Boka möte 0709248573

Kurs digital marknadsföring på ert företag

Kurs digital marknadsföring belyser ämnen som sökoptimering (SEO), annonsering på Google Ads, utveckla er hemsida, annonsering på Facebook, strategier på sociala medier m.m. Kurs digital marknadsföring håller vi på ert företag för era medarbetare. 

Kanske saknar ni kompetensen i organisationen idag eller så vill ni öka kunskapen inom digital marknadsföring. Tack vare att vi håller kursen på ert företag kan ni själva skräddarsy ert kursinnehåll efter era behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss för mer info om kurs digital marknadsföring på 0709248573.

Våra kurser lär er grunderna inom digital marknadsföring på ert företag.

Kurs digital marknadsföring på ert företag tar upp ämnen som sökoptimering så att ert företag syns på Google vid sökningar, strategier för sociala medier, att annonsera på Google Ads, annonsera på Facebook och hur ni kan utveckla er hemsida så att ni når företagets mål och syften. 

Ni skräddarsyr ert eget kursinnehåll utifrån era behov och önskemål.

Våra kurser på ert företag ger er en bra översikt om grunderna i digital marknadsföring och att lära er att använda de avancerade verktygen för att marknadsföra företaget på nätet. Kurs digital marknadsföring ger er praktiska tips på att öka ert företags synlighet och stärka era kundrelationer på sociala medier, bygga varumärket och få fler lönsamma kunder.

Vi hjälper er att utveckla företagets digitala marknadsförings strategi?

Kurs digital marknadsföring riktar sig till små till medelstora företag. Kanske saknar ni kunskapen i digital marknadsföring i organisationen idag eller så vill ni höja kompetensen för era medarbetare för att kunna utveckla företagets digitala marknadsföring.

För mer information välkommen att ringa kursledare Anders Lundstedt på 0709248573. 

kurs digital marknadsföring på ert företag

Ämnen inom digital marknadsföring som vi tar upp på kursen på ert företag:

Så tar ni fram en strategi sociala medier

Så tar du fram en digital marknadsföringsstrategi på sociala medier som ger svar på. Vad är syfte och mål med närvaron? Vilket innehåll önskar målgruppen? Vilka kanaler ska du välja för att nå ut med ditt innehåll? När och hur ofta ska du publicera? I kurs sociala medier lär vi även ut steg för steg hur ni kan annonsera på Facebook för att kunna nå ert företags exakta målgrupp.

Så ökar ni synligheten på Google

I dag görs det 55 miljoner sökningar på Google i Sverige varje dag. Därför behöver du en digital marknadsföringsstrategi med fokus på sökoptimering av er hemsida för att synas organiskt. Eller så kan du på annonsera på Google Ads så att du syns när folk söker på just dina produkter eller tjänster. I kurs sökoptimering (SEO) visar vi på hur du gör steg för steg för att bli synlig på Google. Vi är Google Ads certifierade för att kunna hjälpa dig professionellt.

Nå era mål och syfte med er hemsida

Hemsidan är navet i digital marknadsföring. I kurs digital marknadsföring och ämne hemsida lär vi ut hur du får fler besökare och framförallt "rätt" besökare till hemsidan. Kursen ger även konkreta tips på att nå dina mål och syften med hemsidan. Du lär dig vad som är extra viktigt att ha en hemsida som är snabb, säker, mobilanpassad och sökoptimerad.

Kurs digital marknadsföring på ert företag ger er svaren på

FÖLJANDE MARKNADSFÖRINGSOMRÅDEN

Ni kan jobba långsiktigt med SEO sökoptimering så att er hemsida blir sökbar på Google eller så kan ni annonsera på Google Ads. Vi förklarar stegen för att komma igång och lyckas med att få företaget att synas högt upp på Google när era kunder söker på just era produkter eller tjänster. Ni lär er vilka faktorer som är viktigast i sökoptimering (SEO).

Kurs digital marknadsföringsstrategi hjälper er att lyckas med ert företags strategi på sociala medier. Er strategi ska ge svar på vad som är syftet med er närvaro? Vilket innehåll engagerar och hjälper era följare? Hur ser er målgrupp ut? I vilka kanaler kan ni nå er målgrupp? När kan ni nå er målgrupp? Vår kurs i digital marknadsföring hjälper er att lyckas på sociala medier.

Vi ger er tipsen på  hur ni får fler besökare och framförallt “rätt” besökare till er hemsida. Målet är att få era besökare på hemsidan att stanna, få förtroende och konvertera dvs. göra det ni vill att de ska göra. Ni får även veta vilka faktorer som är viktigast för att få hemsidans innehåll att synas på Google. Ni lär er även grunderna i verktyget Google Analytics steg för steg för att kunna analysera varifrån era besök kommer och vilka sidor som man besöker.

Att annonsera på Google Ads och Facebook är betydligt mer kostnadseffektivt än traditionell annonsering. Annonsering på nätet gör det möjligt att nå era marknadsföringsmål och att hitta er exakta målgrupp. Vår kurs i digital marknadsföring på ert företag lär er att annonsera steg för steg på Google Ads och Facebook Ads Manager.

Info om kurs digital marknadsföring på ert företag

Målgrupp:

Medarbetare som ansvarar för digital marknadsföring i små till medelstora företag och organisationer. Det kan vara medarbetare som saknar kunskapen idag eller medarbetare som vill öka kompetensen inom valda områden inom digital marknadsföring.

Pris och plats:

Vi håller vår kurs digital marknadsföring på ert företag. Heldag kostar 14 995:- och halvdag 7 995:-. Priset gäller för samtliga era medarbetare. Kurs digital marknadsföring på ert företag kan anordnas som en workshop där ni själva kan skräddarsy era frågor och innehåll  utifrån våra  kursämnen. Efter kursen får ni även två strategidokument och dokumentation som ni kan använda för att ta fram en strategi och en digital marknadsplan för ert företag.

Kursledare:

Kursledare är Anders Lundstedt som är en engagerad och uppskattad kursledare och föreläsare. Anders har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala kanaler och har varit marknadschef i ett antal marknadsledande företag som Malaco, Almedahls och Aller Media. I dag driver Anders egna byrån Action Marketing och hjälper företag och organisationer med rådgivning, kurser och föreläsningar i digital marknadsföring. Anders är Google Ads certifierad. I år har vi anordnat kurser och föreläsningar för bl.a. Gesab, Sensus,Trygghetsrådet, Tillväxt Syd, Nyföretagarcenter Syd och Göteborgs Insjörike. 

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra kurser.

Läs även om våra föreläsningar

Digital marknadsföringsbyrå i Halmstad

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionell som digital marknadsföring som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media.

I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa er att utveckla ert företags digitala marknadsföring. Vi hjälper er i form av rådgivning digitala strategier, hemsidor, sökoptimering, sociala medier, Google Ads och kurser. Jag är Google Ads certifierad för att kunna hjälpa ert företag proffesionellt.

Välkommen att kontakta oss på 0709248573 för ett möte.

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002

Hemsidor i WordPress | SEO | Google Ads | Facebook |

hemsida