fbpx

Om oss. Vi hjälper dig med digital marknadsföring.

VI ÄR EN LITEN PERSONLIG DIGITAL BYRÅ MED ETT STORT KUNNANDE OCH ENGAGEMANG

Behöver ditt företag hjälp med att utveckla era digitala kanaler & sociala medier?

Då kan vi hjälpa er. Jag heter Anders Lundstedt och driver byrån Action Marketing. Jag har en bakgrund som marknadschef på företag som Cloetta, Aller Media, Almedahls m.fl. Action Marketing är en liten personlig byrå med ett stort engagemang i Halmstad. Vi hjälper företag och organisationer med rådgivning, kurser, föreläsningar, annonsering på Google & Facebook, hemsidor, sökoptimerade texter och mycket mer inom digital marknadsföring för att ni ska få fler lönsamma kunder.

Som digital marknadsföringsbyrå är vårt mål att på ett kostnadseffektivt sätt öka ert företags synlighet på Google med sökoptimering och annonsering. Vi utvecklar er hemsida med innehåll som skapar mervärde för era kunder och får era besökare att konvertera så att ni når era mål och syften med hemsidan.
Med rätt strategi och ett innehåll som engagerar på Facebook ökar vi er närvaro och bygger era relationer med er målgrupp.
Läs mer om våra tjänster och priser


Med oss på Action Marketing får ni en partner och ett bollplank inom digital marknadsföring för att öka ert företags försäljning.
Välkommen att kontakta oss på 0709 248573 för ett möte.

Boka ett kostnadsfritt möte

Låt texterna på din hemsida hålla lika hög kvalité som tjänsten/produkten du erbjuder​

En bra, välformulerad text som tydligt berättar om ett företags tjänster är förutsättning för en framtida affär.
Vad är det som gör ert företag unikt? Varför ska jag bli kund just hos er? En framgångsrik hemsida har proffsiga och välskrivna texter. Dess innehåll är engagerat och seriöst och det lämnar inga obesvarade frågor hos den blivande kunden.


Jag Lotta Hylander, är en erfaren journalist och skribent. Om du behöver hjälp med texter till din hemsida och/eller andra digitala kanaler är du välkommen att kontakta mig. Du kan använda kontaktformuläret nedan och skriv gärna några rader också om vad du vill ha hjälp med inom digital marknadsföring.

Anders Lundstedt

Grundare av Action Marketing

Lång erfarenhet av såväl traditionell som digital marknadsföring. Tidigare marknadschef i ledande företag som Cloetta, Aller Media och Almedahls. Driver idag egna byrån Action Marketing. Google Ads certifierad.

content marketing strategi

Lotta Hylander

Journalist och skribent

Erfaren journalist och skribent som tidigare chefredaktör på Allers. Hjälper dig med proffsiga och välskrivna texter till din hemsida och /eller andra digitala kanaler.

Vi hjälper er med digital marknadsföring

Kontakta oss i dag på 0709 248573 eller använd kontaktformuläret nedan.

Dela