Boka möte 0709248573

Remarketing handlar om att få era besökare att återvända till er webbplats och konvertera

Remarketing

Vad är remarketing?

Remarketing innebär att ni kan får era besökare att återvända till er webbplats. 96 % lämnar en webbplats utan att konvertera och 49 % besöker 2-4 webbplatser före ett köp.

Remarketing får era besökare att återvända

Med en kampanj på Google Ads eller retargeting som Facebook kallar det har ni möjlighet att visa annonser för personer som har besökt er webbplats men utan att göra det avtryck som ni önskar som t ex. att göra ett köp, fylla i ett kontaktformulär, ladda ner ett dokument etc.

Skapa en remarketinglista

Vad man gör är att man placerar taggen på er webbplatssida och skapar en remarketinglista för er målgrupp som ni sedan kan rikta er annons och budskap till när de besöker en annan sida i Googles webbplatsnätverk. På så vis kan ni få besökaren att återvända till er webbplats och konvertera. 

Vi hjälper er att komma igång med er kampanj. Kontakta oss på 0709248573 för mer info.

Läs mer om att annonsera på Google Ads

Remarketing Google Ads

Vi hjälper er att skapa en kampanj på Google Ads i söknätverket eller displaynätverket. Vi gör samtliga kampanjinstallationer, lägger till remarketingtaggen på er webbplats, konfigurerar taggen och skapar era remarketinglistor.

Retargeting Facebook

Vill ni på motsvarande sätt nå era tidigare besökare på er webbplats och visa er annons och budskap i besökarnas Facebook flöde kan vi skapa en retargeting kampanj. Vi gör då samtliga installationer, skapar er Facebook pixel och målgrupp med Facebook pixeln.

Önskar ni en en remarketing offert?

Vi är Google Ads certifierade och kan hjälpa er professionellt med era kampanjer på Google. Vi är också specialister på Facebooks annonsverktyg Facebook Ads Manager och hjälper er med er retargeting kampanj för att ni ska nå era marknadsföringsmål på Facebook

 Jag godkänner hantering av personuppgifter GDPR
Digital marknadsföringsbyrå i Halmstad

Jag heter Anders Lundstedt och har en lång erfarenhet och kompetens inom såväl traditionell som digital marknadsföring som marknadschef i företag som Malaco och Aller Media.

I dag driver jag egna byrån Action Marketing och brinner för att hjälpa er att utveckla ert företags digitala marknadsföring. Vi hjälper er i form av rådgivning digitala strategier, hemsidor, sökoptimering, sociala medier, Google Ads och kurser. Jag är Google Ads certifierad för att kunna hjälpa ert företag proffesionellt.

Välkommen att kontakta oss på 0709248573 för ett möte.

Anders Lundstedt

Driver byrån Action Marketing sedan 2002

Hemsidor i WordPress | SEO | Google Ads | Facebook |