Om oss. Vi hjälper dig med digital marknadsföring.

Hjälp med digital marknadsföring

Vi är en liten personlig digital byrå med ett stort engagemang

Jag heter Anders Lundstedt och driver Konsultbyrån för Action Marketing i Halmstad sedan 2014. Jag är utbildad civilekonom med inriktning på marknadsföring och har jobbat som marknadschef i företag som Cloetta och Aller Media innan jag startade konsultbyrån. Något som är det bästa jag har gjort i mitt liv. Action Marketing är en liten personlig byrå i Halmstad med en lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionella medier som digitala kanaler & sociala medier. Vi kan hjälpa dig att utveckla ditt företags digitala marknadsföring så att du kan få fler lönsamma kunder och fokusera på din kärnverksamhet.

Som digital marknadsföringsbyrå är vårt mål att på ett kostnadseffektivt sätt öka ditt företags synlighet på Google med sökoptimering och digital annonsering så att du syns högt upp på Google på dina viktigaste sökord och når dina exakta målgrupper på sociala medier. 

Vi utvecklar även din hemsida med innehåll som skapar mervärde för dina kunder och får dina besökare att konvertera så att du når dina mål med hemsidan.

Med rätt strategi och ett innehåll som engagerar på sociala medier ökar vi din närvaro och bygger dina relationer med din målgrupp.

Just nu kan vi erbjuda ditt företag hjälp med att utveckla ditt företags digitala marknadsföring med vårt månadsabonnemang på 5 timmar i månaden till kampanjpris 3995:-. Ord.pris 5495:-. Gäller nya kunder. Dina marknadsföringsområden som du vill ha hjälp med väljer du utifrån dina behov och önskemål. Läs mer här 

Välkommen att kontakta oss på 0709 248573 eller mejla oss.
Vänliga hälsningar

Anders Lundstedt/Grundare av:

Konsultbyrån för Action Marketing i Halmstad

”Vi är en liten personlig byrå med ett stort engagemang”

Facebook företagssida
rådgivning och onlinekurs i digital marknadsföring
KONTAKTA OSS PÅ ACTION MARKETING