Vad Vi hjälper er med...

Vi erbjuder er en lång erfarenhet och kompetens inom digitala och traditionella medier

RÅDGIVNING DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vi hjälper er att utveckla företagets digitala marknadsföring för att bygga varumärket, öka synligheten, skapa dialog och få fler lönsamma kunder på nätet.

Läs mer

HEMSIDOR

Vi erbjuder er en ny säker, snabb och mobilanpassad hemsida från 5 995:- i världens mest använda publiceringsverktyg WordPress med oändliga möjligheter. Vi sökoptimerar varje enskild sida så ni kommer högre upp på Google vid sökningar.

Läs mer

GOOGLE ADS

I dag görs det 55 miljoner sökningar i Sverige varje dag på Google. Vi hjälper er att hantera och optimera er "Google Ads" annonsering så att ni syns när era kunder söker efter just ert företag och produkter. Vi är Google Ads certifierade och kan hjälpa er professionellt.

Läs mer

SUPPORT & UPPDATERINGAR WORDPRESS

Vi hjälper ert företag löpande med support och uppdateringar i publiceringsverktyget WordPress. Med vårt månadsabonnemang har ni alltid en fräsch och aktuell hemsida som är snabb, säker och mobilanpassad.

Läs mer

FACEBOOK

Vi ökar ert engagemang på Facebook med relevant innehåll för er målgrupp. Vi tar fram en strategi och publiceringsplan och utifrån era marknadsföringsmål skapar vi en annonskampanj för att nå er exakta målgrupp.

Läs mer

KURSER DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vi erbjuder grundkurser i digitala kanaler och sociala medier för att ni ska se möjligheterna med den digitala marknadsföringen.Vi håller även våra kurser som workshop på ert företag för era medarbetare så att ni kan skräddarsy innehållet.

Läs mer

Annonsera på Facebook

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media. I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa ert företag att utveckla er digitala marknadsföring i form av rådgivning, kurser och föreläsningar. Vänligen kontakta mig på 0709248573 eller mejla info@actionmarketing.se så berättar jag gärna mer.

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002

 Jag godkänner hantering av personuppgifter GDPR