Boka möte 0709248573

Vi är en liten personlig digital byrå i Halmstad med ett stort engagemang

Vi hjälper er att utveckla företagets digitala marknadsföring så att ni kan få fler kunder

Action Marketing är en liten personlig digital marknadsföringsbyrå med ett stort engagemang. Med en lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionell som digital marknadsföring kan vi hjälpa er att utveckla ert företags digitala marknadsföring så att ni kan få fler lönsamma kunder.

Som digital marknadsföringsbyrå är vårt mål att på ett kostnadseffektivt sätt öka ert företags synlighet på Google med sökoptimering och annonsering. Vi utvecklar er hemsida med innehåll som skapar mervärde för era kunder och får era besökare att konvertera så att ni når era mål med hemsidan.

Med rätt strategi och ett innehåll som engagerar på Facebook ökar vi er närvaro och bygger era relationer med er målgrupp.

Skräddarsydda kurser för era medarbetare

Action Marketing anordnar även föreläsningar och skräddarsydda kurser i digitala kanaler och sociala medier på ert företag som workshops för att ni ska kunna öka kompetensen hos era medarbetare och utveckla företagets digitala marknadsföring.

Läs mer här om hur ni tar fram en digital marknadsföringsstrategi.

Med oss på Action Marketing får ni en partner och ett bollplank att utveckla ert företags digitala marknadsföring. 

Välkommen att kontakta oss på 0709 248573 för ett möte.

Vänliga hälsningar

Anders Lundstedt
Action Marketing

Annonsera på Facebook

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media. I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa ert företag att utveckla er digitala marknadsföring i form av rådgivning, kurser och föreläsningar. 

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002

Hjälp med texter till din hemsida? Vi på Action Marketing hjälper dig hela vägen. 

Låt texterna på din hemsida hålla lika hög kvalité som tjänsten/produkten du erbjuder

En bra, välformulerad text som tydligt berättar om ett företags tjänster är förutsättning för en framtida affär. 

Vad är det som gör ert företag unikt? Varför ska jag bli kund just hos er?  En framgångsrik hemsida har proffsiga och välskrivna texter. Dess innehåll är engagerat och seriöst och det lämnar inga obesvarade frågor hos den blivande kunden.

Jag Lotta Hylander, är en erfaren journalist och skribent. Om du behöver hjälp med texter till din hemsida och/eller andra digitala kanaler är du välkommen att kontakta mig. Du kan använda kontaktformuläret nedan och skriv gärna några rader också om vad du vill ha hjälp med.

Behöver ni hjälp med att utveckla företagets  digitala marknadsföring?

Rådgivning digital marknadsföring

Vi fungerar som en extern marknadschef som ni kan hyra ett par timmar per månad. Vi hjälper er professionellt att utveckla ert företags digitala marknadsföring för att bygga ert varumärke, få fler kunder och skapa dialog med relevant innehåll till era följare. Ni får kontinuitet i er marknadsföring och kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi är Google Ads certifierade.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte

Kontakta oss i dag på 0709 248573 eller använd kontaktformuläret nedan.

hemsida
hemsida