Välkommen!

Jag heter Anders Lundstedt och driver Action Marketing sedan 2014. VI är en liten personlig byrå i Halmstad med en lång erfarenhet och kompetens inom digitala kanaler & sociala medier. Vi kan hjälpa dig att utveckla ditt företags digitala marknadsföring så att du kan få fler lönsamma kunder och fokusera på din kärnverksamhet.

 

Som digital marknadsföringsbyrå är vårt mål att på ett kostnadseffektivt sätt öka ditt företags synlighet på Google med sökoptimering och digital annonsering så att du syns högt upp på Google på dina viktigaste sökord. 

 

Vi utvecklar även din hemsida med innehåll som skapar mervärde för dina kunder och får dina besökare att konvertera så att du når dina mål med hemsidan.

Med rätt strategi och ett innehåll som engagerar på sociala medier ökar vi din närvaro och bygger dina relationer med din målgrupp.

 

Just nu kan vi erbjuda ditt företag hjälp med vårt månadsabonnemang på 5 timmar i månaden till kampanjpris 3995:- för att komma igång. Dina marknadsföringsområden som du vill ha hjälp med väljer du utifrån dina behov och önskemål.

 

Välkommen att kontakta oss på 0709 248573 eller mejla info@actionmarketing.se

 

Vänliga hälsningar
Anders Lundstedt
Konsultbyrån för Action Marketing i Halmstad

Vi är en liten personlig byrå med ett stort engagemang

Hjälp med digital marknadsföring
Hjälp med digital marknadsföring
Digital annonsering
Köpa en hemsida
Dela