar. Vänligen kontakta mig på 0709248573 eller mejla info@actionmarketing.se så berättar jag gärna mer.

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002

hemsida