Vi utvecklar era digitala kanaler & sociala medier
0709248573
info@actionmarketing.se

Kurs grunderna i digital marknadsföring

ÄR DU SMÅFÖRETAGARE OCH SAKNAR GRUNDERNA I DIGITAL MARKNADSFÖRING I DITT JOBB?

Vi lär dig grunderna och att se möjligheterna med digital marknadsföring

Vi kan erbjuda dig och dina kolleger kurser i digital marknadsföring för att kunna utveckla företagets digitala kanaler och sociala medier. Vi lär dig grunderna i digital marknadsföring med hjälp av våra onlinekurser eller fysiskt på ditt företag för dig och dina kolleger som har behov av att lära sig mer inom digital marknadsföring. Du kan klicka dig vidare här tilll resp. sida för att läsa mer om våra kurser.

Online kurs digital marknadsföring

ONLINEKURS

Online kurs digital marknadsföring är för dig som vill lära dig grunderna för att utveckla ditt företags digitala marknadsföring. Kursen lär dig att ta fram strategier och hur du med digital marknadsföring kan marknadsföra ditt företag med olika digitala verktyg steg för steg för att öka företagets synlighet och få fler lönsamma kunder.

Kurs digital marknadsföring
KURS DIGITAL MARKNADSFÖRING PÅ DITT FÖRETAG

KURS PÅ DITT FÖRETAG

Kurs digital marknadsföring på ert företag riktar sig till mindre företag. Kanske saknar du kunskapen i digital marknadsföring i organisationen idag eller så vill du höja kompetensen för dina medarbetare för att kunna utveckla företagets digitala marknadsföring.
Du kan skräddarsy ditt kursupplägg efter dina behov och önskemål. Vi lär dig hur du annonserar på Google Ads, Facebook, hur du når dina mål och syfte med din hemsida, hur du sökoptimerar din hemsida, hur du tar fram en kommunikationsplan m.m.

kurs digital marknadsföring
Rådgivning och onlinekurs

RÅDGIVNING OCH ONLINEKURS

Vår rådgivning och onlinekurs i digital marknadsföring är för dig som ska starta eget, är redan småföretagare eller saknar marknadsföringskompetensen i organisationen där du är anställd idag. För dig kan vi erbjuda en unik utbildning bestående av såväl individuell rådgivning fysiskt eller digitalt på Zoom ett antal timmar beroende av ditt behov och önskemål. Vår individuella rådgivning inom valda marknadsföringsområden är kopplat till vår online utbildning “Lär dig grunderna med digital marknadsföring”.

Rådgivning och onlinekurs digital marknadsföring
rådgivning och onlinekurs i digital marknadsföring
KURS DIGITAL MARKNADSFÖRING
KURS DIGITAL MARKNADSFÖRING
KURS DIGITAL MARKNADSFÖRING
Dela