Ska du köpa en ny hemsida?

BEHÖVER DU EN NY HEMSIDA ELLER HJÄLP MED DIN BEFINTLIGA? VI HJÄLPER DIG

VI HJÄLPER DIG ATT NÅ DINA MÅL OCH SYFTEN MED HEMSIDAN

Ska du köpa en ny hemsida? Kanske är du småföretagare och behöver en ny säljande och fräsch hemsida som gör att du ökar din trafik och framförallt får “rätt trafik” så att du når dina mål och syfte med din hemsida dvs. att dina besökare gör det som du vill att de ska göra på din hemsida. Vi erbjuder därför ditt företag en sökoptimerad WordPress hemsida som är snabb, säker och mobilanpassad.

Vi gör din installation av publiceringsverktyget WordPress på ditt webbhotell. Har du inget webbhotell och domän hjälper vi dig naturligtvis med det också.

Du betalar nu bara 6995:- mot ordinarie pris 8995:-. Du betalar också bara en fast kostnad och inga extra dyra kostnader tillkommer som är vanligt på marknaden. Våra hemsidor i WordPress är enkla att använda så att du själv kan publicera nya texter, bilder och inlägg och skulle du behöva hjälp med det så hjälper vi dig. Kontakta oss idag på 070924873 så berättar vi mer om din nya säljande hemsida. Välkommen!

SKA DU KÖPA EN NY HEMSIDA?

Våra priser hemsidor

Small

6995:- mot ord. 8995:-Startsida + 5 undersidor Installation WordPress tema Prioriterade tillägg Sociala medier, delningsknappar Kontaktfomulär 3-4 veckors lev. tid från material.

Medium

9995:- mot ord. 11995:-Startsida + 10 undersidor
alt. webbshop Woocommerce med betalningsmoduler. Installation WordPress tema Prioriterade tillägg Sociala medier, delningsknappar Kontaktfomulär 4-5 veckors lev. tid från material.

Large

14995:- 

Startsida + 15 undersidor
alt. webbshop Woocommerce med betalningsmoduler. Installation WordPress tema Prioriterade tillägg Sociala medier, delningsknappar Kontaktfomulär 4-5 veckors lev. tid från material.

VI KAN WORDPRESS

WORDPRESS. RESPONSIV DESIGN

Ska du köpa en ny hemsida som är sökoptimerad i WordPress? Du får en hemsida där layouten automatiskt anpassar sig till dina besökares skärmstorlek och skärmupplösning. Vi gör våra hemsidor i WordPress som är världens mest använda publiceringsverktyg skrivet i PHP och som använder databasen MySQL. WordPress gör det möjligt att anpassa din nya sida med tusentals tillägg och teman för att bygga ditt varumärke.

WEBSHOP WOOCOMMERCE

Har du behov av en webbshop gör vi den i e-handelsverktyget WooCommerce som är ett tillägg till WordPress med oändliga möjligheter. Du väljer då vårt paket Medium eller Large beroende av hur många produkter du ska sälja vid lanseringen. Vi erbjuder dina kunder att betala med kort med PayPal, Stripe eller Klarna. Vid större webbshop begär in offert.

BLI SÖKBAR PÅ GOOGLE

Du får en hemsida som är sökoptimerad. Vi sökoptimerar samtliga enskilda sidor på din hemsida utifrån dina sökord, sidtitlar, rubriker, länkar, bilder m.m. så att du blir synlig på Google när kunder söker efter just dina produkter och tjänster. WordPress är ett publiceringsverktyg som gör det lätt för dig själv att göra dina uppdateringar av sidor och bilder efter lansering. Med våra hemsidor bjuder vi även på 6-9 månaders support beroende på valt paket medium och large som ingår i det fasta priset.

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

 

I dag så fick jag mitt första telefonsamtal där man berättade att man hittat mig via den nya hemsidan! Och jag ser nu att vi hamnar bättre till vid sökning på friköp på Google!

Så ditt arbete ger resultat!

RANGIFER AB
Vi är mycket nöjda med hemsidan och dess utformning.
BÅSTAD CONSULTING GROUP
Med hjälp av Action Marketing har vi nu en väl fungerande e-handel som genererar köp på nätet över hela landet och med SEO är vi synliga högt på Google vid sökningar på våra viktigaste sökord. Toppen!
ELDSBERGA CHARK AB
Hemsidor paket med webshop

SÅ HÄR GÅR DET TILL ATT KÖPA EN NY HEMSIDA STEG FÖR STEG

BESKRIV DITT BEHOV OCH ÖNSKEMÅL

Du kan använda vårt kontaktformulär och mejla oss eller så kontaktar du oss på och berätta lite om ditt behov och önskemål när du ska köpa en ny hemsida. Vilka mål och syfte har du med hemsidan? Har du en hemsida, webbhotell och domän idag eller vill du att vi hjälper dig med det? Därefter installerar vi WordPress som är ett av världens mest använda publiceringsverktyg på din domän.

NU BÖRJAR DET KREATIVA ARBETET

Nu börjar vårt kreativa arbete för att ta fram din nya företagssida. Vi skapar en struktur utifrån tema och vilka sidor som du önskar att ha publicerat. Du mejlar oss texter och bilder som du vill använda eller vill du att vi hjälper dig t ex bilderna? Vi installerar olika tillägg för dina sociala medier, delningsknappar, kontaktformulär m.m. för att du ska nå dina mål med din nya hemsida.


DAGS ATT LEVERERA DIN NYA HEMSIDA. LYCKA TILL!

Med hjälp av inloggning på WordPress admin. kan du följa din hemsida fram till att du godkänner sidan och att vi lägger ut den “live”. När hemsidan är leveransklar kan vi utbilda dig att själv göra enklare uppdateringar av texter och bilder eller så väljer du att beställa vårt support abonnemang. En hemsida blir aldrig färdig utan behöver uppdateras kontinuerligt för att du ska lyckas. Hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi kan ta fram en ny säker, snabb och mobilanpassad hemsida åt dig. Lycka till!

Kom igång med världens mest använda publiceringsverktyg WordPress

Ett urval av alla hemsidor som vi har skapat den senaste tiden