Om oss. Vi är en liten personlig digital marknadsföringsbyrå i Halmstad med ett stort engagemang.

Vi hjälper er att utveckla företagets digitala marknadsföring för att få fler kunder

Med lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionell som digital marknadsföring hjälper vi er att utveckla företagets  digitala marknadsföring för att ni ska få fler lönsamma kunder.

Vårt mål är på ett kostnadseffektivt sätt öka ert företags synlighet på Google och utveckla hemsidan med innehåll som skapar mervärde för era kunder och får era besökare att konvertera så att ni når era syften och mål med hemsidan.

Vi tar fram en strategi för er närvaro på Facebook och ett innehåll som engagerar och stärker era relationer med er målgrupp.

Vi anordnar även föreläsningar och kurser i digital marknadsföring för att ni ska se de fantastiska möjligheter som finns för ert företag med rätt använd digital marknadsföring.

Med oss på Action Marketing får ni en partner och bollplank att utveckla ert företags digitala marknadsföring. 

Ni är välkomna att kontakta oss på 0709 248573 för ett kostnadsfritt möte.

Vänliga hälsningar

Anders Lundstedt
Action Marketing

Ny mobilanpssad hemsida från 5995:-

Din hemsida är navet i digital marknadsföring och är öppen 24 timmar om dygnet. Vi kan erbjuda ert företag en ny fräsch och säljande hemsida i WordPress som är sökoptimerad för Google, snabb, säker och mobilanpassad. Eller så utvecklar vi er befintliga hemsida för att ni bättre ska nå era syfte och affärsmål.

Support och uppdateringar i WordPress

En hemsida blir aldrig färdig utan måste hela tiden utvecklas. Har ni inte tid eller kunskap att göra det själv kan vi  hjälpa er så att ni alltid har en sökoptimerad, säker, snabb, mobilanpassad och uppdaterad hemsida i WordPress. Välkommen att boka vårt populära månadsabonnemang c:a 2 tim/mån för endast 995:-/mån.

Kurser & föreläsningar i digital marknadsföring

Vi är en liten digital marknadsföringsbyrå i Halmstad. Vi föreläser om att se möjligheterna med digital marknadsföring för att skapa nya effektiva affärsmodeller. Vi anordnar även kurser på ert företag så att ni själva kan skräddarsy innehållet utifrån era behov och önskemål.

Utveckla företagets digitala marknadsföring

Kanske har ni ett mindre företag idag och saknar kompetensen inom  digital marknadsföring? Då kan ni boka vår marknadschef ett par timmar per månad. Ni får ett bollplank, kontinuitet och utvecklar ert företags digitala marknadsföring för att få fler lönsamma kunder.

Öka synligheten på Google

Det görs 55 miljoner sökningar på Google i Sverige varje dag. Därför hjälper vi ert företag att långsiktigt  sökoptimera er hemsida och på kort sikt att annonsera med Google Ads för att ni ska synas när era kunder söker på just era produkter och tjänster.

Nå ert syfte med närvaron på Facebook

74 % av alla svenskar finns på Facebook. Vi hjälper ert företag att ta fram en strategi för er närvaro som utgår från ert syfte med Facebook. Vi publicerar och schemalägger ett engagerande innehåll som är relevant för er målgrupp. För att öka er räckvidd och nå er exakta målgrupp använder vi Facebook Ads. 

Annonsera på Facebook

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media. I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa ert företag att utveckla er digitala marknadsföring i form av rådgivning, kurser och föreläsningar. Vänligen kontakta mig på 0709248573 eller mejla info@actionmarketing.se så berättar jag gärna mer.

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

hemsida
hemsida