Remarketing handlar om att få era besökare att återvända till er webbplats och konvertera

Remarketing

Vad är remarketing?

Remarketing innebär att ni kan får era besökare att återvända till er webbplats. 96 % lämnar en webbplats utan att konvertera och 49 % besöker 2-4 webbplatser före ett köp. Med en kampanj på Google Ads eller retargeting som Facebook kallar det har ni möjlighet att visa annonser för personer som har besökt er webbplats men utan att göra det avtryck som ni önskar som t ex. att göra ett köp, fylla i ett kontaktformulär, ladda ner ett dokument etc.

Vad man gör är att man placerar en remarketing tagg på er webbplatssida och skapar en remarketinglista för er målgrupp som ni sedan kan rikta er annons och budskap till när de besöker en annan sida i Googles webbplatsnätverk. På så vis kan ni få besökaren att återvända till er webbplats och konvertera.

Remarketing Google Ads

Vi hjälper er att skapa en kampanj på Google Ads i söknätverket eller displaynätverket för personer som har besökt er webbplats utan att konvertera. När de sedan besöker en webbplats i Googles webnätverk kan annonsen visas för dem. Vi gör samtliga kampanjinstallationer, lägger till remarketingtaggen på er webbplats, konfiguerar taggen, skapar era remarketinglistor och gör den kreativa annonsplattformen för er remarketing kampanj.

Retargeting Facebook

Vill ni på motsvarande sätt nå era tidigare besökare på er webbplats och visa er annons och budskap i besökarnas Facebook flöde kan vi skapa en retargeting kampanj för att få era besökare att återvända till er webbplats och göra avtryck. Vi gör då samtliga installationer som behövs, skapar er Facebook pixel, målgrupp med Facebook pixeln och skapar en annonskampanj för er anpassade målgrupp.

Önskar ni en en remarketing offert

Vi är Google Ads certifierade och kan hjälpa er professionellt med era kampanjer på Google. Vi är också specialister på Facebooks annonsverktyg Facebook Ads Manager och hjälper er med er retargeting kampanj för att ni ska nå era marknadsföringsmål på Facebook

 Jag godkänner hantering av personuppgifter GDPR
Annonsera på Facebook

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media. I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa ert företag att utveckla er digitala marknadsföring i form av rådgivning, kurser och föreläsningar. Vänligen kontakta mig på 0709248573 eller mejla info@actionmarketing.se så berättar jag gärna mer.

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002