Beställ en offert
0709248573
info@actionmarketing.se

Våra priser I digital marknadsföring

Vi hjälper dig att utveckla ditt företags digitala kanaler & sociala medier

Här hittar du våra priser för våra olika tjänster inom digital marknadsföring. Vi hjälper ditt företag att utveckla företagets digitala marknadsföring för att du ska synas bättre på Google vid sökningar, nå mål och syften med hemsidan och öka företagets engagemang på Facebook med relevant innehåll.  

Vi har kampanj nu om du bokar “Månadspaket Digital Small”. Då betalar du endast 3 995:- per månad. Ord. pris 4 995:-. Gäller nya kunder. Vårt månadsabonnemang motsvarar 5 timmar i månaden och innebär att du får in en extern kompetens, kontinuitet, bollplank för att utveckla ditt företags digitala kanaler & sociala medier för att få fler lönsamma kunder. Vårt månadsabonnemang kan sägas upp med en månad.
Välkommen att kontakta oss idag på 0709248573 eller använd kontaktformuläret här nedan så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att utveckla din digitala marknadsföring.

BEHÖVER DU HJÄLP MED DIGITAL MARKNADSFÖRING?

Kom igång och utveckla ditt företags digitala kanaler & sociala medier idag!

Med oss får du in extern kunskap, kontinuitet och ett bollplank några timmar varje månad för att få fler lönsamma kunder. Boka 5 timmar i månaden och få hjälp med att nå era mål och syften med digitala kanaler & sociala medier.

Hjälp med digital marknadsföring
Hjälp med digital marknadsföring

Behöver du en ny hemsida som är snabb, säker, mobilanpassad och sökoptimerad?

Ska du köpa en ny hemsida eller e-shop? Vi kan erbjuda dig en ny företagssida i WordPress från 6995:- (ord.pris 8995:-) till fast pris eller en ny säljande e-shop i WooCommerce från 9995:-. Kanske marknadens billigaste och bästa alternativ? Inga extra dyra månadsabonnemang tillkommer.
Vi erbjuder olika paketlösningar utifrån om du är småföretagare till mellanstort företag och behöver en modern sida alt. med webbshop.
När du ska köpa en ny hemsida “Small” för 6995:- (Ord. pris 8995:-) får du en företagssida som också är sökoptimerad för Google, säker, snabb och anpassad efter besökarens olika skärmformat. På så vis kan dina produkter/tjänster synas högt upp på Google vid sökningar och du får nya kunder. 

köpa en ny hemsida

Vi hjälper dig att ta fram en strategi för din närvaro på Facebook

För att ta fram en strategi på sociala medier ska ni kunna svara på: Varför? Vad är ert syfte med er närvaro på sociala medier? Var? Vilka kanaler lämpar sig bäst för era målgrupper? Vad? Vilket innehåll ska ni ha för att kunna nå era målgrupper? Och När? och hur ur ofta ska ni göra era inlägg? Vi hjälper ert företag att få svar på dessa frågor.

För att ert företag ska ha en aktiv närvaro på Facebook hjälper vi er med att ta fram en innehållsstrategi med löpande intressant innehåll för er målgrupp, schemalägga inläggen så att ni får kontinuitet och om ni vill bättre nå er exakta målgrupp hjälpa er att komma igång med annonsering på Facebook Ads Manager och LinkedIn.
Vi kan erbjuda hantering och optimerings abonnemang för att ni ska komma igång med er närvaro på Facebook. NI får löpande uppföljning med KPI värden för hur ni lyckas.  Pris från 3 995:-/mån. Facebook sida fast pris 2 995:-.

Ta fram en strategi för sociala medier

En hemsida blir aldrig färdig. Vi hjälper dig med support & uppdateringar.

Därför har vi utifrån våra kunders behov och önskemål tagit fram ett praktiskt support abonnemang för att hjälpa er så att ni får tid över till er kärnverksamhet.

– Löpande publicering av nya texter, bilder, sidor m.m.
– Löpande uppdateringar av WP version, teman och tillägg
– Komprimering av filer, bilder m.m för ökad snabbhet.
– Insatllation av tillägg, nytt tema, SSL, GDPR m.m.
– Sökoptimering för ökad synlighet på Google

För att ni ska få kontinuitet och utveckla er hemsida gör vi våra support och uppdateringar i WordPress månadsvis. (1 mån. uppsägningstid). Du betalar endast 3995:- per månad.
Vårt mål är att ni ska ha en snabb, säker, sökoptimerad och mobilanpassad hemsida.

Support och uppdateringar WordPress

KOM SNABBT HÖGT UPP PÅ GOOGLE
Få snabbt nya kunder med Google Ads

Boka vårt populära månadsabonnemang Google Ads annonsering och vi hjälper er att hantera och optimera er annonsering för att hitta nya och befintliga kunder på Google. Du betalar endast 3995:-/månaden för att få fler lönsamma kunder.

hjälp med digital marknadsföring

HUR MÅR DIN HEMSIDA?

Boka vår hemsida hälsokontroll

Med vår tjänst “hemsida hälsokontroll” av ert företags hemsida i publiceringsverktyget WordPress får ni en hemsida som gör att ni bättre når era mål och syften med hemsidan. Ni får även en hemsida som är snabbare, säkrare, mobilanpassad och sökoptimerad så att ni syns vid sökningar på Google när era kunder söker efter just era produkter och tjänster. Vår hälsokontroll av er hemsida består av 3 timmars analys och handlingsplan till ett pris av 700:-/timmen.

Köpa en hemsida

Vill du lära dig grunderna? Boka våra online kurser i digital marknadsföring

Är du företagare och vill lära dig mer om digital marknadsföring? Då rekommenderar vi dig vår online kurs i digital marknadsföring som lär dig att förstå grunderna och se möjligheterna med digital marknadsföring. Du lär dig hur du kan använda de digitala verktygen i ditt företag för att öka synligheten, nå dina mål och syften och få fler lönsamma kunder.

Beställ vår online kurs digital marknadsföring för endast 1995:-. Ord. pris 2495:- på vår kursportal Action Marketing Förlag. 

Välkommen

Online kurs digital marknadsföring

Få fler kunder med hjälp av våra e-böcker i marknadsföring & kommunikation

I vår webshop hittar du e-böcker inom marknad och kommunikationsplanering, digitala kanaler och sociala medier. Våra e-böcker bestående av mallar, modeller och tips hjälper dig att ta fram en strategi för ditt företags marknadsföring & kommunikation.

E-BÖCKER DIGITAL MARKNADSFÖRING

BEHÖVER DU HJÄLP MED DIGITAL MARKNADSFÖRING?

Kom igång och utveckla ert företags digitala kanaler & sociala medier idag!

Med oss får du in extern kunskap , kontinuitet och ett bollplank ett par timmar varje månad för att få fler lönsamma kunder.

Dela