Kurs digital marknadsföring skräddarsy er kurs

Skräddarsy er kurs i digital marknadsföring efter era behov och önskemål

Kurs digital marknadsföring lär er mer om hur ni kan öka företagets synlighet på Google med sökoptimering (SEO). Annonsera på Google Ads för att hitta nya kunder. Hur ni kan utveckla er hemsida för att nå era affärsmål, annonsera på Facebook, strategier på sociala medier m.m. Kurs digital marknadsföring håller vi på ert företag för era medarbetare.
Kanske saknar ni kompetensen i organisationen idag eller så vill ni öka kunskapen inom digital marknadsföring. Tack vare att vi håller kurs digital marknadsföring på ert företag kan ni själva skräddarsy ert kursinnehåll efter era behov och önskemål.
Välkommen att kontakta oss för mer info om kurs digital marknadsföring på 0709248573.

kurs digital marknadsföring

Vår kurs digital marknadsföring får er att se möjligheterna

Våra kurser på ert företag ger er en bra översikt om grunderna i digital marknadsföring och att lära er att använda de avancerade verktygen för att marknadsföra företaget på nätet. Kursen i marknadsföring ger er praktiska tips på att öka ert företags synlighet och stärka era kundrelationer på sociala medier, bygga varumärket och få fler lönsamma kunder.

KURS DIGITAL MARKNADSFÖRING PÅ ERT FÖRETAG

Vi hjälper er att utveckla företagets digitala marknadsförings strategi

Kurs digital marknadsföring riktar sig till små till medelstora företag. Kanske saknar ni kunskapen i digital marknadsföring i organisationen idag eller så vill ni höja kompetensen för era medarbetare för att kunna utveckla företagets digitala marknadsföring.
För mer information välkommen att ringa kursledare Anders Lundstedt på 0709248573 eller mejla info@actionmarketing.se.
Ps. Vi erbjuder dig nu om du bokar vår kurs i digital marknadsföring på ditt företag före 30/8.19 15 % sommarrabatt. Gäller alla kurser som genomförs under 2019.

Vi ger dig de bästa tipsen med digital marknadsföring!

ÖKA ER SYNLIGHET PÅ GOOGLE MED SÖKOPTIMERING (SEO) OCH GOOGLE ADS

Ni kan jobba långsiktigt med SEO sökoptimering så att er hemsida blir sökbar på Google. Vi förklarar i kursen stegen för att komma igång och lyckas med att få företagets hemsida att synas högt upp på Google när era kunder söker på era produkter eller tjänster. Ni lär er vilka faktorer som är viktigast i sökoptimering (SEO). Läs mer om sökoptimering

SÅ TAR NI FRAM EN DIGITAL MARKNADSFÖRINGSSTRATEGI PÅ SOCIALA MEDIER

Kurs digital marknadsföringsstrategi hjälper er att lyckas med ert företags strategi på sociala medier. Er strategi ska ge svar på vad som är syftet med er närvaro? Vilket innehåll engagerar och hjälper era följare? Hur ser er målgrupp ut? I vilka kanaler kan ni nå er målgrupp? När kan ni nå er målgrupp? Vår kurs i digital marknadsföring hjälper er att lyckas på sociala medier. Läs mer om digital marknadsföringsstrategi

HUR FÅR NI FLER OCH “RÄTT BESÖKARE” PÅ WEBBEN?

Kurs digital marknadsföring på ert företag ger er tipsen på hur ni får fler besökare och framförallt “rätt” besökare till er hemsida. Målet är att få era besökare till er hemsida att stanna, få förtroende och konvertera dvs. göra det ni vill att de ska göra. Ni får även veta vilka faktorer som är viktigast för att få hemsidans innehåll att synas på Google. Ni lär er även grunderna i verktyget Google Analytics steg för steg för att kunna analysera varifrån era besök till er hemsida kommer och vilka sidor som man besöker. Läs mer om hemsidan

SÅ ANNONSERAR DU PÅ GOOGLE ADS OCH FACEBOOK ADS MANAGER

Kurs på ert företag förklarar steg för steg hur ni annonserar på Facebook med det avancerade verktyget Facebook Ads Manager för att hitta er exakta målgrupp. Ni lär er också hur ni använder Google Ads för att snabbt komma högt upp På Google när dina leads söker efter just era produkter och tjänster. Läs mer om Google Ads

Kurs digital marknadsföring

 BOKA NU OCH VI BJUDER PÅ 15 % SOMMARRABATT FÖRE 30/8.19 PÅ HÖSTENS KURSER

MÅLGRUPP

Medarbetare som ansvarar för digital marknadsföring i små till medelstora företag och organisationer. Det kan vara medarbetare som saknar kunskapen idag eller medarbetare som vill öka kompetensen inom valda områden inom digital marknadsföring.

PRIS OCH PLATS

Vi håller vår kurs digital marknadsföring på ert företag. Heldag kostar 14 995:-. (15 % sommarrabatt fram till 30/8.19) Priset gäller för samtliga era medarbetare. Kurs digital marknadsföring på ert företag kan anordnas som en workshop där ni själva kan skräddarsy era frågor och innehåll utifrån våra kursämnen. Efter kursen får ni även två strategidokument och dokumentation som ni kan använda för att ta fram en strategi och en digital marknadsplan för ert företag.

BOKA KURS DIGITAL MARKNADSFÖRING

Välj ett datum nedan i kalendern som passar ert företag och era medarbetare och mejla oss era kontaktuppgifter.

Här kan ni boka kurs på ert företag

Vår kurs digital marknadsföring på ert företag kostar heldag 14 995:- och halvdag 7 995:-. 
Vi bjuder på 15 % sommarrabatt fram till 30/8.19. Priset gäller för alla kurser i höst och för samtliga era medarbetare.

<2019> Juni
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Maj 27
1 Ledigt att boka
Maj 28
Ej bokningsbar
Maj 29
1 Ledigt att boka
Maj 30
1 Ledigt att boka
Maj 31
1 Ledigt att boka
1
Ej bokningsbar
2
Ej bokningsbar
3
1 Ledigt att boka
4
Ej bokningsbar
5
2 Ledigt att boka
6
1 Ledigt att boka
7
1 Ledigt att boka
8
Ej bokningsbar
9
Ej bokningsbar
10
1 Ledigt att boka
11
Ej bokningsbar
12
1 Ledigt att boka
13
1 Ledigt att boka
14
1 Ledigt att boka
15
Ej bokningsbar
16
Ej bokningsbar
17
1 Ledigt att boka
18
Ej bokningsbar
19
1 Ledigt att boka
20
Bokad
21
1 Ledigt att boka
22
Ej bokningsbar
23
Ej bokningsbar
24
1 Ledigt att boka
25
Ej bokningsbar
26
1 Ledigt att boka
27
1 Ledigt att boka
28
Bokad
29
Ej bokningsbar
30
Ej bokningsbar
-Ledig
-Bokad
-Ej bokningsbar

Boka kurs i digital marknadsföring på ert företag.

Välj datum genom att klicka på aktuellt datum i kalendern

Boka kurs

*

Så tycker våra kursdeltagare

Tack för en bra och lärorik dag hos oss på Goyada. Då vi kunde hålla kursen i digital marknadsföring på vårt företag kunde vi skräddarsy kursinnehållet och få tillgång till ett externt bollplank. Jättebra!

Diana Hasselqvist

Goyada, Mölndal

Vårt företag är inne i ett väldigt spännande fas och vi behöver lära oss mer om digital marknadsföring. Tack vare att vi kunde hålla kurs i digital marknadsföring på vårt företag kunde vi skräddarsy innehållet efter våra behov och önskemål. Vi hade en jättebra och inspirerande dag. Tack Anders.

Anna Sjöblad

GESAB, Vallentuna

Kursen lärde mig grunderna i digital marknadsföring och var väldigt bra. Vi kommer att ha stor nytta av kurs i digital marknadsföring i vårt dagliga arbete för att öka synligheten på Google och få vår hemsida att generera fler besök och få fler kunder.

Petra Gustafsson

Elia Express, Halmstad